johnyc Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ψάχνω για να αγοράσω ένα netbook. Η αγορά μπορεί να γίνει και από καταστήματα του εξωτερικού. Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να βρω κάποιο site που να έχει όλα τα καινουργια netbooks με τις επιδόσεις τους. Γνωρίζει κάποιος sites που μπορεί να μου προτείνει για να ψάξω? Ευχαριστώ
johnyc Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δυστυχώς αυτά τα links αναφέρονται σε benchmark των components CPU - κάρτες γραφικών. Δεν υπάρχει πουθενα μια λίστα με updated όλα τα notebooks που κυκλοφορούν στην αγορά με τα χαρακτηριστικά τους?
basilis5 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Φίλε μου δες στα λεφτά του δίνεις τι κυκλοφορεί, κ δες τι ψάρια πιάνει με βάση τα χαρακτηριστικά του. Ειναι απλό. Sent from my iPhone using Insomnia
johnyc Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τείνω να καταλήξω στον HP Mini 210 http://www.pricerunner.co.uk/pi/27-2771579/Laptop-Computers/HP-Mini-210-4122ea-%28A9E63EA%29-Product-Info Έχει κανεις κάποια άλλη πρόταση (budget max 400 euro) Επεξ/σία 4 Απριλίου 2012 από johnyc
jimmis1974 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/390300/Lenovo-ThinkPad-Edge-11-i3-380UM-4GB-320GB.html το πηρα πριν μια βδομαδα , ειναι απιστευτο , ΤΡΟΜΕΡΗ ποιοτητα κατασκευη και φοβερο και ανετο πληκτρολογιο που ποτε σε netbook δεν εχω δει τετοιο πληκτρολογιο και κορυφαια ποιοτητα οθονης 11.6 " LED , τα αξιζει με τα χιλια τα λεφτα του. Μονο μείον οτι δεν εχει λεντακια ενδείξεων και η μπαταρια δεν ειναι και κορυφη , καπου 4 με 5 ωρες κραταει . Βεβαια φορτιζει σφαιρα !! Πραγματικα υπεροχο Netbook , δεν ειναι απο τα πιο ομορφα αλλα αυτο που ηθελα ειναι να ειναι καλη κατασκευη επιδόσεις και φορητοτητα (1500 γρ με μπαταρια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα