Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος πρόλαβε πριν και έσβησε την ανακοίνωση; Με το καλό να ανοίξει και πάλι το σαιτ, μόνο αυτό θέλουμε. Μια ερώτηση.... οι υπότιτλοι για τα επεισόδια που προβλήθηκαν αυτές τις μερες και γι αυτά που θα προβληθούν, θα ανέβουν στο tvsubtitles.net ;

Δημοσ.

Όντως τώρα υπάρχει. Αν κάποιος ξέρει τι θα γίνει τελικά με τους υπότιτλους μέχρι να ανοίξει πάλι το xsubs, ας το μοιραστεί μαζί μας παρακαλώ

Δημοσ.

Ποιος πρόλαβε πριν και έσβησε την ανακοίνωση; Με το καλό να ανοίξει και πάλι το σαιτ, μόνο αυτό θέλουμε. Μια ερώτηση.... οι υπότιτλοι για τα επεισόδια που προβλήθηκαν αυτές τις μερες και γι αυτά που θα προβληθούν, θα ανέβουν στο tvsubtitles.net ;

Ανέβηκαν στο subtitles ή/και στο addic7ed. Τουλάχιστον οι υπότιτλοι από xsubs του House και του Awake ανέβηκαν στο tvsubtitles.net δύο φορές, αφού για κάποιο λόγο σβήστηκαν την πρώτη φορά (λογικά, κάποιος ή κάποιοι θα έστειλαν “report bad” για προσωπικούς τους λόγους.) Όταν ανέβηκε ο πρώτος υπότιτλος του House, η ελληνική σημαία φαινόταν στο επεισόδιο 17. Τώρα δεν φαίνεται πια, παρότι υπάρχουν και οι δύο υπότιτλοι (xsubs και subz).

Δημοσ.

1. Συγχαρητηρια στην ομαδα του subz.tv για την υποστηριξη της στο xsubs...

2. Tzot, αναμενουμε με αγωνια να ξανα-ανοιξουμε και ελπιζουμε οσο μπορουμε... :)

3. Ακομα και κλειστα που ειναι, καποιες ομαδες συνεχιζουν τις μεταφρασεις και το μονο που εχουμε ειναι τη θεληση μας...

Οπως ειπε και η αγαπημενη μου roxy, αγωνιστικους χαιρετισμους.^^

Δημοσ.

Τι παίχτηκε ρε παιδιά το βράδυ και έπεσε το Insomnia;

Για να πω την αμαρτία μου, μου μπήκε στο μυαλό ότι το'ριξαν και αυτό οι cyberz :fear:

Δημοσ.

Για να στήσει κάποιος ένα τέτοιο δίκτυο είναι αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο και θεωρούμε λιγότερο πιθανόν κάποιοι Έλληνες να το έχουν στήσει (αν και όχι απίθανο να έχουν σχέσεις με hacker που κατέχουν ένα τέτοιο δίκτυο botnet). Οπότε η πιο εύκολη λύση είναι να «νοικιάσει» κάποιος ένα τέτοιο υπάρχον δίκτυο botnet και να ελέγξει το είδος της επίθεσης αλλά και τη διάρκεια της.

Γενικά υπάρχουν τέτοια δίκτυα και μπορεί να τα βρει κάποιος με λίγη έρευνα, και φυσικά ο σκοπός της ύπαρξής τους δεν είναι αφιλοκερδής. Η ενοικίαση των δικτύων αυτών κοστίζουν αρκετά λεφτά και το κόστος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (όπως η διάρκεια, το είδος της επίθεσης, το μέγεθος κ.α.) και είναι επιλογή του επιτιθέμενου για το πώς θα κάνει την επίθεση από τα δίκτυα αυτά. Γενικά από το είδος και τη διάρκεια των επιθέσεων υπολογίζουμε ότι κόστισαν στους επιτιθέμενους ποσά που υπολογίζονται σε εκατοντάδες ευρώ.

Για μένα αυτό είναι το ζουμί. Και είναι φως φανάρι ποιοί κρύβονται από πίσω. Winter is coming...

Δημοσ.

Οι επιθέσεις έχουν σταματήσει εδώ και 2 μέρες. Κανονικά το site θα έπρεπε να ήταν online απο χθες το βράδυ.

Ή ο server έπεσε με τις επιθέσεις και χρειάζεται restart, ή πολύ απλά δεν άντεξε και χάλασε.

Αν και αυριο είναι παλι down, θα πρέπει τότε να αγοράσετε νεο server.

Με τα spam στο tvsubtitles.net δεν έχουμε καμία σχέση!

Θα πρέπει να αγοράσουν καινούργιο server...

Nice... Αν δηλαδή ξυπνούσες μία μέρα και σου είχαν κάψει το αμάξι, τόσο ψύχραιμος θα παρέμενες?

α δηλαδη παει το xsubs για παντα? oποτε να αρχισουμε να κατεβαζουμε απο αλλου.

Τι αλτρουισμός θεέ μου... :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δημοσ.

Τι παίχτηκε ρε παιδιά το βράδυ και έπεσε το Insomnia;

Για να πω την αμαρτία μου, μου μπήκε στο μυαλό ότι το'ριξαν και αυτό οι cyberz :fear:

λολ και εμενα. :mrgreen:

Δημοσ.

Επειδή σε subtitles και addic7ed δεν βρήκα κάτι για τις xvid εκδόσεις των Touch (S01E05) και Borgias (S02E02), αν υπάρχουν ας μου στείλει κάποιος τα link με pm.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...