ntinosterpsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια.Σημερα το πρωι ανοιξα το λαπτοπ και επεσε ενα κομματι πλαστικο απο το γυρω γυρω πλαστικο της οθονης στην κατω δεξια γωνια.Το λαπ τοπ ειναι καινουργιο και ΔΕΝ εχει πεσει ουτε μια φορα κατω η να εχει χτυπησει επισης ουτε καποιο καλοδιο δεν εχει πιαστει σε εκεινο το σημειο ωστε να ζoριστηκε και να εσπασε.Το λαπτοπ ειναι HP Pavillion dv7 6c06ev,τι να κανω σε αυτη τη περιπτοση?Επικοινωνια με ΠΛΑΙΣΙΟ και αν ναι τι να τους πω?εχετε κανενα λινκ με ανταλλακτικα ωστε να το αγορασω?δεν ξερω μου φαινεται πολυ ψευτικο το πλαστικο του
pp6210 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια.Σημερα το πρωι ανοιξα το λαπτοπ και επεσε ενα κομματι πλαστικο απο το γυρω γυρω πλαστικο της οθονης στην κατω δεξια γωνια.Το λαπ τοπ ειναι καινουργιο και ΔΕΝ εχει πεσει ουτε μια φορα κατω η να εχει χτυπησει επισης ουτε καποιο καλοδιο δεν εχει πιαστει σε εκεινο το σημειο ωστε να ζoριστηκε και να εσπασε.Το λαπτοπ ειναι HP Pavillion dv7 6c06ev,τι να κανω σε αυτη τη περιπτοση?Επικοινωνια με ΠΛΑΙΣΙΟ και αν ναι τι να τους πω?εχετε κανενα λινκ με ανταλλακτικα ωστε να το αγορασω?δεν ξερω μου φαινεται πολυ ψευτικο το πλαστικο του είναι πολύ ψεύτικο το πλαστικό δεν σου φαίνεται... είμαι σε φάση αλλαγής οθόνης σε ένα G62 και αν εξαιρέσεις τις δύο βίδες στη βάση, το υπόλοιπο πλαίσιο στηρίζεται σε 3-4 clip in και 5-6 κομμάτια κολητικής ταινίας! Επί της ουσίας δεν ξέρω πως θα αποδείξεις οτι δεν σου έπεσε.... κάνε μια δοκιμή αλλά αν δεν βγάλεις άκρη μην σκάσεις κιόλας, λίγη ταινία διπλής σε λεπτές λωρίδες και νομίζω θα είσαι οκ...για το part number δες και στο manual ή στο support site της HP
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 είναι πολύ ψεύτικο το πλαστικό δεν σου φαίνεται... είμαι σε φάση αλλαγής οθόνης σε ένα G62 και αν εξαιρέσεις τις δύο βίδες στη βάση, το υπόλοιπο πλαίσιο στηρίζεται σε 3-4 clip in και 5-6 κομμάτια κολητικής ταινίας! Επί της ουσίας δεν ξέρω πως θα αποδείξεις οτι δεν σου έπεσε.... κάνε μια δοκιμή αλλά αν δεν βγάλεις άκρη μην σκάσεις κιόλας, λίγη ταινία διπλής σε λεπτές λωρίδες και νομίζω θα είσαι οκ...για το part number δες και στο manual ή στο support site της HP μηπως ξερεις πως μπορω να το βρω απο το site της HP?Αυτα που βρισκω ειναι για αναλωσιμα οπως τονερ και μελανακια
pp6210 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 μηπως ξερεις πως μπορω να το βρω απο το site της HP?Αυτα που βρισκω ειναι για αναλωσιμα οπως τονερ και μελανακια Επειδή ψαχνόμουν και εγώ πρόσφατα, με λίγο google βρίσκεις τα πάντα από ΗΡ! πήγαινε εδώ και κατέβασε το maintenance and service manual και ψάξε για το part number του screen bezel. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?contentType=SupportManual&lang=en&cc=us&docIndexId=64179&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5169332 μετά πας εδώ http://h20141.www2.hp.com/hpparts/default.aspx?cc=US&lang=EN ή γενικά ψάχνεις σε google με το part number όταν δεις οτι θα σου κοστίσει κανένα 60-70άρι με τα έξοδα αποστολής, θα ξανασκεφτείς τη λύση της κολλητικής ταινίας 2πλής όψεως!!!!!! edit: φίλε μου από τον γούγλη βρήκα ένα part number 665592-001 (εσύ τσέκαρέ το από το manual πάντως μήπως και είναι άλλο) και με μια γρήγορη δυστυχώς είχα άδικο... όχι 60-70 αλλά περίπου 100 ευρώ - άμα στο ebay έχει 100 δολλάρια, μη το ψάχνεις... κολλητική ταινία και τα ρέστα τρόφιμα μακράς διαρκείας γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές!!!
ntinosterpsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Επειδή ψαχνόμουν και εγώ πρόσφατα, με λίγο google βρίσκεις τα πάντα από ΗΡ! πήγαινε εδώ και κατέβασε το maintenance and service manual και ψάξε για το part number του screen bezel. http://h20000.www2.h...eriesId=5169332 μετά πας εδώ http://h20141.www2.h...x?cc=US&lang=EN ή γενικά ψάχνεις σε google με το part number όταν δεις οτι θα σου κοστίσει κανένα 60-70άρι με τα έξοδα αποστολής, θα ξανασκεφτείς τη λύση της κολλητικής ταινίας 2πλής όψεως!!!!!! edit: φίλε μου από τον γούγλη βρήκα ένα part number 665592-001 (εσύ τσέκαρέ το από το manual πάντως μήπως και είναι άλλο) και με μια γρήγορη δυστυχώς είχα άδικο... όχι 60-70 αλλά περίπου 100 ευρώ - άμα στο ebay έχει 100 δολλάρια, μη το ψάχνεις... κολλητική ταινία και τα ρέστα τρόφιμα μακράς διαρκείας γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές!!! Σευχαριστω πολυ φιλε!να σαι καλα,100ε θελουν??χαχαχαχαχα να πανα νααααα πνιγουν
GodmanGen Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα φίλε...αν και μετα απο χρόνια το έπαθα και εγώ! Τί έκανες τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα