Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Εχω σύνδεση με ΟΤΕ και conn-x αλλά επειδή δεν με ικανοποιούν οι ταχύτητες σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο.

Το θέμα είναι ότι έχω σύνδεση ISDN. Στο χώρο μου έχω 3 σταθερά νούμερα εκ των οποίων το ένα γυρνάει και σε fax και όλα αυτά τηλεφωνία-internet σε ένα λογαριασμό. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω με άλλη εταιρεία?

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Εχω σύνδεση με ΟΤΕ και conn-x αλλά επειδή δεν με ικανοποιούν οι ταχύτητες σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο.

Το θέμα είναι ότι έχω σύνδεση ISDN. Στο χώρο μου έχω 3 σταθερά νούμερα εκ των οποίων το ένα γυρνάει και σε fax και όλα αυτά τηλεφωνία-internet σε ένα λογαριασμό. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω με άλλη εταιρεία?

isdn isdn δινει μονο ο οτε και η τελλας αν θυμαμαι καλα.απο εκει και περα υπαρχουν παροχοι forthnet Και Hol Οι οποιοι μπορουν να σου ενεργοποιησουν εξτρα νουμερα τα οποια θα ειναι ομως voip.αν χαλασει το ιντερνετ πεφτουν και αυτα.πολυς κοσμος εχειβαλει.αν εχεις και κεντρο ειτε Pstn κεντρο ειτε isdn συνδεονται κανονικα με αντιστοιχο Interface.bri ή fxs.και ναι ολα σε ενα λογαριασμο θα ειναι.αμα θες και backup μπορει να βαλεις και μια δευτερη adsl για case of problem με την adsl.παλι πιο φτηνα θα βγει απο τον οτε και απο τα isdn του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...