Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν θυμάμαι' date=' αλλά για ποιο λόγο θες να το κάνεις αυτό?[/quote']

γιατι αυτος που θελω να κανω φορματ ειναι αυτος που ΕΙΧΕ το λειτουργικο και τωρα απλα τον θελω σαν αποθηκευτικο μεσο!το λειτουργικο θα μπει στον ssd!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

αποσύνδεσε τον παλιό, πέρνα OS στον SSD και μετά κάνε format στον παλιό μέσα από τα Windows που θα έχεις στο νέο...

Δημοσ.

αποσύνδεσε τον παλιό, πέρνα OS στον SSD και μετά κάνε format στον παλιό μέσα από τα Windows που θα έχεις στο νέο...

οκεικ. ty very much. :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

ελπίζω να έχεις αλλάξει το mode σε AHCI πριν το installation των Windows 7 στον SSD...

• Super Moderators
Δημοσ.

από το bios όχι, για τα υπόλοιπα μετά το installation των windows κοιτάς στο sticky topic του liopyr

Δημοσ.

Κι αυτά είναι τα αποτελέσματα μετά την ενεργοποίηση του ahci αφού τελικώς είχα κανει μακακια και δεν το ειχα ενεργοποιησει.

63643678.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ΕΠειδη το ενεργοποιησα εκ των υστερων πιστευετε οτι θα εχω προβ? ΘΑ ειναι καλυτερα αν ξανακανω φορματ και σεταρω τα win με ενεργοποιημενο το ahci?

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να βρούμε τι από τα δύο φταιει;

34805471.png

Uploaded with ImageShack.us

Αυτό δεν δείχνει ότι το AHCI είναι οκ? Μηπως φταιει οτι το ενεργοποιησα μετα το setup των windows?

Μητρικη εχω αυτη η οποια απ οτι λεει εχει 6 sata 3 οποτε και να ηθελα να το βαλω sata 2... μεχρι και καλωδιο πηρα σημερα για sata 3. Δεν ξερω ειμαι και λιγο ασχετος.

edit :Τελικά απ οτι βλεπω και διαβαζω λεει 6 xSATA 3 Gb/s ports και όχι 6 Gb/s ports οπότε no sata 3, αλλά sata 2. Εξού και το θέμα με τις ταχυτητες. Υπάρχει κατι σε ανταπτορα για μετατροπη του sata 2 σε sata 3?

Σορρυ αν εχω κουρασει αλλα εχω χασει λιγο τη μπαλα.

Κατι τετοιο ας πούμε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528534 θα κανει δουλεια?

• Super Moderators
Δημοσ.

σε SATA2 δεν τον έχεις? normal πράγματα...

η Asus P6T δεν έχει SATA3, convertor προφανώς δεν υφίσταται και controller extra δεν αξίζει να πάρει...

Δημοσ.

αξιζει λες να παω σε controller? H δεν θα δω διαφορες σε νορμαλ χρηση που κανω (σερφαρισμα παιχνιδια κτλ).

edit: με προλαβες

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα με τους φτηνούς SATA 3 Controllers είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα πάιζουν όπως παίζουν οι Intel Sata3 Controllers που έιναι ενσωματωμένοι στις μητρικές, διότι πχ οι Marvel SATA 3 που βλέπουμε σε μερικές μητρικές είναι πανάθλιοι...

όπως καταλαβαίνεις δεν έχει νόημα να πάρεις εγγυημένα καλό controller διότι θα σου βγει πιο φτηνά να πάρεις καινούρια μητρική :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...