Προς το περιεχόμενο

call of duty modern warfare 3 server and port

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα σας έχω το mw3 original και θέλω να ανοίξω server δικό μου ενώ έχω κάνει της απαραίτητες ρυθμίσεις δεν τον βλέπω σαν ιντερνετικο αλλά μόνο δικτυακό σας δίνω της ρυθμίσεις μήπως και βγάλετε άκρη

modem router vigor 2700

------------------------------------------------

Protocol Start Port End Port

1. udp 27000 27015

2. udp 27015 27030

3. udp 3074 3074

4. tcp 27014 27050

5. tcp 3074 3074

η consola του παιχνιδιού λέει

version 1.5.387

Connecting to online services.....

Connected to online services.

Executing server config "server.cfg"

Succeeded reading from default.dspl

Loaded 5 map entries

Loading DSR "TDEF_default.dsr"...

Loading Succeeded for DSR "TDEF_default.dsr"

-----------------------------------

Spawning map: mp_hardhat, gametype tdef

Initializing Steam Game Server: game port 27014, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.0

Steam Game Server initialized as Internet Server.

No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.

Spawn map (mp_hardhat, tdef) complete.

-----------------------------------

Steam Game Server connected. Local IP 192.168.1.11, Public IP 94.64.48.112, Game Port 27014

Steam Game Server is VAC Secure

Succeeded reading from default.dspl

Loaded 5 map entries

Loading DSR "TDM_default.dsr"...

Loading Succeeded for DSR "TDM_default.dsr"

και η συντόμευση λέει του παιχνιδιού που έχω κάνει

"G:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\iw5mp_server.exe" +set dedicated 2 +set net_queryPort 27014 +set net_port 27015 +set sv_maprotation kc_mod +start_map_rotate

ελπίζω να μην σας μούρλανα :-D

Δημοσ.

α.τσεκαρε οτι παιζουν τα port forward καταρχην.

β.αμα εχεις οτενετ κλεισε την αυξημενη ασφαλεια απο το site Της οτενετ.στο Pc σου εδωσες καρφωτη Ip?αν πραγματι φταινε τα ports και σε μπερδευουν τοτε κανε dmz για να ανοιξουν ολα τα Ports

Δημοσ.

ναι αμα σε παιδευει το Port forward κανεις παντα dmz σε οσα ρουτερ το εχουν και εισαι κομπλε απο το να κανεις την ζωη σου δυσκολη:D

Δημοσ.

τελικά άνοιξα όλες της πόρτες με το dmz σε ευχαριστώ pouline :mrgreen: :mrgreen:

ειχα και εγω προβλημα με ενα draytek και το mw3 , εαν σε ενδιαφερει ακομα πες μου να

σου πω πως να το ρυθμισεις ;)

εχω πετυχει να εχω ανοιχτα μονο τα ports του παιχνιδιου και μαλιστα με strict firewall

ρυθμιση και στο mw3 να δειχνει ΝΑΤ type : open .

Δημοσ.

Εγω ρε παιδιά πεδεύομαι τόσο καιρό να στήσω εναν σερβεράκο για cod2 ....προχθές πήρα το draytek 2820n..έχω ανοίξει διάφορες πόρτες..για ftp,security cam κλπ..εε αυτή η 28963 κλπ που θέλει το cod2 τι να πω...τόσα ρούτερ όλα το ίδιο θέμα! dmz,port forward..@@ έχω σιχαθεί δλδ...τι μπορεί να φταίει

Δημοσ.

ειχα και εγω προβλημα με ενα draytek και το mw3 , εαν σε ενδιαφερει ακομα πες μου να

σου πω πως να το ρυθμισεις ;)

εχω πετυχει να εχω ανοιχτα μονο τα ports του παιχνιδιου και μαλιστα με strict firewall

ρυθμιση και στο mw3 να δειχνει ΝΑΤ type : open .

το Firewall περιττο το κοβω.συνηθως τα port forward rules κανουν bypass αυτοματα το firewall.

Εγω ρε παιδιά πεδεύομαι τόσο καιρό να στήσω εναν σερβεράκο για cod2 ....προχθές πήρα το draytek 2820n..έχω ανοίξει διάφορες πόρτες..για ftp,security cam κλπ..εε αυτή η 28963 κλπ που θέλει το cod2 τι να πω...τόσα ρούτερ όλα το ίδιο θέμα! dmz,port forward..@@ έχω σιχαθεί δλδ...τι μπορεί να φταίει

ρε συ ξεχασα να σου πω πριν.αν βαλεις αυτο το Port sto mtorrent και ανοιξεις το Mtorrent και σου βγαλει στο www.canyouseeme.org οτι η πορτα ειναι ανοιχτη τοτε αλλο ειναι το θεμα.που αμα τα εχεις κανει ολα σωστα για ftp κτλ τοτε κατι αλλο γινεται και δεν φταιει το port forward.η κανα firewall η κατι αλλο.

Δημοσ.

λοιπον αντε αφου υπαρχει η απορια να κατσω να τα γραψω αναλυτικα .... :)

1. δινεις συγκεκριμενο ip στο pc σου (ητε για να παιξεις με NAT open, ητε αν προκειται να στησεις server)

επισης καλο θα ηταν συγκεκριμενα για τα draytek να κλειδωσεις και manualy το συγκεκριμενο pc μεσω

mac address σε συγκεκριμενη ip μεσα απο το menu του router.

2. ΔΕΝ χρησιμοποιεις το menu "port forwarding" ή "port redirection"

3. πας NAT > Open ports (τουλαχιστον αυτη ειναι η διαδρομη στο 2830Vn)

και βαζεις τα εξης ports :

27000 - 27030 UDP

27014 - 27050 TCP

3074 - 3074 UDP και TCP

4. κανεις save ολα τα settings που αλλαξες και στο router και στο pc και κανεις restart ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

προσοχη σε αυτο το τελευταιο με τα draytek !!! οπωσδηποτε restart .

αυτα .... ταλαιπωρηθηκα ωσπου να βγαλω ακρη με το draytek ... με το παλιο μου modem ηταν πολυ πιο απλα

τα πραγματα αν και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το draytek δεν μπορω να πω οτι η ρυθμιση του

ειναι τοσο ευκολη :D , ειχε λιγο ιστορια αλλα αξιζει τον κοπο :)

Δημοσ.

εφοσον εχει ανοιξει Ports Οπως λεει για cameres,ftp Κτλ δεν εχει κανει κατι λαθος μεσα στο vigor.

δεν μπορω να ξερω τι εχει κανει :D

το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αν κανει βημα-βημα ακριβως αυτα που εγραψα

το cod θα παιζει μια χαρα και θα φαινεται ως NAT type : open

και εγω ειχα ανοιξει ports για αλλες συσκευες αλλα το cod επεμενε να βγαζει

ΝΑΤ type : moderate :mad: , ημουν ετοιμος να παρω το customer support της draytek

και τελευταια στιγμη το βρηκα μονος μου ... η παγιδα ειναι οτι ΔΕΝ πρεπει να

χρησιμοποιησεις το κλασικο μενου "port forwarding" !!! αλλα ενα αλλο σε αλλο

σημειο που λεγεται "open ports" ...

Δημοσ.

παραξενο γιατι εχουν και Open ports και port forwarding.να ελεγα οτι εβγαινε με Upnp θα ελεγα οκ αλλα η cam σιγουρα θελει Port forward και δεν θα παιξει με Upnp.ας το δοκιμασει να μας πει γιατι αμα κανει www.canyouseeme.org και του βγαζει οτι τα Ports ειναι ανοιχτα μετα τι να πω ειναι πολυ παραξενο.εκτος αν θελει και Open ports γιανα περασει το firewall κτλ σε περιπτωση που το εχει ενεργοποιησει.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Draytek/Vigor-2800G/AVer.htm

και με dmz θα πρεπει να παιξει κανονικα.

Δημοσ.

παραξενο γιατι εχουν και Open ports και port forwarding.να ελεγα οτι εβγαινε με Upnp θα ελεγα οκ αλλα η cam σιγουρα θελει Port forward και δεν θα παιξει με Upnp.ας το δοκιμασει να μας πει γιατι αμα κανει www.canyouseeme.org και του βγαζει οτι τα Ports ειναι ανοιχτα μετα τι να πω ειναι πολυ παραξενο.εκτος αν θελει και Open ports γιανα περασει το firewall κτλ σε περιπτωση που το εχει ενεργοποιησει.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Draytek/Vigor-2800G/AVer.htm

και με dmz θα πρεπει να παιξει κανονικα.

οντως περιεργο και μπερδεμενο, θα μπορουσε να εχει μονο το 1 απο τα 2 μενου ... δεν εχω

καταλαβει ακομα τον λογο υπαρξης 2 ..

ε καλα ναι χαιρω πολυ, με DMZ παιζουν τα παντα αλλα εισαι "ξεβρακωτος" :D

Δημοσ.

ξεβρακωτοι ειμασταν και με το 56 K modem αλλα δεν λεγαμε τιποτα.δεν το κοβω να ασχοληθει κανεις με Hacking στο Home δικτυο του αλλου.οσοι την πατανε δεν την πατανε απο Open ports αλλα απο οτι βλακειες κατεβαζουν απο το ιντερνετ και τις τρεχουν.για αυτο και λεω περιττα τα firewall κτλ.αφου οι μισοι πχ που εχουν Firewall κτλ δεν ξερουν να τα χρησιμοποιουν.βαζουν Firewall στο ρουτερ βαζουν των windows βαζουν με προγραμμα βαζουν αντι virus και στο τελος πανε στο καθε site Της πλακας και ανοιγουν οτι Link βρουν που γραφει οτι μια γκομενα ειδε το Profile τους και της αρεσε και μετα λενε μα πως κολλησα ιο και μου πηραν και τα στοιχεια της καρτας.την παταμε μονοι μας οχι απο hacking απο αλλους αλλα απο αυτα που τρεχουμε

Δημοσ.

Τώρα είδα το μύνημα....από χθές παίζει ο σέρβερ!!!!!!!!!! έκανα από μόνος μου όλα αυτα που είπες και ολα οκ....draytek και πάλι draytek...σας ευχαριστώ πολύ, καλή Ανάσταση!!!

Δημοσ.

Τώρα είδα το μύνημα....από χθές παίζει ο σέρβερ!!!!!!!!!! έκανα από μόνος μου όλα αυτα που είπες και ολα οκ....draytek και πάλι draytek...σας ευχαριστώ πολύ, καλή Ανάσταση!!!

ωραια καλοριζικος ,και καλα headshots :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...