Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως όσοι γνωρίζεται Αγγλικά να προτιμάτε τους Αγγλικούς υπότιτλους

που είναι ποιοτικοί (από addicted π.χ.).

Πολύ καλά το λες, αλλά μην ξεχνάς ότι αν και η δουλειά που κάνουν είναι ανεκτίμητη,

υπάρχει και εκεί θέμα στο συγχρονισμό, κάτι που ο σωστός μεταφραστής το φτιάχνει αναλόγως.

Σαφώς, αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχε μια σημαντική βάση για την απόδοση στα Ελληνικά.

Όσο για το όποιο site θεωρεί ότι ρίχνοντας κάποιον αντίζηλο, θα πάρει μερίδιο της αγοράς

(εάν όντως συνέβη κάτι τέτοιο), ένα μόνο θα πω: ΝΤΡΟΠΗ

Το internet έχει χώρο για όλους. ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ.

Όλοι οι μεταφραστές κάνουν ό,τι κάνουν στερούμενοι προσωπικού τους χρόνου.

Είναι κρίμα να αλληλοσφάζονται για κάτι που έτσι κι αλλιώς, προσφορά στην κοινότητα, είναι.

Αλλά τι λέω...; Από τη στιγμή που υπήρξαμε ως νέο ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος μετά το '21,

εδώ και 180 χρόνια, κάθε είδους σωτήρες και πισώπλατα μαχαιρώματα αποτελούν την κηλίδα ντροπής

στην ιστορία μας.

Ό,τι συμβαίνει, πολιτικά αλλά και σε άλλους τομείς, αντικατοπτρίζει και τη δική μας νοοτροπία.

Δεν θέλουμε να προκόψει ο άλλος, και αηδιάζουμε με την πρόοδο του διπλανού μας, η οποία, βέβαια,

συμβάλλει και στη συνολική προσφορά προς την κοινωνία, έστω και με αυτόν τον απλό τρόπο.

Μπράβο, είσαστε μάγκες... <_<

Δημοσ.

δηλαδή κάποιοι απο το subz.tv έκαναν επίθεση και έριξαν το xsubs.tv και το παραδέχτηκαν?

Δεν νομίζω να έχουν το "know how". Ούτε το αντίθετο βέβαια.

Δημοσ.

Φίλε έρχεσαι εκεί που ήθελα. Αν όντως τα δύο σάιτ δεν έχουν όφελος οικονομικό ψάξε την αιτία σε όποιον έχει. Το ότι το είπε κάποιος μοντ δεν μου λέει κάτι. Τόσα μπορεί να του είπαν τόσα να ξέρει. Το να κατηγορείτε άλλο σάιτ χωρίς αποδείξεις είναι εύκολο αλλά λάθος. Σου ξαναλέω τα λεγόμενα του “hacker” είναι παραμυθάκι για παιδάκια.

Είτε παίζει αναβάθμιση του server και κάποιοι παρασύρθηκαν από την κακόγουστη «hackerteam» είτε παίζει κάτι άλλο (ΕΠΟΕ κτλ).

Συμφωνώ απόλυτα με τον isay που είπε να αλληλοσυμπληρώνεστε και ότι η δουλειά ανταμείβεται. Πόσο μάλλον όταν γίνεται χωρίς κάποια υλική ανταμοιβή παρά μόνον από μεράκι και αγάπη. Εγώ είμαι ικανοποιημένος και από το xsubs και από το subz και ας συναντάω λάθη εκατέρωθεν. Αλλά είναι σάιτ που έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις και να ενημερωθείς.

Αλλά σταματήστε την κόντρα του ποιος είναι καλύτερος. Δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης για το ποιο site είναι καλύτερο και ποιο όχι.

Δημοσ.

Στο xsubs δν ηταν αυτoι που ειχαν το greekTVsubs?

Nαι... Αν νομίζετε εσείς που ρίξατε το xsubs ότι οι μεταφραστές του xsubs θα έρθουν να κατεβάσουν και να μεταφράσουν σε σας είστε γελασμένοι φίλοι μου... Στερείτε από χιλιάδες άτομα το χόμπι τους... Είστε πραγματικά ντροπή για τον ελληνικό υποτιτλισμό... Με ποιο δικαίωμα κατηγορείτε μεταφραστή ο οποίος δεν έχει κάνει τίποτα για το ότι σας έβρισε και σας αγνόησε χωρίς αποδεικτικά στοιχεί ΚΑΙ ΜΈΣΟ ΠΜ ΑΠΌ ΤΟ XSUBS αν είναι έτσι λοιπόν μόλις ανοίξει το xsubs (που δε νομίζω αλλά ποιος ξέρε..) βγάλτε ένα screenshot και βάλτε το εδώ να σας πιστέψουμε... Φυσικά όμως τα χατε σκεφτεί όλα από πριν πρώτα θα ρίξετε το xsubs και μετά θα πείτε όλα αυτά τα ψέματα Αλλά τι λέω αφού εσείς δεν έχετε τα κότσια να το πείτε μόνοι σας, έχετε τα κότσια να κάνετε κάτι τέτοιο... Αν νομίζετε ότι τώρα που ρίξατε το xsubs κερδίζετε κάτι είστε όχι γελασμένοι είστε τρελά γελασμένοι, αλλά μπράβο όχι μπράβο και γιατί μπραβο? Γιατί νομίζατε ότι θα σας πιστέψουμε... Μπράβο ρε είστε φοβεροί, και να ξέρετε μερικοί έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν δραστικά μέτρα... Αλλά προς σεσάς ένα έχω να πω: Σα δε ντρέπεστε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι οκ στην ουσία όμως το xs είναι συνέχεια του gtvs, πέρα από το ότι άλλαξε αντμινς.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν άντεξα, έκανα εγγραφή γιατί μ' αυτά που διαβάζω έχω μείνει άφωνη. Πώς αυτό το θέμα κατέληξε πάλι διαμάχη μεταξύ των 2 sites, ρε παιδιά? Δηλαδή, έλεος, φτάνει πια και από τους μεν και από τους δε. Εδώ κάποιοι είχαν και νομικά θέματα και εσείς ακόμα ασχολείστε με την κόντρα αυτή? Ειδικά τα παιδιά του x, που ξέρω καλά ότι δεν έχουν κανένα οικονομικό όφελος από όλο αυτό και το κάνουν απλά και μόνο επειδή τους αρέσει (το ίδιο θα ισχύει και για τα παιδιά του subz). Είπαμε να κάνουμε κοντρίτσες για την πλάκα, αλλά όταν φτάνουν να συλλαμβάνουν ένα παιδί με το οποίο και είχαμε μιλήσει και είχαμε κοντραριστεί - από οποιοδήποτε site και να είναι αυτός - πρέπει να το βλέπουμε αλλιώς το πράγμα.

Στο διαδίκτυο υπάρχει χώρος για όλους. Η κόντρα τύπου «α εγώ το έβγαλα πρώτος, eat my dust» έχει την πλάκα της, αρκεί να το βλέπουμε σαν αστείο. Χόμπι είναι, μη σαλτάρουμε κιόλας. Εδώ σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα κι εμείς 15 σελίδες τώρα ασχολούμαστε με αυτό και με το γιατί μόλις ανέβηκε το GoT στο tvsubtitles.net έπεσαν από πάνω 40 υπότιτλοι? Ανεγκέφαλοι θα υπάρχουν πάντα.

Και πώς βγήκε, παρακαλώ, το συμπέρασμα ότι η επίθεση ήταν από το subz? Επειδή αυτή η ομάδα που λέει ότι έκανε την επίθεση περιέχει κάπου ένα z; Ας σταματήσει όλο αυτό, παρακαλώ θερμά, ειδικά τα παιδιά του x. Δεν υπάρχει λόγος να βγάζουμε συμπεράσματα έτσι. Αν θέλει η ομάδα αυτή, εφόσον λέει ότι έχει πρόσβαση στο site, μπορεί να την χρησιμοποιήσει για να μπει στα μεταφραστικά φόρουμ καθώς και τα διαχειριστικά για να δει αν υπήρξε καμία μαζική προσπάθεια πρόσβασης στον server τους μεταξύ διαχειριστών ή μεταφραστών και ας παρουσιάσει τα pm που έστειλε στον εν λόγω χρήστη και τα pm που έλαβε από εκείνον. Και από 'κει και πέρα, η διαχειριστική ομάδα θα το χειριστεί. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Ευχαριστώ και με συγχωρείτε για την παρέμβαση.

Δημοσ.

Συνειδητοποιείτε πόσο αυτοκαταστροφικά/μικροαστικά αστεία είναι η κατάσταση ε;...

οποιος ζει στην ελλαδα την εχει συνηθισει..

Δημοσ.

Καταρχήν, καλώς σας βρήκα...

Είμαι άλλο ένα άτομο που γράφτηκα στο insomnia, μόνο και μόνο για να σχολιάσω το παρών thread.

Δεν έχω καμία σχέση με κάποια μεταφραστική ομάδα, ούτε γράφτηκα εδώ για trolling, spamming etc. απλά θέλω να πω την γνώμη μου γι'αύτο το θέμα.

Αν ότι έχει ειπώθει σχετικά με hacking ισχύει, έχω να πω ότι από εκεί που θα μπορούσε το subz.tv (ή όποια άλλη μεταφραστική ομάδα έχει στο δυναμικό της την CyberzBoot Team) να έχει την γενική εκτίμηση και συμπαράσταση της underground κοινότητας των Ελληνικών υπότιτλων και να προσελκύσει παραπάνω κόσμο σε συνδυασμό της lame συμπεριφοράς μέλους του xsubs και της σκληρής τους δουλειάς, κατάφεραν τώρα να χάσουν οποιοδήποτε δίκιο είχαν και να στρέψουν τον κόσμο εναντίον τους.

Αν όλα αυτά ισχύουν, προσωπικά, δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω subs από το subz.tv, ιδεολογίκα και μόνο.

Και θα μου πεις, "Ποιον νοιάζει ρε φίλε, από που θα κατεβάσεις?", θα σου απαντήσω: όλες τις μεταφραστικές ομάδες, καθώς η μόνη τους ανταμοιβή (μάλλον) είναι η ευγνωμοσύνη του κοινού.

Αντί να κάθεστε να μαλώνετε σαν παιδάκια, ποιανού μπαμπάς είναι πιο δυνατός, αφήστε τους δόλιους τρόπους επίλυσης ασήμαντων προβλημάτων και τους τραμπούκικες εκδικήσεις, και αφήστε τον κόσμο να απολάυσει τις μεταφράσεις σας, και στο κάτω κάτω να κρίνει ποιός είναι καλύτερος και ποιός όχι, αν έχει τόση σημασία για εσάς...

Δημοσ.

Ο χρόνος γυρνά ξανά στην αρχή... Τέτοιο deja vu δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα.

Για να λυθεί το πρόβλημα, πρέπει πρώτα να το παραδεχτούν οι εμπλεκόμενοι. Θα πρέπει να το μελετήσουμε, να το καταλάβουμε, να βρούμε την αιτία και ενδεχομένως να βρούμε και τη λύση.

Θα ξεκινήσω με τη χαρτογράφηση του ελληνικού internet και κάποιος που βαριέται λιγότερο ή έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ας συνεχίσει.

Το ελληνικό διαδίκτυο πάντα είχε νταήδες και νταβατζήδες.

Οι μεν πρώτοι συνηθίζουν να παριστάνουν τους ισχυρούς, αλλά κλάνουν μέντες όταν αποκαλύπτεται η ταυτότητά τους.

Οι δεύτεροι είναι οι πιονέροι της ελευθερίας, που όταν συλλαμβάνονται αποκηρύσσουν την ιδεολογία τους, ταυτόγχρονα με τη διαπίστωση ότι τα έσοδα δεν καλύπτουν απλώς τα έξοδα (από τις διαφημίσεις και τις εισφορές πλουτίζουν).

Ανάμεσα σε αυτούς, η μάζα, το πλήθος των χρηστών. Ένα ποσοστό αυτών ίσως να ήθελε να ενταχθεί σε μια από τις πιο πάνω κατηγορίες, αλλά δεν μπορεί.

Απέναντι από όλους αυτούς βρίσκονται οι επαγγελματίες (εταιρίες δικαιωμάτων, noves, αστυνομία) που έχουν σκοπό της ζωής τους να εξαλείψουν τους πιο πάνω αναφερόμενους για ευνόητους λόγους, ήτοι να μπορούν να θησαυρίζουν περισσότερο τα αφεντικά τους. Βέβαια, δεν αποκλείεται ένα ποσοστό της τελευταίας κατηγορίας να ανήκει επίσης και στις 2 πρώτες, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.

Διαμάχες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Get used to it.-

Δημοσ.

Εγω θα πω μονο οτι ελειπα 5 μερες για Πασχα και μου ειχε λειψει το xsubs. Κι αυτοι οι CyberzTeam που μαλλον βγηκαν να το παιξουν μαγκια οτι το εκλεισαν και οτι μπορουν να κανουν τα παντα, μαλλον μονοι τους εφαγαν το κεφαλι τους. Ειμαι μεταφραστρια στο χ, δεν ξερω τι εγινε πραγματικα, αλλα χωρις αποδειξεις δεν παιρνω θεση. Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι το μονο site που του αξιζει σεβασμος.

Αντε με τις @@ σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...