giorgsisp Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Το έχω ένα χρόνο το χρησιμοποίησα για τρεις μήνες και το άφησα γιατί είχα πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση με το laptop δηλαδή όταν ανοίγω τον Η/Υ κάνει σύνδεση αλλά βγάζει το κίτρινο τρίγωνο και δεν μπαίνω στο ίντερνετ πατάω αντιμετώπιση προβλημάτων και ζητάει σβήσιμο του ρούτερ για 10΄ δευτερόλεπτα και μετά άνοιγμα και όλα κανονικά το ίδιο γίνεται όταν σβήσω τον Η/Υ laptop και τον ανοίξω ξανά το ίδιο πρόβλημα ξανά κάνει εμφάνιση. Τι ρύθμιση να κάνω?
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εχεις κωδικό στο wireless ? αν ναι βγάλτον και προσπάθηκε να συνδεθέις χωρις κωδικό. Επίσης δοκίμασε αν εχεις κάποιο αλλο laptop κινητό η κατι που να δοκιμάσεις αν μπορείς να συνδεθείς ασύρματα, και το λεω αυτο για να δούμε αν ειναι πρόβλημα του router η κατι γίνεται με το laptop
giorgsisp Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ο.Κ όταν ξανασυμβεί θα δοκιμάσω με το κινητό αλλα με thomson 585v7 δεν είχα θέμα
giorgsisp Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 SPANK σήμερα το πρωί ανοίξα laptop-ρούτερ και εμφανίστηκε το πρόβλημα ταυτόχρονα πήγα να μπω από το smartfone που έχω samsung wave gs 8500 και δεν έμπαινα ιντερνέτ. Έκανα τις προαναφερόμενες ενέργειες όλα καλά και στις δυο συσκευές.
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Προφανώς τοτε κατι γίνεται με το wireless του router, δοκίμασε να μπεις μεσα στο router στο menu για το wireless άλλαξε κανάλι και δοκίμασε παλι να συνδεθείς (χωρις κωδικό). Αν παλι δεν λειτουργήσει κανε ενα hard reset απο το κουμπάκι του router απο πίσω μηπως εχει φαει κόλλημα και επανέλθει (θα χρειαστείς να βάλεις τους κωδικούς της σύνδεσης σου παλι)
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 α.περα απο αλλο καναλι δοκιμασε και με αλλο κλειδωμα. β.δες για firmware update για το linksys. γ.βαλε το ρουτερ να παιξει σε G και οχι σε n.
giorgsisp Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Επειδή το laptop δεν θα το έχω για λίγες μέρες θα άργησω να πω αποτελέσματα αλλά κανάλι άλλαξαν από 13σε 12 και το restart έχω παλιά θα δοκιμάσω από n σε g Επειδή το laptop δεν θα το έχω για λίγες μέρες θα άργησω να πω αποτελέσματα αλλά κανάλι άλλαξαν από 13σε 12 και το restart έχω παλιά θα δοκιμάσω από n σε g όσο αφορά για το firmaware δεν έχει βγει άλλο update εδώ και μηνες
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ουτε 13 καναλι ουτε 12 .απο 11 και κατω βαλε.και δοκιμασε και το g.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 επισης υπαρχει και η λυση να βαλεις το Linksys σαν ρουτερ και το Thomson σαν access point. απο οτι καταλαβα το προβλημα το εχεις με οποιαδηποτε συσκευη μπει wireless σωστα?? η μπορεις να αφησεις και το Thomson αμα θες εκτος αν δεν το εχεις ποια
giorgsisp Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Έκανα το παρακάτω α) άλλξα κανάλι στο 7 β) το έκανα g. Εδώ και δυο μέρες στα κινητά μπαίνω χωρίς πρόβλημα (samsung & iphone) όσο για την πρόταση σου poulinos δεν ξέρω πως γίνεται κάτι τέτοιο και φοβάμαι να πειραματιστώ γιατί έχω γραμμή προβληματική δηλαδή attenuetion 27,5 kai badw 7.100
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Έκανα το παρακάτω α) άλλξα κανάλι στο 7 β) το έκανα g. Εδώ και δυο μέρες στα κινητά μπαίνω χωρίς πρόβλημα (samsung & iphone) όσο για την πρόταση σου poulinos δεν ξέρω πως γίνεται κάτι τέτοιο και φοβάμαι να πειραματιστώ γιατί έχω γραμμή προβληματική δηλαδή attenuetion 27,5 kai badw 7.100 λογικα θα παιξει μια χαρα.μακρια απο τοchannel 12 και 13.επισης εφοσον παιζει δεν χρειαζεται ουτε το Thomson να βαλεις μονο του ουτε να το κανεις access point πανω στο Linksys>αλλα και αν χρειαστει να γινει ειναι 2 λεπτα δουλεια και δεν θα σε επηρεασει σε κατι στο θεμα γραμμης.27,5 attenuation ειναι μια χαρα δεν ειναι πολυ αλλα 7100 μονο ειναι λιγο παραξενο .εκει θελει δοκιμες για να δεις τι φταιει και συγχρονιζεις τοσο.δοκιμες σε κατανεμητη η στην χωνευτη η εστω στο κεντρικο πριζακι βγαζοντας τα αλλα.απλα θελει λιγο γνωσεις για να τα κανεις.,μηπως εχεις καμια συσκευη χωρις φιλτρο η κανα συναγερμο χωρις φιλτρο?
giorgsisp Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 λογικα θα παιξει μια χαρα.μακρια απο τοchannel 12 και 13.επισης εφοσον παιζει δεν χρειαζεται ουτε το Thomson να βαλεις μονο του ουτε να το κανεις access point πανω στο Linksys>αλλα και αν χρειαστει να γινει ειναι 2 λεπτα δουλεια και δεν θα σε επηρεασει σε κατι στο θεμα γραμμης.27,5 attenuation ειναι μια χαρα δεν ειναι πολυ αλλα 7100 μονο ειναι λιγο παραξενο .εκει θελει δοκιμες για να δεις τι φταιει και συγχρονιζεις τοσο.δοκιμες σε κατανεμητη η στην χωνευτη η εστω στο κεντρικο πριζακι βγαζοντας τα αλλα.απλα θελει λιγο γνωσεις για να τα κανεις.,μηπως εχεις καμια συσκευη χωρις φιλτρο η κανα συναγερμο χωρις φιλτρο? Όχι δεν έχω τέτοια προβλήματα έχουν έρθει στην οικία 10 με 15 φορές τεχνική από μετρήσανε την γραμμή έξω και μέσα δεν έχει αποκλείσεις απλά σκατοκατάσταση.Ούτε συναγερμό έχω, η σύνδεση είναι απλή κύρια πρίζα στο χώλ με φίλτρο και τηλέφωνο και στην κρεβατοκάμαρα το ρούτερ χωρίς φίλτρα.Πρίζες και οι δυο είναι μετρημένες με έξω κατανεμητή. Πάντως και το laptop μπαίνει κανονικά στο ιντερνέτ εδώ και μια μέρα, μακάρι να λύθηκε το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Όχι δεν έχω τέτοια προβλήματα έχουν έρθει στην οικία 10 με 15 φορές τεχνική από μετρήσανε την γραμμή έξω και μέσα δεν έχει αποκλείσεις απλά σκατοκατάσταση.Ούτε συναγερμό έχω, η σύνδεση είναι απλή κύρια πρίζα στο χώλ με φίλτρο και τηλέφωνο και στην κρεβατοκάμαρα το ρούτερ χωρίς φίλτρα.Πρίζες και οι δυο είναι μετρημένες με έξω κατανεμητή. Πάντως και το laptop μπαίνει κανονικά στο ιντερνέτ εδώ και μια μέρα, μακάρι να λύθηκε το πρόβλημα. λογικα το προβλημα λυθηκε με το Linksys>απο εκει και περα αν εχει μετρηθει και στον κατανεμητη ενταξει απλα επεσες σε λιγο μαπα χαλκο.τιποτα το καινουριο.δεν εισαι ο μονος.το εχω ξαναδει πολλες φορες.και βλαβη να εμπαινε ο οτε δεν θα κανει κατι κατα 90 τις 100
giorgsisp Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 λογικα το προβλημα λυθηκε με το Linksys>απο εκει και περα αν εχει μετρηθει και στον κατανεμητη ενταξει απλα επεσες σε λιγο μαπα χαλκο.τιποτα το καινουριο.δεν εισαι ο μονος.το εχω ξαναδει πολλες φορες.και βλαβη να εμπαινε ο οτε δεν θα κανει κατι κατα 90 τις 100 Όχι απλά παλιό κατάσταση και γκαντεμιά φίλος με attenuation 38 και είναι σταθερά 11mb.Άσε που το attenuation μου είναι 27,5 δηλαδή στα 2χιλιόμετρα από dslm αλλά το πραγματικό μήκος γραμμής σύμφωνα με ΟΤΕ είναι 3,2χιλιόμετρα μου το είπε τεχνικός της forthnet. Καλή Ανάσταση και Πάσχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα