Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος απο το νεο πακετο http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=147 το δευτερο απο αυτα που ανερχετε στα 38$ το μηνα 76 το διμηνο δλδ!λεει οτι το παγιο συμπεριλαμβανεται και πουθενα δν γραφει για ΦΠΑ στον οτε που ρωτησα μου ειπαν οτι επειδη αλλαξαμε στον πρωτο μηνα του προηγουμενου πακετου ηρθε ετσι και ο επομενος θα ερθει κανονικα!ομως στο χαρτι γραφει 76$ και 23% ΦΠΑ 93$δλδ να μου εξηγησει καποιος πως γινεται και αν θα πρεπει καθε δυμινο να πληρωνω τοσο υπερογκο ποσο?αδυνατω ομως και αν γινεται να μου πειτε τι μπορω να κανω για να μειωθει η τιμη(σταματησω κατι)πχ...ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

οταν βαζεις μια εταιρια , ο πρωτος λογαριασμος ερχετε ετσι --> μηνιαιο ποσο + μηνιαιο ποσο + τελη ενεργοποιησης γραμμης. πληρωνεισ 2 λογαριασμους μπροτσα ετσι ωστε αν καποια στιγμη δν πληρωσεις στα κρατανε απο κει , και τα τελη ενεργοποιησης ειναι απλα νταβατζιλικι. το γεναιος ειναι επιθετο?

Δημοσ.

Δεν βλέπω κάτι παράλογο στην όλη ιστορία. Περίμενε να περάσει κάμποσος καιρός και δες στους επόμενους τί θα σου βάζουν.

Δημοσ.

Ο πρωτος εχει πολλα μεσα.ενεργοποιησεις,παγια,φπα ,προπληρωμες επομενου μηνα και οτι αλλο θες.συνηθως τα γραφει αναλυτικα.οποτε απο τον δευτερο και μετα θα δεις τις τιμες.σιγουρα θα ειναι πιο ακριβα απο καποιον εναλλακτικο

Δημοσ.

Γνωριζετε τι διαδικασιες θελει η καταγγελια της συμβασης ? και εαν ..υπαρχει ελπιδα μα δικαιωθω? απ την αρχη της συμβασης εχω συνεχηε διακοπεσ κια εδω κια 2 μερες δεν μπορω να συνδεθω!!!! ανα 5 δευτερα διακοπες! μη φτασω στο σημειο να μη πληρωνω λογαριαμσους, στο τελος παλι τρεχαματα θα χω...χαχα

Δημοσ.

μαλλον θα αναγκαστεις να πας αποεκει να αναφερεις οτι εχεις προβληματα εδω και τοσο καιρο και οτι δεν λυνονται και οτι επιθυμεις να διακοψεις χωρις να πληρωσεις τελος καταργησης που διακοπτεις πριν το χρονο.το λεω γιατι αμα απλα κανεις διακοπη και δεν πληρωσεις τα χρωστουμενα μπορει να δειςκανα χαρτι μετα απο κανα χρονο να σου λεει οτι χρωστας κτλ

Δημοσ.

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.απλα προσπαθησε να το λυσεις το θεμα για να μην μεινουν εκκρεμοτητες διοτι οι εταιρειες δεν χαριζουν λεφτα και θα σε κυνηγανε εντως εισαγωγικων αργοτερα.οκ ουτε εγω θεωρω σωστο να πληρωσεις τα λεφτα για να διακοψεις εφοσον εχεις θεμα αλλα αμα δεν βγαλεις ακρη καντο γιατι δεν λεει να σε τραβανε 2 χρονια μετα οτι χρωστας πχ 30 ευρω κτλ κτλ.τωρα βεβαια αν καποιος θελει να το τραβηξει μπλεκει και με συνηγορο του πωλητη αλλα μετα απο ποσο καιρο και ποσα χαμενα μεροκαματα θα βγει ακρη ειναι αλλη ιστορια στην ελλαδα που ειμαστε..βεβαια απο την αλλη θα πεις θα αφησουμε την εταιρεια να μας ......μησει και οτι αν δεν κανουμε καταγγελιες ολοι μας θα συνεχιζει αυτο.σε αυτο δεν θα εχεις αδικο.γενικως εχω δει αρκετα ατομα να μην εχουν πληρωσει τελος διακοπης για διαφορους λογους οποτε πιστευω οτι θα βρεις ακρη.εκτος αν σου φτιαξουν το προβλημα που εχεις οποτε εκει παμε αλλου.απλα και το κρατος με τους ωραιους νομους για να βγαλεις ακρη με καταναλωτες εεττ κτλ περνανε 2 χρονια απο την ζωη σου και τα τριπλασια εξοδα.

Δημοσ.

Γνωριζετε τι διαδικασιες θελει η καταγγελια της συμβασης ? και εαν ..υπαρχει ελπιδα μα δικαιωθω? απ την αρχη της συμβασης εχω συνεχηε διακοπεσ κια εδω κια 2 μερες δεν μπορω να συνδεθω!!!! ανα 5 δευτερα διακοπες! μη φτασω στο σημειο να μη πληρωνω λογαριαμσους, στο τελος παλι τρεχαματα θα χω...χαχα

Δε νομίζω να καταφέρεις να διακόψεις χωρίς να πληρώσεις τέλη απενεργοποίησης.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αιτηθείς να πιστωθούν τα χρήματα που αντιστοιχούν στις ημέρες που ήταν δηλωμένη η βλάβη.Και κράτα και μια πισινή γιατί αν συνεχίζεται η κατάσταση και πιστώνονται χρήματα από τυχόν βλάβες ίσως το κοιτάξουν καλύτερα και το λύσουν μιας και θα χάνουν χρήματα.

Δημοσ.

και παλι ευχαριστω και συγνωμη για το πρηξιμο!!!!

δεν μας πρηζεις για αυτο ειναι το forum.

Δε νομίζω να καταφέρεις να διακόψεις χωρίς να πληρώσεις τέλη απενεργοποίησης.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αιτηθείς να πιστωθούν τα χρήματα που αντιστοιχούν στις ημέρες που ήταν δηλωμένη η βλάβη.Και κράτα και μια πισινή γιατί αν συνεχίζεται η κατάσταση και πιστώνονται χρήματα από τυχόν βλάβες ίσως το κοιτάξουν καλύτερα και το λύσουν μιας και θα χάνουν χρήματα.

αν το προβλημα δεν μπορει να λυθει ειτε γιατι δεν γινεται πρακτικα ειτε γιατι ο οτε δεν θελει να το λυσει εκει δεν θα πληρωσει τελος απενεργοποιησεις.το εχω δει σε αλλη εταιρεια αυτο.αν φτιαξουν την βλαβη τοτε οκ θα πρεπει να πληρωσει και εκει μπορει να ζητησει απλα πιστωση για οσο δεν επαιζε.βεβαια αμα λυθει το θεμα του εκει μπορει να μην θελει να φυγει απο την εταιρεια μετα.το θεμα ειναι οτι αυτοι χανουν χρηματα αλλα αμα το προβλημα δεν λυνεται η δεν θελει ο οτε να το φτιαξει δεν μπορει η εταιρεια να κανει πολλα.

δεν μας ειπες τι εταιρεια εχεις κιολας.

Δημοσ.

ΦΙΛΕ παουλινο, τι μπορω νακανω για να αντιμετωπισω τις συχνες εως πολυ πολυ συχνες διακοπες στην συνδεση??? 1) ειμαι τελειως ασχετος

2) μου κατεβασαν την ταχυτητα απ τον οτε μπας και σταθεροποιηθει

Τι προτεινετε? Θα με βοηθαγατε πολυ πραγματικα!!!!

( απλα αν μπορειτε με απλα λογια..χαχαχαχχαχα) Ευχαριστω και συγνωμη εαν παρeμβαινω σε ασχετο topic

ΟΤΕ 12 μηνο υποχρεωτικο, φοιτητικο εως 24 mbs , ( κατεβασαν το προφιλσ τα 12 )

Δημοσ.

α.το βασικο ειναι να μας πεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

β.εφοσον απο οτι γραφεις δεν γνωριζεις πολλα το να δοκιμασεις σε κατανεμητη η στην κεντρικη πριζα μαλλον δεν παιζει.

οποτε ας ρωτησω τα παρακατω.

α.στα τηλεφωνα εχεις βαλει φιλτρα?

β.μηπως εχεις συναγερμο?

γ.μηπως εχει μεγαλο τηλεφωνικο καλωδιο?

δ.τι ρουτερ εχεις?

ε.εχεις δοκιμασει το ρουτερ μονο με ενα τηλεφωνο η χωρις κανενα τηλεφωνο να δεις αν σου κανει τα ιδια προβληματα.??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...