Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tutorials & How-to's Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Insomnia. Πριν από λίγο καιρό, είχα μια ιδέα στο νού μου. Θέλησα λοιπόν να ξεκινήσω μια προσπάθεια συγγραφής οδηγών σχετικά με τα Windows 8, τα οποία επισήμως θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Φθινόπωρο. Πήρα δηλαδή την απόφαση να αρχίσω να εξηγώ μερικά πραματάκια (από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο δύσκολα) για το λειτουργικό σύστημα των Windows 8.

Έτσι και έγινε. Η ιδέα μου έλαβε σάρκα και οστά και σας παρουσιάζω τοθς πρώτους οδηγούς, που πιο πολύ αφορούν την εγκατάσταση των Windows 8. Σταδιακά, και όταν μου το επιτρέπει ο χρόνος, θα συνεχίζω το έργο μου και θα προσθέτω νέους. Φυσικά και εσείς άμα θέλετε μπορείτε να συνδράμετε. Μεράκι να έχετε και όρεξη για συνεισφορά στην κοινότητα του insomnia και όχι μόνο.

Οι οδηγοί, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομα Wiki, είναι ανοιχτοί για σχολιασμό προσθήκες και διορθώσεις κατά την ορθή κρίση των υπολοιπων μελών της κοινότητας. To θέμα θα το κρατάω ενήμερο και σταδιακά θα προστίθενται όσοι οδηγοί γράφονται στο wiki. Σε αυτό το θέμα, θα τα χωρίσω τα λινκς των οδηγών σε κατηγορίες για να είναι πιο εύκολο το ψάξιμο.

Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση βελτίωσης.

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=ccs&attach_id=114557

Installation & Setup

1)Windows 8 Consumer Preview: Πρώτες πληροφορίες

2)Windows 8 Consumer Preview : Καθαρή Εγκατάσταση

3)Windows 8 Consumer Preview: Εγκατάσταση μέσω Virtualbox

4)Δημιουργήστε ένα Bootable USB με τα Windows 8 Consumer Preview

5)Δημιουργία Bootable DVD με την Windows 8 Consumer Preview

Παραμετροποίηση

1) Windows 8 - Hibernate: Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...