novice21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ενω εχω βαλει τους codecs "K-Lite Codec mega Pack", ουτε και με τους "codec for Win7",δεν αναγνωριζει κανενα αρχειο video.Το μηνυμα που πεταει,ειναι οτι αυτο το αρχειο δεν ειναι αρχειο video. Τους subs, τους αναγνωριζει κανονικα, και στα Ελληνικα. Windows 7 Ultimate. Παιδια σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια.
nodas_21greek Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ποια έκδοση έχεις βάλει; Γιατί από το επίσημο είναι η 2.51, απλά μια φορά είχα βρει μια 4.0 η οποία φυσικά ουδεμία σχέση είχε και ήταν για γέλια. (Περισσότερο το λέω επειδή είπες ότι σου αναγνώρισε τους subs, γιατί από ότι θυμάμαι για τα ελληνικά ήθελε να κάνεις χειροκίνητα το ansi greek) Edit: Από το επίσημο σάιτ >First of all, I use Shark007 codec pack (http://shark007.net/index.html) on Windows 7 x64 Ultimate. 1. SW 2.51 is 32bit and uses 32bit codecs, launch 32bit Settings Application of Sharky007 as Administrator (Important) 2. In Config tab under Subtitle Control instead of option "Direct VobSub" mark "FFDshow/External". 3. In SWAP tab under XVID/DIVX/MPV4 and MPEG2 groups just mark "Use FFDShow's Codec" 4. Press Exit and you are done
novice21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Την πολυσυζητημενη v2.51 Τα Ελληνικα τα ρυθμισα απο τα settings->charsets->greek
nodas_21greek Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δοκίμασες αυτό που έχω γράφει μέσα στο πλαίσιο;
novice21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δοκίμασες αυτό που έχω γράφει μέσα στο πλαίσιο; Οχι δεν το δοκιμασα.Ειμαι και λιγο ασχετος.Πως θα το κανω? Θα το αντιγραψω καπου οπως ειναι? Πρεπει να κανω ενα ενα οπως τα γραφεις? Λιγο δυσκολο για εμενα, γιατι με την επεξεργασια των videos, δεν εχω ασχοληθει και πολυ.Αν μπορεις βοηθα λιγο. Το Shark007 να το στησω υπαρχοντος του K-Lite? Ευχαριστω. Εστησα και τον καρχαρια 007χ32, αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Heeeeelp my !!!!!!!!!!!!! Noda, θα αποχωρησω λογω καποιας εργασιας, και θα επανελθω, αργοτερα για τυχον απαντησεις/λυσεις. Παντως σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.
tazio Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Απεγκατάστησε το K-Lite Codec mega Pack και εγκατάστησε το VobSub κάνε την διαδικασία που σου περιγράφει ο nodas στο πλαίσιο και θα "παίξει" το subtitles workshop
Candlemass Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Και με το K-lite γίνεται, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το RAW video processing στο ffdshow (ffdshow video decoder configuration > codecs > raw video = all supported).
Hamurabi Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ετσι οπως λετε παιδια αναγνωριζει και m2ts αρχεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα