poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Όχι απλά παλιό κατάσταση και γκαντεμιά φίλος με attenuation 38 και είναι σταθερά 11mb.Άσε που το attenuation μου είναι 27,5 δηλαδή στα 2χιλιόμετρα από dslm αλλά το πραγματικό μήκος γραμμής σύμφωνα με ΟΤΕ είναι 3,2χιλιόμετρα μου το είπε τεχνικός της forthnet. Καλή Ανάσταση και Πάσχα α.27,5 attenuation και 3,2 km δεν ειναι οτι και αν μετρησε ο τεχνικος.λογικα ο τεχνικος το μετρησε με analyzer και απλα μπορει να μην βρηκε καλη γειωση για να παρει μετρηση.εισαι Max 2 km και ουτε.ΑΝ ησουν 3,2 km θα ειχες κοντα στο 40.εγγυημενο αυτο.στο λεω επειδη εχω κανει απειρες μετρησεις και εγω με analyzer και ειναι πολλα που μπορουν να κανουν το αποτελεσμα σου ανακριβες.για να μετρησεις τελεια την γραμμη πρεπει να ειναι απο την πλευρα του αστικου κεντρου και οχι απο την πλευρα του πελατη και χωρις να υπαρχει τιποτα πανω στην γραμμη.
giorgsisp Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 α.27,5 attenuation και 3,2 km δεν ειναι οτι και αν μετρησε ο τεχνικος.λογικα ο τεχνικος το μετρησε με analyzer και απλα μπορει να μην βρηκε καλη γειωση για να παρει μετρηση.εισαι Max 2 km και ουτε.ΑΝ ησουν 3,2 km θα ειχες κοντα στο 40.εγγυημενο αυτο.στο λεω επειδη εχω κανει απειρες μετρησεις και εγω με analyzer και ειναι πολλα που μπορουν να κανουν το αποτελεσμα σου ανακριβες.για να μετρησεις τελεια την γραμμη πρεπει να ειναι απο την πλευρα του αστικου κεντρου και οχι απο την πλευρα του πελατη και χωρις να υπαρχει τιποτα πανω στην γραμμη. Ευχαριστώ για την πληροφορία ότι η τέλεια μέτρηση είναι από το αστικό κέντρο.Πάντως αρχίζει να ωριμάζει στο μυαλό μου να την κάνω προς άλλη εταιρεία μόλις τελειώσει το συμβόλαιο μου.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 αν αλλαξεις εταιρεια και παρεις τον ιδιο χαλκο πιθανοττατα να εχεις τις ιδιες τιμες οποτε εκει δεν φταιει ο Isp αλλα ο χαλκος σου.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι στην νεα εταιρεια να ζητησεις νεα γραμμη και κανεις το σταυρο σου να ειναι καλυτερη.επισης κανε ενα καλο.με το dmt η το orbmt δες αν εισαι σε siemens dslam (infineon chipset) η alcatel dslam broacdom chipset.σε πολλα ρουτερ το γραφει και μεσα.γιατι αμα εισαι σε alcatel με forthnet ισως να μπορεις να παιξεις λιγο πιο καλα.
giorgsisp Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 αν αλλαξεις εταιρεια και παρεις τον ιδιο χαλκο πιθανοττατα να εχεις τις ιδιες τιμες οποτε εκει δεν φταιει ο Isp αλλα ο χαλκος σου.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι στην νεα εταιρεια να ζητησεις νεα γραμμη και κανεις το σταυρο σου να ειναι καλυτερη.επισης κανε ενα καλο.με το dmt η το orbmt δες αν εισαι σε siemens dslam (infineon chipset) η alcatel dslam broacdom chipset.σε πολλα ρουτερ το γραφει και μεσα.γιατι αμα εισαι σε alcatel με forthnet ισως να μπορεις να παιξεις λιγο πιο καλα. Με thomson 585v7 μπορώ να κάνω διάγραμμα με dmt αλλά με το linksys δεν βρήκα εργαλείο για σχεδιάγραμμα αν και παλιά άνοιξα topic με αυτό το ερώτημα. Ένα διάγραμμα dmt από το thomson πριν από 15 μέρες
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 infineon εισαι οποτε ιτ'ς οκ.στο Thomson αν πας στο dsl connection και details σου λεει και εκει Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN
giorgsisp Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τώρα χρησιμοποιώ το linksys γιατί με δίνει ένα (1) mb πάνω 7200mb ενώ με το Thomson στα 6100mb
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τώρα χρησιμοποιώ το linksys γιατί με δίνει ένα (1) mb πάνω 7200mb ενώ με το Thomson στα 6100mb αφου δεν εχεις πλεον θεμα και εφοσον η γραμμη σου ειναι σταθερη τοτε ναι βαλε το Thomson.τα linksys αν ηταν πιο σταθερα στις λιγο πιο χαλια γραμμες θα ηταν μια χαρα.γιατι γενικως σε σχεση με αλλα ρουτερ κλειδωνουν την γραμμη πιο καλα.πχ με Thomson σε annex m εχω Upload 1200 ενω με Linksys φτανω 1700 στο upload.down μου βγαζουν τα ιδια .σε annex a το Linksys συγχρονιζε κανα mbit πραγματι παραπανω απο το Thomson
giorgsisp Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 αφου δεν εχεις πλεον θεμα και εφοσον η γραμμη σου ειναι σταθερη τοτε ναι βαλε το Thomson.τα linksys αν ηταν πιο σταθερα στις λιγο πιο χαλια γραμμες θα ηταν μια χαρα.γιατι γενικως σε σχεση με αλλα ρουτερ κλειδωνουν την γραμμη πιο καλα.πχ με Thomson σε annex m εχω Upload 1200 ενω με Linksys φτανω 1700 στο upload.down μου βγαζουν τα ιδια .σε annex a το Linksys συγχρονιζε κανα mbit πραγματι παραπανω απο το Thomson Χρησιμοποιώ το linksys γιατί με δίνει ένα mb πάνω το thomson δεν το χρησιμοποιώ έως κάποια στιγμή φτιάξουν τα πράγματα στην γραμμή μου.
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 αν το Linksys παιζει σταθερα δεν εχεις λογο να χρησιμοποιησεις το thomson ετσι και αλλιως.το thomson θα το χρησιμοποιησεις μονο αν εχεις αποσυνδεσεις με το Linksys.
giorgsisp Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 αν το Linksys παιζει σταθερα δεν εχεις λογο να χρησιμοποιησεις το thomson ετσι και αλλιως.το thomson θα το χρησιμοποιησεις μονο αν εχεις αποσυνδεσεις με το Linksys. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 απλα τα linksys οσο καλα και χρησα ειναι δυστυχως δεν την παλευουν με χαλια γραμμες.για καποια μοντελα εχουν βγει και custom firmware για παραπανω λειτουργιες.
giorgsisp Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω και πολλά από δυνατότητες ρούτερ ένα είναι το σίγουρα η γραμμή σήμερα όλη μέρα είναι στα 4.400 έως 4900 mb και έχω απελπιστεί πλέον με την forthnet
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω και πολλά από δυνατότητες ρούτερ ένα είναι το σίγουρα η γραμμή σήμερα όλη μέρα είναι στα 4.400 έως 4900 mb και έχω απελπιστεί πλέον με την forthnet οπως εχω ξαναπει οταν βλεπεις μικροτερο συγχρονισμο κατι γινεται στο χαλκο .οτιδηποτε μπορει να ειναι αυτο εκτος αν βλεπεις διαφορετικο Margin οποτε εκει εχει γινει αλλαγη Profile που το θεωρω δυσκολο μια που δεν στο αλλαζουν αμα δεν εχεις θεματα αποσυνδεσεων. α.μπορεις να μου γραψεις τα στατιστικα της γραμμης εστω και με το Thomson γιατι στο Linksys ειναι κρυμμενα σε Hidden page?? margin attenuation και ποσο συγχρονιζει. αν θες στο Linksys δοκιμασε αυτο μπας και δεις ολα τα χαρακτηριστικα για να μην βαλεις το Thomson http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm 192.168.1.1 στην αρχη εκτος αν εχεις αλλη ip οποτε αλλαξε την Ip στο παραπανω link με αυτην που μπορει να εχεις δωσει για Lan ip στο linksys.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα