kostiska13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 καλησπερα,θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος το b63m και αν ξερει να μου πει αν αξιζει να το αγορασω.παρατηρω οτι ειναι πολυ φθηνο για αυτα που λεει οτι εχει οπως 2πυρηνο επεξεργαστη κλπ...υπαρχει πιθανοτητα να το παρω και στην βδομαδα να κολλαει και να μην νιωθει το touch?
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 καλησπερα,θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος το b63m και αν ξερει να μου πει αν αξιζει να το αγορασω.παρατηρω οτι ειναι πολυ φθηνο για αυτα που λεει οτι εχει οπως 2πυρηνο επεξεργαστη κλπ...υπαρχει πιθανοτητα να το παρω και στην βδομαδα να κολλαει και να μην νιωθει το touch? http://www.mobile-phones.cn/b63m-android-mtk6573-wifi-capacitive-touchscreen-phon-p-7026.html αυτο λες? δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις τοσα λεφτα για ενα τετοιο πραγμα. 1000 φορες να παρεις καποιο μεταχειρισμενο lg 2x αν θες dual core android
kostiska13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 http://www.mobile-phones.cn/b63m-android-mtk6573-wifi-capacitive-touchscreen-phon-p-7026.html αυτο λες? δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις τοσα λεφτα για ενα τετοιο πραγμα. 1000 φορες να παρεις καποιο μεταχειρισμενο lg 2x αν θες dual core android φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αρχικα..επειδη ομως ειμαι εντελως ασχετος θα σε παρακαλουσα αν μπορεις να μου εξηγησεις γιατι λες τα παραπανω ωστε να εχω μια ιδεα...
oldnew Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αρχικα..επειδη ομως ειμαι εντελως ασχετος θα σε παρακαλουσα αν μπορεις να μου εξηγησεις γιατι λες τα παραπανω ωστε να εχω μια ιδεα... Παντελώς άγνωστο, καμία υποστήριξή/αναβαθμηση λειτουργικου, επεξ της πλακάς που δεν τρεχει τιποτα κλπ. Γενικά ξεχνατο εντελώς. Οτιδήποτε και να πάρεις εντελώς στην τυχη σε ένα καταστημα ακόμα και φθηνοτερο, καλύτερό θα ειναι. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Gr_Soul Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Θα συμφωνήσω με τους φίλους. Ψάξε για ένα καλό μεταχειρισμένο τηλέφωνο. Κυκλοφορούν πάρα πολλά στην Ελλάδα σε χαμηλές τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα