Luciddream Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 εμένα τελικά μου ήρθε και δευτερη κάρτα... ότι να ναι με τα ταχυδρομεία γαμώτο. τι κάνουμε τώρα? δεν έχω όρεξη να τρέχω στο ταχυδρομείο για να την στείλω πίσω...
npapagri_xtra Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 βρηκα ακρη για την παραγγελια μου. εστειλα ενημερωτικο mail στο αμαζον εχθες το βραδυ και τους ειπα οτι ηρθε μηνυμα απο αυτους για επιστροφη χρηματων νομιζοντας οτι εγω πατησα καταλαθος αυτη την επιλογη. μου ειπαν οτι εχει επιστρεψει η παραγγελια γι αυτο μου επιστρεφουν τα χρηματα. οποτε αν θελω θα πρεπει να ξαναβαλω παραγγελια. καπου τα ταχυδρομεια τα εκαναν μανταρα. οπως και να χει ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 τωρα τελευταια ακουω για πολλες παραγγελιες απο αμαζον που επιστρεφουν πισω. δεν ερχονται ποτε στο παραληπτη. και σε μενα 2 παραγγελιες, 2 διαφορετικες τσαντες λαπτοπ...3 μηνες αφου μου ειχε γινει refund μου εστειλε το αμαζον μηνυμα οτι τις επεστρεψε πισω τα ελτα. εχω την εντυπωση οτι κανουν καποια βλακεια στην αναγραφη των στοιχειων παραληπτη ή τα ελτα βαριουνται να μας στειλουν χαρτακι οτι μας περιμενει δεμα οποτε λογικο μετα απο αρκετο καιρο να επιστρεφει στον αποστολεα.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 τωρα τελευταια ακουω για πολλες παραγγελιες απο αμαζον που επιστρεφουν πισω. δεν ερχονται ποτε στο παραληπτη. και σε μενα 2 παραγγελιες, 2 διαφορετικες τσαντες λαπτοπ...3 μηνες αφου μου ειχε γινει refund μου εστειλε το αμαζον μηνυμα οτι τις επεστρεψε πισω τα ελτα. εχω την εντυπωση οτι κανουν καποια βλακεια στην αναγραφη των στοιχειων παραληπτη ή τα ελτα βαριουνται να μας στειλουν χαρτακι οτι μας περιμενει δεμα οποτε λογικο μετα απο αρκετο καιρο να επιστρεφει στον αποστολεα. Μην ανησυχείς τα ΕΛΤΑ εχουν το θέμα στο 90% των περιπτώσεων...Το Αμαζον ειναι σοβαρό κατάστημα δεν έχει καμία σχέση με το καλύτερο Ελληνικό στις επιστροφές και σου κάνει refund ή αποστολή ξανα χωρίς πολλά πολλά . Δυστηχώς τα Ελληνικά ταχυδρομεία είναι χρόνια πίσω και δυστηχώς οχι αξια εμπιστοσύνης. Εμενα μου κρατάνε δέματα απο εξωτερικό 2 εβδομάδες μέσα στην αποθήκη τους και μετα αποστέλουν χαρτάκι ή πάω εγώ και ψάχνω τα μπλοκάκια τους...μιλάμε για τέτοια χρονοκαθυστέρηση.
black_widow Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Είχα και εγώ θέμα με μία παραγγελία , δεν ήρθε ποτέ , πήγα ΕΛΤΑ δε βρήκα άκρη , έστειλα e-mail και μου στείλανε άλλο δέμα με κούριερ . Το σκέφτομαι πλέον να ξαναπαραγγείλω , με τις βλακείες των ΕΛΤΑ το κόβω να μην αργεί πολύ το να να μπούμε black list .
logitech Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Είχα και εγώ θέμα με μία παραγγελία , δεν ήρθε ποτέ , πήγα ΕΛΤΑ δε βρήκα άκρη , έστειλα e-mail και μου στείλανε άλλο δέμα με κούριερ . Το σκέφτομαι πλέον να ξαναπαραγγείλω , με τις βλακείες των ΕΛΤΑ το κόβω να μην αργεί πολύ το να να μπούμε black list . μακαρι να μην μπουμε στην black list αλλα για εκει το κοβω
kostas_dr Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μην λέτε τέτοια πράγματα Χρησιμοποιώ συχνά το Amazon.co.uk για τις αγορές μου. Είναι πολύ πιο φθηνό απο άλλα site. Δεν μιλάω καν για τους ντόπιους "λαδέμπορους".
paris.gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Γενικά το Amazon είναι κορυφή παρόλα αυτα προβλήματα με τις αποστολές μπορούν πάντα να δημιουργηθούν. Πχ στην πρώτη μου αγορά εν μέσω Χριστουγέννων το πακέτο ήρθε μετά από 3 εβδομάδες μάλλον με υπαιτιότητα ή των ΕΛΤΑ ή του Royal Mail. Φυσικά επειδή επικοινώνησα άμεσα μαζί τους μου έκαναν άμεσα επιστροφή χρημάτων ενώ όταν τελικά έφτασε το πακέτο και τους ενημέρωσα μου είπαν να το κρατήσω χωρίς καμία χρέωση ενώ το κόστος του ήταν περίπου 60 ευρώ! Από την άλλη βέβαια είχα παραγγείλει κάτι ακουστικά και μάλιστα με express delivery και λόγω λάθος τους δεν ήρθαν μέσα στον καθορισμένο χρόνο και μου έστειλαν άλλα άμεσα αφού πρώτα μου επέστρεψαν τα χρήματα του express. Επιπλέον μια άλλη φορά μετά από μια παραγγελία μου και ενώ το δέμα δεν μου είχε παραδοθεί είδα πως η τιμή έπεσε στο site κατά 20%. Επικοινώνησα μαζί τους και μου επέστρεψαν τη διαφορά, περίπου 80 ευρώ! Και φυσικά μέσα σε 30 μέρες μπορείς να τους επιστρέψεις σχεδόν τα πάντα και εκείνοι θα σου επιστρέψουν όχι μόνο τα χρήματα άλλα και το κόστος της επιστροφής! Προσωπικα αν και πάντα θα δημιουργούνται κάποια προβλήματα στις αποστολές για εμένα το Amazon είναι μακραν το καλύτερο online κατάστημα.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 γενικως το κακο του amazon ειναι οτι στις πιο πολλες παραγγελιες δεν κανει Registered με tracking number.και αυτοι θα γλυτωνουν και εμεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα