giorgsisp Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 --- System Information --- Vendor: Linksys ModelName: WAG120N Firmware Version: A1.00.16 , 2010-08-06T14:08:04 GUI Version: A1.00.16_007 Boot Version: 1.0.37-5.4 Hardware Version: 0.01 --- DSL Information --- DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1 DSL VPI/VCI: 8/35 DSL Status: Επάνω DSL Mode: ADSL2+ DSL Channel: 0 DSL Upstream Rate: 907 kbps DSL Downstream Rate: 4841 kbps Down up DSL Noise Margin: 80 dB 81 dB DSL Attenuation: 108 dB 251 dB DSL Transmit Power: -379 dBm -420 dBm --- Wireless Information --- Wireless Driver Version: "2.2.0.5" Wireless Tools Version: Wireless Status: Enabled Wireless Wide Channel: Wireless Standard Channel: 7- 2.442GHZ Wireless SSID: --- Dynamic Information --- LAN Mac Address: 00:25:9C:88:F0:9C WAN Mac Address: 00:25:9C:88:F0:9E Wireless Mac Address: 00:25:9C:88:F0:9D Εγώ δεν ζήτησα τίποτα από τεχνική υπηρεσία forthnet.Είχαν ανεβάση το m/n από μόνη τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα 'αρση
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ζητα να στο ξαναβαλλουν στο default που ειναι 6.τα στατιστικα που αναφερει το linksys ειναι ολα λαθος οποτε δεν βγαζουμε ακρη.οποτε μονο με το Thomson μπορουμε να τα δουμε. η αν θες κανε ενανελεγχο με το dmt γιανα δουμε τα σωστα margin/attenuation αν τα βγαλει και εκει σωστα.νομιζω και το orbmt βγαζει τα χαρακτηριστικα της γραμμης
giorgsisp Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) To DMT είναι σήμερα το πρωί από το thomson. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2012 από giorgsisp
giorgsisp Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 --- DSL Information --- DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1 DSL VPI/VCI: 8/35 DSL Status: Επάνω DSL Mode: ADSL2+ DSL Channel: 0 DSL Upstream Rate: 987 kbps DSL Downstream Rate: 7300 kbps Down up DSL Noise Margin: 58 dB 61 dB DSL Attenuation: 108 dB 275 dB DSL Transmit Power: -379 dBm -406 dBm Αυτό είναι από το linksys και το 58 είναι 5,8db & 61 είναι 6.1db στο noise margin και στο attenuation 108 είναι 10,8db & 275 είναι 27,5db η μέτρηση έγινε το μεσημέρι 14.40 ενώ το DMT το πρωί κατά τις 11.00
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 στα 7300 εισαι με το Linksys οχι 4400 που μου γραψες στην προηγουμενη σελιδα.γενικως οτι κατι δεν παει καλα με την γραμμη ειναι σιγουρο διοτι ειναι οριακα το margin στο Up.αλλα αν εχει δηλωθει βλαβη κτλ και ο οτε την κλεινει οτι ολα οκ τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.κανονικα ναι θα μπορουσες να επαιζες 12-13 Mbit.απλα ο οτε επειδη πλεον τα καλωδια τα μισα ειναι μπαχαλο δεν αλλαζει ετσι απλα ζευγαρι ασε που πολλες φορες μπορει τα περισσοτερα να ειναι χαλια. απλα το + του Linksys ειναι ο μεγαλυτερος συγχρονισμος το + του Thomson ειναι η μεγαλυτερη σταθεροτητα.αλλα αν λες οτι δεν εχεις dc's τοτε κρατα linksys εννοειται.
giorgsisp Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Η όλη κατάσταση είναι απαράδεκτη και ψάχνομαι να βρω τρόπο να τους εξαναγκάσω κάτι να κάνουν.Το μόνο καλό είναι ότι η περιοχή μου δεν έχει κίνηση (φορτωμένη).
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 περα απο το να παει βλαβη στον οτε διαμεσω της forthnet για low sync δεν υπαρχει κατι αλλο δηλαδη ο τεχνικος της forthnet ερχεται για να διαπιστωσει οτι το προβλημα δεν ειναι στο σπιτι και να μετρησει την γραμμη και μετα παει βλαβη στον οτε.
giorgsisp Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ναι αυτό συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο περίπου και από ΟΤΕ μεριά απαντάνε ότι αυτό μπορεί να δωσει η γραμμη και δεν υπάρχει κάπου βλάβη.
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ε ναι το γνωστο ειναι και δεν εισαι ο μονος.το εχω δει απειρες φορες.μονο αν ζηταγες νεα γραμμη οποτε νεα γραμμη - νεο ζευγαρι εκει θα επαιρνες αλλο ζευγαρι χαλκου οποτε ισως να ηταν καλυτερα ισως το ιδιο ισως χειροτερα.ολα λοττο ειναι.
giorgsisp Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 πριν δυο χρόνια με άλλαξαν γραμμή με έβαλαν σε καινούργια.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται από Ιανουάριο του 2009 να έχω κλείδωμα 10.500 και κάθε χρόνο να πέφτω και η εταιρεία να λέει ότι δεν έχω μεγάλη κίνηση, και να παραδέχεται ότι έπρεπε να είμαι στα 12 με 13.Η λύση είναι μία ένα στουπί με πετρέλαιο και πέταμα στο ΚΑΦΑΩ και μετά ζημιά στο καλώδιο ΟΤΕ από κολόνα προς σπίτι (πλάκα κάνω)
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 πριν δυο χρόνια με άλλαξαν γραμμή με έβαλαν σε καινούργια.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται από Ιανουάριο του 2009 να έχω κλείδωμα 10.500 και κάθε χρόνο να πέφτω και η εταιρεία να λέει ότι δεν έχω μεγάλη κίνηση, και να παραδέχεται ότι έπρεπε να είμαι στα 12 με 13.Η λύση είναι μία ένα στουπί με πετρέλαιο και πέταμα στο ΚΑΦΑΩ και μετά ζημιά στο καλώδιο ΟΤΕ από κολόνα προς σπίτι (πλάκα κάνω) α.το καινουρια γραμμη ειναι αλλο ζευγαρι. β.καθε χρονο μπορεις να πεφτεις α.λογω καλωδιακων κοψε ραψε στο καλωδιο.β.λογω Isdn η λογω crosstalk.η μεγαλη κινηση δεν παιζει καποιο ρολο πχ τι κατεβαζεις κτλ.καλα ναι τα μεγιστα θεωρητικα δεν ισχυουν.εχω δει και ατομα που επρεπε να παιζουν 20+ επαιζαν 13 βγηκαμε με οτε συνδυαστικο και σου λεει ο οτε μεχρι εκει φτανει δεν μπορει να γινει κατι αλλο.
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 τιποτα.απλα οπως ειπα δεν εισαι ο μοναδικος που εχεις αυτο το θεμα,εχω δει παρα πολλους Lately.και ενταξει και οι τεχνικοι του οτε τι να σου πουν?ελα να παρουμε σβαρνα ολες τις γραμμες να βρουμε καλυτερη?αν δεν φτιαχνουν οι χαλκοι η να παμε σε οπτικες η vdsl αυτο θα γινεται συνεχεια.
giorgsisp Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Καλά προς θεού δεν είπαμε και έτσι, αλλά να ρωτήσω επειδή διάβασα το topic σου για το Adsl αν κάποια στιγμή βρείς χρόνο δεν μας κάνεις ένα topic με το vdsl να μάθουμε τι είναι.Γιατί να κάνουμε συνδεση vdsl με το τιμολόγιο που έχει η cyta και κάπου εκεί θα παίξουν οι υπόλοιποι πάροχοι λίγο δύσκολο με τις μειώσεις στους μισθούς και αύξησει υποχρεώσεων προς κράτος.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 για την ωρα ο τροπος που εχει υλοποιηθει το vdsl απο την cyta ειναι ο ιδιος με το adsl.απλα η καρτα στο αστικο κεντρο δεν ειναι adsl ειναι vdsl.το ιδιο και το ρουτερ.αν εισαι μεχρι ενα Km αποσταση απλα μπορεις να παιξεις 30 και 50mbit θεωρητικα η οσα θελει να δωσει ο Provider η οσα παιξεις.αν δεν εισαι τοτε το vdsl θα παιξει πιο χαμηλα απο adsl οποτε εκει θα σου δωσουν adsl.και το 1km ειναι θεωρητικο διοτι αμα εισαι 1km και η γραμμη ποιοτικα ειναι χαλια παλι δεν θα παιξει σωστα το vdsl οποτε παλι θα σε βαλουν adsl.δηλαδη πρεπει να εχεις μεχρι καποιο attenuation για να παιξει το vdsl.στην πραξη βεβαια θα δει καποιος ποσο παιζει.τωρα το vdsl του οτε αν δωθει και οταν θα ειναι διαφορετικο.στην ουσια το αστικο κεντρο θα ειναι ψιλοαχρηστο και το dslam θα ειναι μεσα στο καφαο.οποτε απο το καφαο στις περισσοτερες περιπτωσεις εχεις αποσταση 200-300 μετρα οποτε θα ειναι ευκολο να παιξεις 30 και 50mbit εκτος απο περιπτωσεις που ειναι πολυ μακρια το καφαο σε απομακρυσμενες περιοχες.αλλα εκει οπως ειναι τωρα μονο ο οτε εχει μηχανημα και δεν μπορει να βαλει ο παροχος οποτε παμε παλι στο μονοπολιο του οτε για αυτο εχει παγωσει το θεμα.απο το αστικο κεντρο μεχρι το καφαο δεν θα ειναι χαλκος αλλα οπτικη ινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα