MoxthiroAgouri Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εμένα πάλι μου προκαλούν λύπηση οι πολλαπλές νεες εγγραφές. Λύπηση για το επιπεδο κάποιων. Ναι, υπάρχουν και εξαιρέσεις που απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ωριμάστε! δεν ηξερα οτι απαγορευεται να κανω εγραφη ωστε να εκφρασω την αποψη μου...οκ δεν ξαναποσταρω αφου ενοχληθηκε ο "παλιοs" ΥΓ εκτοs αν το προβλημα ειναι η "πλακιτσα " με την υπογραφη ΥΓ 2 Συγνωμη για το off topik
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ΥΓ εκτοs αν το προβλημα ειναι η "πλακιτσα " με την υπογραφη Eφόσον καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι μόνο ως πλακίτσα μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο, όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
isay Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 δεν ηξερα οτι απαγορευεται να κανω εγραφη ωστε να εκφρασω την αποψη μου...οκ δεν ξαναποσταρω αφου ενοχληθηκε ο "παλιοs" ΥΓ εκτοs αν το προβλημα ειναι η "πλακιτσα " με την υπογραφη ΥΓ 2 Συγνωμη για το off topik Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και τη σφήκα ... O παλιός και η υπογραφή του υπήρχαν πριν την δική σου εγγραφή, άρα η αντιγραμμένη σου υπογραφή προφανώς έχει εριστικό και «trollικο» χαρακτήρα. Δυστυχώς για σένα δεν παρεξηγούμαι απο τέτοιες μικρότητες. Βρες κάτι άλλο. Edit: To ξέχασα. Ωριμάστε!
Lerosville Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αναφέραμε εμείς subz.tv και πιστεύετε οτι πίσω απο την CyberzTeam κρύβεται αυτό το Site; Μη κατηγορείτε ανθρώπους που δεν σχετίζονται με αυτό το θέμα. Αύριο το xsubs θα είναι online! Kαι θα ξαναπέσει Σαββάτο με Κυριακή ώστε Δευτέρα να φύγει αέρα πατέρα και εκείνη η μέρα, έτσι;
firewalker Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τελικά το internet κυριαρχείται από 15χρονα.
sobi1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 εγω αφιερωσα γυρω στην μιση ωρα να διαβασω οτι εχει γραφτει σε αυτο εδω το θεμα και πραγματικα λυπαμαι..... αφου λοιπον αναψα ενα τσιγαρο καθησα και σκεφτηκα τα τινα....(συγνωμη αλλα η ωρα ειναι και περασμενη) Η εμεις τελικα οι ελληνες την εχουμε χασει τελειως την μπαλα και αν δεν φαγωθουμε μεχρι το κοκκαλο δεν προκειται να ηρεμησουμε Η παιζε χρημα κατω απο το τραπεζι και καποιοι τα χουν παρει και ενω πολλοι απο εμας ενδιαφερονται να μαθουν τι και πως και ποτε θα ανοιξει το εν λογω site καποιοι εχουν κανει μια γερη μπαζα απο εταιριεσ οπως nova και απλα βλεπουν τους καρπους των πραξεων τους.(να πω οτι δεν θελω να το πιστεψω γιατι πραγματικα εκει θα χασω και εγω την μπαλα οπως και πολλοι αλλοι απο εμας γιατι τοτε αυτο θα σημαινει οτι η ξεφτυλα μας εθεσε νεα ορια τα οποια τρεχουμε να σπασουμε..) απλα να πω το εξης...και να κλεισω και να το διαβασουν αυτοι που εμπλεκονται στο ολο θεμα... οι καιροι ειναι δυσκολοι και παιχνιδια στις πλατες του κοσμου και των μεταφραστων που κουραζονται μεταφροαζοντας πρεπει να σταματησουν γιατι πλεον πρεπει να παρουμε χαμπαρι οτι και πολλοι ανθρωποι περιμενουν τις σειρες ωστε να περασουν το χρονο τους σε μορφη διασκεδασης γιατι ισως να ειναι ΑΝΕΡΓΟΙ . η δουλεια που γινεται τοσα χρονια απο πολλα σαιτ και το συγκεκριμενο εχει δωσει χαρα σε πολυ κοσμο...και αυτη την χαρα την χρειαζεται και τωρα... ισως φαινομαι λιγο ευαισθητος αλλα ετσι αισθανομαι και εχω μαθει να το εκφραζω... edit: και καποιος τροπος θα υπαρχει τα 15χρονα να μαθουν τι σημαινει σεβασμος ..
KilliK Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 οι καιροι ειναι δυσκολοι και παιχνιδια στις πλατες του κοσμου και των μεταφραστων που κουραζονται μεταφροαζοντας πρεπει να σταματησουν γιατι πλεον πρεπει να παρουμε χαμπαρι οτι και πολλοι ανθρωποι περιμενουν τις σειρες ωστε να περασουν το χρονο τους σε μορφη διασκεδασης γιατι ισως να ειναι ΑΝΕΡΓΟΙ ε ναι,γιατι αν ο κοσμος,αναμεσα τους και οι ανεργοι,μεινει χωρις σειρες δεν θα ζησει...
Kalimnos5 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Κάτι σε tl;dr υπάρχει ; Τι παίχτηκε εδώ ; Και μετά λέτε ότι τα νέα μέλη κάνουν register για να trollaroun. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να κλειδωθεί αυτό το θέμα , γιατί να μας κρατάει ενήμερους. Από το 2009 όπου άνηξε το xsubs εγώ είμαι πιστός σε αυτό. Αυτό το θέμα πρέπει να κρατηθεί ανοιχτό. Μόνο το xsubs έχει υπότιτλους και σε ποσότητα και σε ποιότητα. Σήμερα ελπίζω να ανοίξει όπως είπε και ο cbzteam.
spinemm Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 . Αν ότι έχει ειπώθει σχετικά με hacking ισχύει, έχω να πω ότι από εκεί που θα μπορούσε το subz.tv (ή όποια άλλη μεταφραστική ομάδα έχει στο δυναμικό της την CyberzBoot Team) να έχει την γενική εκτίμηση και συμπαράσταση της underground κοινότητας των Ελληνικών υπότιτλων και να προσελκύσει παραπάνω κόσμο σε συνδυασμό της lame συμπεριφοράς μέλους του xsubs και της σκληρής τους δουλειάς, κατάφεραν τώρα να χάσουν οποιοδήποτε δίκιο είχαν και να στρέψουν τον κόσμο εναντίον τους. Αν όλα αυτά ισχύουν, προσωπικά, δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω subs από το subz.tv, ιδεολογίκα και μόνο. Και θα μου πεις, "Ποιον νοιάζει ρε φίλε, από που θα κατεβάσεις?", θα σου απαντήσω: όλες τις μεταφραστικές ομάδες, καθώς η μόνη τους ανταμοιβή (μάλλον) είναι η ευγνωμοσύνη του κοινού. Αντί να κάθεστε να μαλώνετε σαν παιδάκια, ποιανού μπαμπάς είναι πιο δυνατός, αφήστε τους δόλιους τρόπους επίλυσης ασήμαντων προβλημάτων και τους τραμπούκικες εκδικήσεις, και αφήστε τον κόσμο να απολάυσει τις μεταφράσεις σας, και στο κάτω κάτω να κρίνει ποιός είναι καλύτερος και ποιός όχι, αν έχει τόση σημασία για εσάς... Εγω θα πω μονο οτι ελειπα 5 μερες για Πασχα και μου ειχε λειψει το xsubs. Κι αυτοι οι CyberzTeam που μαλλον βγηκαν να το παιξουν μαγκια οτι το εκλεισαν και οτι μπορουν να κανουν τα παντα, μαλλον μονοι τους εφαγαν το κεφαλι τους. Ειμαι μεταφραστρια στο χ, δεν ξερω τι εγινε πραγματικα, αλλα χωρις αποδειξεις δεν παιρνω θεση. Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι το μονο site που του αξιζει σεβασμος. Αντε με τις @@ σας. Η εμεις τελικα οι ελληνες την εχουμε χασει τελειως την μπαλα και αν δεν φαγωθουμε μεχρι το κοκκαλο δεν προκειται να ηρεμησουμε Η παιζε χρημα κατω απο το τραπεζι και καποιοι τα χουν παρει και ενω πολλοι απο εμας ενδιαφερονται να μαθουν τι και πως και ποτε θα ανοιξει το εν λογω site καποιοι εχουν κανει μια γερη μπαζα απο εταιριεσ οπως nova και απλα βλεπουν τους καρπους των πραξεων τους.(να πω οτι δεν θελω να το πιστεψω γιατι πραγματικα εκει θα χασω και εγω την μπαλα οπως και πολλοι αλλοι απο εμας γιατι τοτε αυτο θα σημαινει οτι η ξεφτυλα μας εθεσε νεα ορια τα οποια τρεχουμε να σπασουμε..) οι καιροι ειναι δυσκολοι και παιχνιδια στις πλατες του κοσμου και των μεταφραστων που κουραζονται μεταφροαζοντας πρεπει να σταματησουν γιατι πλεον πρεπει να παρουμε χαμπαρι οτι και πολλοι ανθρωποι περιμενουν τις σειρες ωστε να περασουν το χρονο τους σε μορφη διασκεδασης γιατι ισως να ειναι ΑΝΕΡΓΟΙ . ...ισως φαινομαι λιγο ευαισθητος αλλα ετσι αισθανομαι και εχω μαθει να το εκφραζω... edit: και καποιος τροπος θα υπαρχει τα 15χρονα να μαθουν τι σημαινει σεβασμος .. +1 Και στους τρεις σας!! Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!! Επισης να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω καμμια σχεση με το xsubs, απλα και εγω το χρησιμοποιουσα για να βρισκω υποτιτλους για τις αγαπημενες μου σειρες που η πανμεγιστη ΝΟVA και τα λοιπα ελληνικα καναλακια δεν εχουν αξιωθει να τις φερουν στην ελλαδα (ή οοοοοοοταν τις εφεραν απλα δεν συνεχισαν στις υπολοιπες "season") γιατι προφανως δεν "συγκινουν" - "συγκινησαν" τους διαφημιστες και λοιπους παρατρεχαμενους διευθυνταδες προγραμματος, οικονομικων επιτελειων κλπ!!!!!!! ΤΕΛΟΣ....ενα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ για την CyberzTeam (και το γραφω ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ειρωνειας αλλα με ΣΕΒΑΣΜΟ) καθως θα μπορουσατε (αν καταλαβα καλα) με τις γνωσεις που εχετε ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ "ΧΤΥΠΩΝΤΑς" αυτους που επρεπε καιρο τωρα να εχετε χτυπησει και ΟΧΙ καποιους οι οποιοι αν μη τι αλλο προσφερουν.....θα μου πεις τι προσφερουν......υποτιτλους? υποτιτλους θα απαντησω...ΝΑΙ, τουλαχιστον βοηθουν στο να "ξεφευγεις"......-εστω και για τα 20~40κατι λεπτα που κραταει ενα επεισοδιο-....απο τη μιζερια και το χαντακωμα που μας εχουν "χωσει" (ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ θα μας χωσουν ακομα) οι σωτηρες του τοπου!!!
cmak Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Αφού διάβασα με προσοχή όλο το thread, να πω οτι μόνο λύπη μου προκαλεί το όλο θέμα και τίποτα άλλο. Δυσάρεστη έκπληξη οι θέσεις αρκετών και ιδιαίτερα των "νέων" φίλων οι οποίοι όχι μόνο δείχνουν μία επιθετική συμπεριφορά χωρίς λόγο αλλά και προτάσσουν και κάποιες παράλογες απαιτήσεις όπως "να κλειδωθεί το topic". Το insomnia δεν ειναι ένας χώρος συζητήσεων? για ποιο λόγο να κλείσει άν δε προσβάλει κάποιον ή κάποιους το εν λόγω θέμα? Δε ξέρω που είναι η αλήθεια και ποιος φταίει γιατί όπως έιπε και ο Πιραντέλλο " η αλήθεια έχει 1000 πρόσωπα και ο καθένας έχει το δικό του", αλλά το σίγουρο ειναι ότι χαμένοι είμαστε όλοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ελπίζω το site να επανέλθει διότι όντως ήταν μία όαση οργάνωσης & ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα δε στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Και όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος ως υπογραφή...... The winter is coming Sent from my iPad using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Το σάιτ δεν είναι online και εσείς οι υποτιθέμενοι cyberzteam είπατε ότι το σάιτ θα ναι online σε 5 μέρες, και το είπατε πριν 4 μέρες που σημαίνει ότι αν δε λέτε ψέματα το σάιτ θα ναι online αύριο... Λίγο απίθανο αλλά τέσπα, αν ανοίξει κάποια στιγμή σήμερα τότε με συγχωρείτε πάω πάσο.
Panagiotis477 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω τι λέτε όλοι σας, απλά σε όλες αυτές τις σελίδες έχω ακούσει ότι ηλιθιότητα μπορεί να φανταστεί ανθρώπινο μυαλό. Είμαι μεταφραστής στο xsubs.tv και αυτό το κάνω γιατί μου αρέσει να βοηθάω στους υπότιτλους και όχι μόνο να δίνω. Δεν ξεχνάω τα αγγλικά και ειλικρινά έχω κάνει κάποιους φίλους όπου ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσω να δω και από κοντά. Το να μεταφράζω είναι χόμπι μου και ασυνείδητοι που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στην ζωή τους γιατί πολύ απλά δεν έχουν στόχους, μου στερούν ό,τι έχω επιλέξει να κάνω στον λίγο ελεύθερο χρόνο που μου απομένει. Απλά ότι και να κάνετε ανώριμα, δεν μας ρίχνεται. Εγώ, συνεχίζω και μεταφράζω και κλειστό που είναι. Όπως κάποιος φίλος είπε λίγο πιο πάνω, χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας για να κάνετε κάτι χρήσιμο...
George_Anton Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Κρίμα!! Απλά κρίμα... Όταν εκλεισαν το greektvsubs (ήμουν μεταφραστής τότε στο Prison Break και παραγωγός στη μικρή διάρκεια που ειχε το gtvs radio) τρέχαμε και δε φτάναμε... Μετά υπήρξε τσακωμός για το ποιός εχει δικαιώματα σε ποιον υποτιτλο κλπ.... Μετά ανοιξαν το xsubs και προστέθηκαν οι υπότιτλοι από το greektvsubs. Τώρα διαβάζω πως κάποιος καποιοι έριξαν τη σελίδα!! ΟΚ μπράβο, μαγκιά... Βάρα παλαμακια με τις πατουσίτσες τώρα!!! αν όντως ισχύει κατι τέτοιο.... Τεσπα ελπίζω το αγαπημένο μου site να επανελθει γιατι περιμενουν πολλές σειρές στον player κι όχι τπτ άλλο αλλα έχω περιεργους γείτονες και πρεπει να το έχω σχεδόν στο mute και δν την παλεύω με τα ακουστικά...
AntoVet Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μπορεί οι επιθέσεις να τελείωσαν, αλλά φαίνεται πως οι "έμμεσες" επιθέσεις δεν έχουν τελειωμό. Εντελώς ξαφνικά ο υπότιτλος 1x07 του Awake αλλά και ο 8x17 του House, σταμάτησαν να κατεβαίνουν από το tvsubtitles. Αναφέρω το περιστατικό, για να δείξω πως δεν πρόκειται για το Game of Thrones η ιστορία. Οι ίδιοι οι "cyberz" πρότειναν το net για το ανέβασμα των υποτίτλων και τώρα άλλαξαν γνώμη; Ή μήπως υπάρχει και δεύτερη ομάδα, οι "saimperz" για παράδειγμα που και εκείνη έχει βεντέτα με τον μεταφραστή; Τότε σίγουρα μας έχουν μουτζώσει/ματιάσει, δεν γίνεται αλλιώς. Δεν πειράζει μάγκες, υπάρχει και το addic7ed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις