achilleas_f Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Θέλω να προχωρήσω άμεσα στην αγορά τηλεόρασης 42" για μαγαζί. Το θέμα είναι ότι το καλοκαίρι θα μπει σε εξωτερικό χώρο οπότε προκύπτει και το δίλλημα, lcd ή plasma; Κλείνω περισσότερο προς plasma λόγω κόστους. Λέγετε πως αποδίδουν κατά κανόνα καλύτερη εικόνα αλλά εμφανίζουν θολούρα όταν εκτεθούν σε φως. Ισχύει; Θα είναι πρόβλημα στην παρακολούθηση ή μήπως δεν είναι και τόσο εμφανές τελικά;
haHa Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Θέλω να προχωρήσω άμεσα στην αγορά τηλεόρασης 42" για μαγαζί. Το θέμα είναι ότι το καλοκαίρι θα μπει σε εξωτερικό χώρο οπότε προκύπτει και το δίλλημα, lcd ή plasma; Κλείνω περισσότερο προς plasma λόγω κόστους. Λέγετε πως αποδίδουν κατά κανόνα καλύτερη εικόνα αλλά εμφανίζουν θολούρα όταν εκτεθούν σε φως. Ισχύει; Θα είναι πρόβλημα στην παρακολούθηση ή μήπως δεν είναι και τόσο εμφανές τελικά; Αν προκειται να την δουλευεις σε εξωτερικο χωρο ωρες πρωινες ή μεσημεριανες, μην παρεις πλασμα. Παρε μια led lcd.
achilleas_f Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μια απλή lcd δεν κάνει; Το λέω γιατί δε θέλω τίποτα super τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτή για παράδειγμα, θα βλέπεται;
kostas_dr Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Για αυτό που την θες μια χαρά τηλεόραση είναι.
achilleas_f Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ε, μάλλον προς τα κει θα πάω αφού δε θέλω και τίποτα ιδιέτερο. Για καμιά μπαλίτσα περισσότερο. Σας ευχαριστώ.
haHa Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μια απλή lcd δεν κάνει; Το λέω γιατί δε θέλω τίποτα super τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτή για παράδειγμα, θα βλέπεται; Μια χαρα κανει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα