Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λίγα λόγια vdsl αλλά greece.Η πλήρη εξαπάτηση του καταναλωτή σαν και μένα που δεν γνωρίζει από αυτή την τεχνολογία και νομίζει ότι θα έχει ταχύτητες χωρίς τα προβλήματα adsl.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειναι πολύ νωρίς ακομα για vdsl , σε κανα χρόνο να εχουν βγάλει με το καλο και οι αλλοι πάροχοι και γενικά να οριμάσεις λιγο η συγκεκριμένη τεχνολογία και το ξανα βλέπουμε

Δημοσ.

Με λίγα λόγια vdsl αλλά greece.Η πλήρη εξαπάτηση του καταναλωτή σαν και μένα που δεν γνωρίζει από αυτή την τεχνολογία και νομίζει ότι θα έχει ταχύτητες χωρίς τα προβλήματα adsl.

Καπως ετσι.οτι ναι ας δωσουμε απο το αστικο κεντρο σε οσα ατομα γινεται για να τραβηξουμε κανα πελατη και να πουμε οτι δινουμε vdsl.καποιοι σιγουρα θα παιξουν αλλα καποιοι θα εχουν σιγουρα θεματα και θα τους γυρισουν σε adsl.και ξενερα θα φανε ατομα που θα ξεκινησουν με vdsl και ξαφνικα υστερα απο καμια καλωδιακη θα φανε μια ωραια πορτα και θα πει ο οτε αντε cyta βαλτους ξανα adsl η ποιοτητα δεν παει παραπανω.

Ειναι πολύ νωρίς ακομα για vdsl , σε κανα χρόνο να εχουν βγάλει με το καλο και οι αλλοι πάροχοι και γενικά να οριμάσεις λιγο η συγκεκριμένη τεχνολογία και το ξανα βλέπουμε

το βασικο ειναι πως θα υλοποιηθει η ολη φαση τελικα.

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι? Την Πέμπτη 10-5 το απόγευμα στην πόλη της Καβάλας που μένω είχαμε καταιγίδα σε κάποια στιγμή έπεσα το ρεύμα, για δευτερόλεπτα και επανήλθε ξαφνικά το ρούτερ πήγε στα 10700 download & up 1020.Μετά από 2 λέπτα είχαμε διακοπεί ρεύματος όταν επανήλθε γύρισα στα συνηθισμένα 7300downloand & 970 up.

Σε τι οφείλεται αυτή η διακύμανση? εγώ νομίζω στο ότι ο μισός νομός ήταν of από ρεύμα και λίγοι online, παίζει κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι? Την Πέμπτη 10-5 το απόγευμα στην πόλη της Καβάλας που μένω είχαμε καταιγίδα σε κάποια στιγμή έπεσα το ρεύμα, για δευτερόλεπτα και επανήλθε ξαφνικά το ρούτερ πήγε στα 10700 download & up 1020.Μετά από 2 λέπτα είχαμε διακοπεί ρεύματος όταν επανήλθε γύρισα στα συνηθισμένα 7300downloand & 970 up.

Σε τι οφείλεται αυτή η διακύμανση? εγώ νομίζω στο ότι ο μισός νομός ήταν of από ρεύμα και λίγοι online, παίζει κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ

αυτο μπορει να γινει για δυο λογους η μαλλον για τρεις.

α.απλα ετυχε.

β.εκεινη την στιγμη που πηγε να συγχρονισει η γραμμη βρηκε την γραμμη να το πω χαζα σε πιο καλη κατασταση και συγχρονισε παραπανω.βεβαια μπορει μετα απο 2 λεπτα να σου κανε disconnect επειδη θα επεφτε το margin και να ξανασυγχρονιζε παλι χαμηλα.

γ.επειδη κοπηκε το ρευμα στην περιοχη σημαινει οτι τα ρουτερ του κοσμου εκλεισαν λογω διακοπης.οταν κλεισουν τωσα ρουτερ μαζεμενα φαντασου οτι το crosstalk πανω στην γραμμη μειωνεται επειδη τα ρουτερ δενειναι συγχρονισμενα οποτε αν εσυ συγχρονισες πρωτος η το ρευμα ηρθε πρωτα πχ σε σενα και μετα σε καποιους αλλους επειδη ειχε λιγοτερο Crosstalk συγχρονισε καλυτερα.μετα που ηρθε το ρευμα και ανοιξαν και τα ρουτερς τους η τα ειχαν ηδη ανοιχτα και συγχρονισαν το Crosstalk αυξηθηκε.εκει η γραμμη σου κανει ασταθεια επειδη λογω του crosstalk τρωει παρεμβολες που δεν τις ειχε πριν και επειδη δεν μπορει να παιξει πλεον σωστα στα 10700 και το margin λογικα επεσε εκει σου κανει disconnect και μετα συγχρονισε εκει που επρεπε.οταν ξεκιναει το Crosstalk θα αρχιζει να βγαλει λαθη η γραμμη σου επειδη δεν μπορει να παιξει τοσο ψηλα οσο ηταν πριν λογω του crosstalk το margin μειωνεται και ερχεται το disconnect.Μετα προσπαθει να συγχρονισει με το Margin που θετει ο provideer και με τις συνθηκες που ειναι εκεινη την στιγμη η γραμμη(δηλαδη με μπολικο crosstalk απο τις αλλες γραμμες)για αυτο και συγχρονιζει πιο χαμηλα.

για να μην ανοίγω άλλο θέμα..πώς θα δω στο modem αν έχω interleaved ή fast path;

http://192.168.1.1/s...adsl_driver.htm (βάλτε την gateway σας) μόνο αυτό ξέρω.

ποιο ρουτερ εχεις??λογικα εκει που γραφει τα χαρακτηριστικα της γραμμης θα πρεπει να γραφει fast η interleave.απο default οι πιο πολυ Isp σε εχουν με interleave εκτος αν εισαι τιποτα 2 Mbit με οτενετ.

επισης αν δεν το βλεπεις στο ρουτερ κατεβασε το dmt Το προγραμμα η το Orbmt και λογικα θα σου δειξει αν εισαι fast Η interleave η αλλιως μιλας με τον Provider.αλλα για αρχη πες μας ποιο ρουτερ εχεις για να σου πουμε που το γραφει αν το γραφει.

Δημοσ.

ποιο ρουτερ εχεις??λογικα εκει που γραφει τα χαρακτηριστικα της γραμμης θα πρεπει να γραφει fast η interleave.απο default οι πιο πολυ Isp σε εχουν με interleave εκτος αν εισαι τιποτα 2 Mbit με οτενετ.

επισης αν δεν το βλεπεις στο ρουτερ κατεβασε το dmt Το προγραμμα η το Orbmt και λογικα θα σου δειξει αν εισαι fast Η interleave η αλλιως μιλας με τον Provider.αλλα για αρχη πες μας ποιο ρουτερ εχεις για να σου πουμε που το γραφει αν το γραφει.

εε ότι λέει και το θέμα,το linksys wag 120n.Ναι το ξέρω ότι από default είναι Interleaved,απλώς θέλω να τσεκάρω πότε θα αλλαχτεί..Ε το θέμα είναι να το δω εγω από δω,όχι να μου το πουν αυτοί:P .

Να βάλω το orbmt ;

DSL Status: Up

DSL Mode: ADSL2+

DSL Channel: 0

DSL Upstream Rate: 1021 kbps

DSL Downstream Rate: 16150 kbps

Down up

DSL Noise Margin: 149 dB 55 dB

DSL Attenuation: 83 dB 111 dB

DSL Transmit Power: -380 dBm -410 dBm

Αυτό πως το εξηγείτε ;;; :o

είμαι με αυτό το Firmware Version:V1.00.16

Δημοσ.

Φίλε πως έκανες OrbMT να δουλέψει? το έχω παλέψη πολλές φορές αλλά τίποτα πήγα settings στο ip Address έβαλα 192.168.1.1 το port 23 username & password αυτά που έχω από forthnet στο modem type βάζω cisco 876 και δεν κάνει connect.

Τι λάθος κάνω?

Δημοσ.

Φίλε πως έκανες OrbMT να δουλέψει? το έχω παλέψη πολλές φορές αλλά τίποτα πήγα settings στο ip Address έβαλα 192.168.1.1 το port 23 username & password αυτά που έχω από forthnet στο modem type βάζω cisco 876 και δεν κάνει connect.

Τι λάθος κάνω?

ούτε και γω τα κατάφερα..Δεν έβρισκα και το μοντεμ εκεί όμως

Δημοσ.

εε ότι λέει και το θέμα,το linksys wag 120n.Ναι το ξέρω ότι από default είναι Interleaved,απλώς θέλω να τσεκάρω πότε θα αλλαχτεί..Ε το θέμα είναι να το δω εγω από δω,όχι να μου το πουν αυτοί .

Να βάλω το orbmt ;

Αυτό πως το εξηγείτε ;;;

είμαι με αυτό το Firmware Version:V1.00.16

με τοσα θεματα και τοσα ατομα που μπαινουν σφηνα ξεχναω ποιος ειναι ποιος και ποιος ειναι ο τοπικ σταρτερ.αν δεν το βλεπεις στην σελιδα που εκανεs print screen τοτε μονο με orbmt η dmt αν φαινεται.αλλο τροπο δεν ξερω.εκτος αν εχει κανα αλλο firmware custom το ρουτερ σου και το βλεπεις.το Wag200 εγραφε κανονικα μεσα τι mode ειναι αλλα μετα η Linksys τα εχει κανει ολα κρυφα.αν δεν βγαινει τωρα απο την σελιδα που βλεπεις τα χαρακτηριστικα δεν ξερω αλλο τροπο

τωρα για αυτο που λες πως το εξηγουμε πολυ απλα επειδη ειχα και εγω την ιδια απορια αν λες για τα νουμερα που ειναι τοσο μεγαλα απλα να σου πω οτι διαιρεσε τα με το 10.για καποιο λογο αγνωστο βεβαια τα μετρανε σε επι 10.μαλλον ειναι οι μονοι που το κανουν.εκτος αν λες για το sync Που ειναι 16 mbit.

Τι λάθος κάνω?

το Linksys δενεχει telnet τουλαχιστον με τα generic firmware οποτε μην περιμενεις να συνδεθει ποτε στη θυρα 23.το cisco το 876 αντιθετα εχει κανονικα Telnet.οτι το Linksys ειναι division cisco δεν λεει κατι

ούτε και γω τα κατάφερα..Δεν έβρισκα και το μοντεμ εκεί όμως

ειναι απο τα λιγα ρουτερ που δενεχει καθολου Telnet.

Δημοσ.

Τελικά βρέθηκε το πρόβλημα ήταν στον κατανεμητή.Τώρα πλέον συγχρονίζω στα 10.300.

Την Παρασκευή είχα έντονο πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή (θόρυβος) την Δευτέρα ήρθε η forthnet asistant και βρήκαν το πρόβλημα στον κατανεμητή.Την Τρίτη ο ΟΤΕ προχώρησε στις απαραίτητες αντικαταστάσεις καλωδίων και όλα καλά πλέον.

Δημοσ.

Τελικά βρέθηκε το πρόβλημα ήταν στον κατανεμητή.Τώρα πλέον συγχρονίζω στα 10.300.

Την Παρασκευή είχα έντονο πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή (θόρυβος) την Δευτέρα ήρθε η forthnet asistant και βρήκαν το πρόβλημα στον κατανεμητή.Την Τρίτη ο ΟΤΕ προχώρησε στις απαραίτητες αντικαταστάσεις καλωδίων και όλα καλά πλέον.

για να λες κατανεμητη λογικα θα εγινε αλλαγη απερχομενου.μια χαρα :D

Δημοσ.

ναι το ζευγος χωριζεται σε απερχομενο δηλαδη απο καφαο μεχρι κατανεμητη και κεντρικο απο γενικο κατανεμητη οτε μεχρι καφαο.για να λες προβλημα κατανεμητη τοτε απερχομεενο.υπαρχει και σταθερο που ειναι συνεχομενο αλλα δεν πεφτεις σε σταθερο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...