Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να προστατεύσω τον λογαριασμό μου από χάκερ;; Μου έχουν αλλάξει 2 φορές των κωδικό μου και αναγκάστικα να αλλάζω τον κωδικό 4 φορές. Το e mail μου το έχω κρυφό, έχω άλλο κωδικό yahoo και facebook. εβαλα ερώτηση ασφαλείας και αναγνώρισα συσκευή. Τί άλλο να κάνω;;; Μήπως θα βοηθούσε δεύτερο e mail;;

Δημοσ.

Να ελέγξεις το pc σου για ιούς/trojan/κλπ. Ελεγξε επίσης άν χρησιμοποιεί άλλος το δικό σου wireless (αν έχεις) χωρίς να το γνωρίζεις.

Να μη μπαίνεις στο facebook από άλλο pc, εκτός από το δικό σου.

Μη μπαίνεις από ξένα ασύρματα δίκτυα.

• Moderators
Δημοσ.

Εαν μιλαμε για yahoo mail, μπορεις να τον αλλαξεις εαν πας στα "Στοιχεια Λογαριασμου", με ενα κλικ επανω αριστερα, στο ονομα σου

Δημοσ.

Ναι αυτό λέω, θα το κάνω!!!

Παω να τον αλλαξω και δεν μου δεχεται τον παλιο κωδικο, μπαινω ομως κανονικα με τον παλιο κωδικο, τον εχω αποθηκευμενο..

• Moderators
Δημοσ.

Recover κωδικου τοτε για να τον αλλαξεις με πλαγιο τροπο.

Βεβαιωσου πως η security question σου και οτιδηποτε μπορει να σε βοηθησει στο recovery, δεν εχει αλλαξει απο καποιον που ισως εχει προσβαση στο mail σου.

Δημοσ.

Μηπως θελει 1 μερα να τον αλλαξει;;

Να γραψω τις δυο απαντησεις δηλ;;

Θα το δω αυριο....θα σου πω μεχρι τοτε!!!

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως θελει 1 μερα να τον αλλαξει;;

Δεν νομιζω να εχουν βαλει τετοια ρυθμιση. Το ειδες να αναφερεται καπου αυτο?

Να γραψω τις δυο απαντησεις δηλ;;

Ερωτησεις, απαντησεις, οτιδηποτε χρειαζεσαι για το recovery.

Tο αναφερω γιατι εαν κανεις logout και δεν μπορεις στη συνεχεια να μπεις, εαν εχουν αλλαξει τα recovery options, πιθανοτατα θα σου παρει αρκετο χρονο να βγαλεις ακρη.

Δημοσ.

Βγηκα και ξαναμπηκα κανονικα....και οταν πηγα να αλλαξω τον κωδικο εβαλα στην αρχη τον παλιο και τον δεχτηκε..βαζω τον παλιο, βαζω τον καινουργιο και εκει δεν τον δεχοταν

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορω να φανταστω τι συμβαινει, αλλα απο τη στιγμη που δουλευει κανονικα ο παλιος κωδικος σου και μπορεις να κανεις login μ αυτον, καπου αλλου ειναι το προβλημα.

Δοκιμασε να βαλεις διαφορετικο νεο κωδικο.

Δημοσ.

Δεν το επαιρνε γιατι εβαζα κεφαλαια και μικρα μαζι, οπως και αγγλικα και ελληνικα. Αλλα αφου μπαινω κανονικα δεν νομιζω να μου το χακαρε. Εβαλα επισης και δευτερο email.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...