Xvipes Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Έχω 2 υπολογιστές στο σπίτι ο ένας παίρνει ίντερνετ από wifi usb stick και δίνει ίντερνετ μέσω lan (χωρίς royter με σκέτο ethernet) στο 2ο υπολογιστή. Η ερώτηση σχετικά απλή αλλά δε ξέρω πως μπορώ να το κάνω. Θέλω στην task bar στα εικονίδια που τρέχουν να έχει και εικονίδιο της τοπικής σύνδεση για το πότε ο 2ος υπολογιστής είναι συνδεδεμένος(δλδ ουσιαστικά ανοιχτός ) και πότε όχι. Αυτό που είχα τα xp δλδ που σου πέταγε μπαλονάκι και έλεγε ότι η σύνδεση στο δίκτυο έπεσε με ένα Χ στους 2 υπολογιστάκους. Αυτή την στιγμή μου δείχνει μόνο την σύνδεσή μου με το wifi router. Any ideas?
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Η επιλογή που είχαν τα XP για εμφάνιση μηνύματος όταν δεν υπήρχε σύνδεση δεν υπάρχει (απ' ότι βλέπω) σε 7/vista.
Sash21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ναι για αυτό ρωτάω τι έχει τώρα. Στα Windows 7 πας στα Notification Area Icons του Taskbar και εκεί που σου έχει το εικονίδιο του δικτύου επιλέγεις να είναι πάντα ορατό.
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Αφού είπε ότι το θέλει όπως ήταν στα xp μάλλον 7 (ή vista) αλλά ας επιβεβαιώσει ο xvipes
Xvipes Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Έχω windows 7 sp1 ultimate. Με mouse over μου δείχνει αλλά δε βολεύει και πολύ. Θέλω να δέχομαι ουσιαστικά ένα μήνυμα για όταν συνδέεται ή ξεσυνδέεται ο άλλος υπολογιστής. Στο notification έχει γενικά για το δίκτυο και όχι για κάθε κάρτα δικτύου, οπότε μου δείχνει την κατάσταση σύνδεσης με το wifi internet. Εγώ χρειάζομαι για την τοπική σύνδεση εικονίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα