guppy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Πως μπορώ να προστατεύσω τον λογαριασμό μου από χάκερ;; Μου έχουν αλλάξει 2 φορές των κωδικό μου και αναγκάστικα να αλλάζω τον κωδικό 4 φορές. Το e mail μου το έχω κρυφό, έχω άλλο κωδικό yahoo και facebook. εβαλα ερώτηση ασφαλείας και αναγνώρισα συσκευή. Τί άλλο να κάνω;;; Μήπως θα βοηθούσε δεύτερο e mail;;
kinq1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Να ελέγξεις το pc σου για ιούς/trojan/κλπ. Ελεγξε επίσης άν χρησιμοποιεί άλλος το δικό σου wireless (αν έχεις) χωρίς να το γνωρίζεις. Να μη μπαίνεις στο facebook από άλλο pc, εκτός από το δικό σου. Μη μπαίνεις από ξένα ασύρματα δίκτυα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μη μπαίνεις από ξένα ασύρματα δίκτυα. Σχετικα με το συγκεκριμενο, το facebook δινει την επιλογη https. Υπαρχει καποιος αλλος λογος που προτεινεις κατι τετοιο?
guppy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ, επειδή μάλλον γνωρίζει τον κωδικό του e mai μου, πώς μπορώ να τον αλλάξω;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εαν μιλαμε για yahoo mail, μπορεις να τον αλλαξεις εαν πας στα "Στοιχεια Λογαριασμου", με ενα κλικ επανω αριστερα, στο ονομα σου
guppy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ναι αυτό λέω, θα το κάνω!!! Παω να τον αλλαξω και δεν μου δεχεται τον παλιο κωδικο, μπαινω ομως κανονικα με τον παλιο κωδικο, τον εχω αποθηκευμενο..
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Recover κωδικου τοτε για να τον αλλαξεις με πλαγιο τροπο. Βεβαιωσου πως η security question σου και οτιδηποτε μπορει να σε βοηθησει στο recovery, δεν εχει αλλαξει απο καποιον που ισως εχει προσβαση στο mail σου.
guppy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μηπως θελει 1 μερα να τον αλλαξει;; Να γραψω τις δυο απαντησεις δηλ;; Θα το δω αυριο....θα σου πω μεχρι τοτε!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μηπως θελει 1 μερα να τον αλλαξει;; Δεν νομιζω να εχουν βαλει τετοια ρυθμιση. Το ειδες να αναφερεται καπου αυτο? Να γραψω τις δυο απαντησεις δηλ;; Ερωτησεις, απαντησεις, οτιδηποτε χρειαζεσαι για το recovery. Tο αναφερω γιατι εαν κανεις logout και δεν μπορεις στη συνεχεια να μπεις, εαν εχουν αλλαξει τα recovery options, πιθανοτατα θα σου παρει αρκετο χρονο να βγαλεις ακρη.
guppy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Βγηκα και ξαναμπηκα κανονικα....και οταν πηγα να αλλαξω τον κωδικο εβαλα στην αρχη τον παλιο και τον δεχτηκε..βαζω τον παλιο, βαζω τον καινουργιο και εκει δεν τον δεχοταν
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δεν μπορω να φανταστω τι συμβαινει, αλλα απο τη στιγμη που δουλευει κανονικα ο παλιος κωδικος σου και μπορεις να κανεις login μ αυτον, καπου αλλου ειναι το προβλημα. Δοκιμασε να βαλεις διαφορετικο νεο κωδικο.
guppy Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν το επαιρνε γιατι εβαζα κεφαλαια και μικρα μαζι, οπως και αγγλικα και ελληνικα. Αλλα αφου μπαινω κανονικα δεν νομιζω να μου το χακαρε. Εβαλα επισης και δευτερο email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα