Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα μια παραγγελια 2 micro sd καρτων στις 11 μαρτιου και ακομα δεν εχουν ερθει. μιλαω για το αγγλικο αμαζον. ψαχνω να βρω τροπο να εποικινωνησω με τον πωλητη αλλα δεν βρισκω το πως.

πωλητη μου βγαζει Amazon EU S.a.r.L. καμια βοηθεια ?

Δημοσ.

Στο e-mail πότε σου έλεγαν ότι θα έρθει;

Έχε υπόψιν σου πως αν σου έστειλαν το πακέτο με τα Γερμανικά ταχυδρομεία θα αργήσει 1+ εβδομάδα από την πιθανή ημερομηνία παράδοσης.

Δημοσ.

στο μειλ ελεγαν για 20 μαρτιου να μου ερθει. παρηγγειλα ομως απο αγγλικο αμαζον. φοβαμαι οτι χαθηκε ή το βουτηξαν.

Και εγώ από το Αγγλικό κάνω παραγγελίες αλλά τις περισσότερες φορές τα πακέτα έρχονται με το

Γερμανικό ταχυδρομείο.

Δημοσ.

εκανα μια παραγγελια 2 micro sd καρτων στις 11 μαρτιου και ακομα δεν εχουν ερθει. μιλαω για το αγγλικο αμαζον. ψαχνω να βρω τροπο να εποικινωνησω με τον πωλητη αλλα δεν βρισκω το πως.

πωλητη μου βγαζει Amazon EU S.a.r.L. καμια βοηθεια ?

φίλε μου έκανα και εγώ παραγγελία στις 12 μαρτίου και μου ήρθαν όλες εκτώς απο μία. έστειλα στο support στο amazon μέσα σε 1 ώρα μου απάντησαν οτι μου στέλνουν άλλη και μόλις σήμερα μου έφτασε! οι τύποι δεν παίζονται. :-D

θα πας εδώ: http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html

και θα πατήσεις το contact us στην δεξιά πλευρά της σελίδας.

Δημοσ.

μην ανησυχεις απλα επικοινωνησε με το amazon, εμενα μου ειχε αργησει μια μπαταρια εστειλα mail συμφωνησαν αμεσως οτι εχω δικιο και μου επεστρεψαν αμεσα τα χρηματα. Μετα απο κανα 2 μερες ηρθε το πακετο ομως και παλι επικοινωνησα μαζι τους ωστε να παρουν παλι τα χρηματα απο την καρτα μου. Ολα αυτα χωρις επιπλεον ασκοπες καθυστερησεις

Δημοσ.

Από Γερμανία σε σχέση με Αγγλία παίρνει περίπου 15 μέρες. Όμως λογικά από το Αγγλικό θα σου το έστειλαν και αν ψάξεις τόσο σε αυτό το forum όσο και σε άλλα θα παρατηρήσεις πως δέματα που στάλθηκαν από Αγγλία ημερομηνίες 3 ως 11 Μαρτίου δεν έχουν έρθει. Αθήνα μένεις;

Δημοσ.

Από Γερμανία σε σχέση με Αγγλία παίρνει περίπου 15 μέρες. Όμως λογικά από το Αγγλικό θα σου το έστειλαν και αν ψάξεις τόσο σε αυτό το forum όσο και σε άλλα θα παρατηρήσεις πως δέματα που στάλθηκαν από Αγγλία ημερομηνίες 3 ως 11 Μαρτίου δεν έχουν έρθει. Αθήνα μένεις;

ναι αθηνα μενω. δεν πηρε το ματι μου για τοσο καθυστερησεις σε δεματα σε αυτες ημερομηνιες.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. βρηκα λιγο ηρεμια παραπανω απο αυτα που μου γραψατε.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν θες την προσωπική μου μάλλον τα κλέψανε :-D Ήταν registered mail? Επίσης ήταν μικρή συσκευασία πχ ένα dvd;

Διάβασε και εδώ με τις προηγούμενες σελίδες του θέματος.

Δημοσ.

Αν θες την προσωπική μου μάλλον τα κλέψανε :-D Ήταν registered mail? Επίσης ήταν μικρή συσκευασία πχ ένα dvd;

Διάβασε και εδώ με τις προηγούμενες σελίδες του θέματος.

δεν ειναι λίγο περίεργο που έγινε και σε μένα? εκτώς και αν τα κλέψαν μεσα απο το ταχυδρομείο...

Δημοσ.

μην ανησυχεις απλα επικοινωνησε με το amazon, εμενα μου ειχε αργησει μια μπαταρια εστειλα mail συμφωνησαν αμεσως οτι εχω δικιο και μου επεστρεψαν αμεσα τα χρηματα. Μετα απο κανα 2 μερες ηρθε το πακετο ομως και παλι επικοινωνησα μαζι τους ωστε να παρουν παλι τα χρηματα απο την καρτα μου. Ολα αυτα χωρις επιπλεον ασκοπες καθυστερησεις

Μάγκας και σε παραδέχομαι.

Οι περισσότεροι ελληνάρες κάνουν την παλαβή ή ακόμα χειρότερα δηλώνουν επιτηδες οτι δεν ήρθε το είδος. Το αποτελεσμα ειναι οτι την πληρώνουμε οι υπολοιποι.

Σε αντίστοιχη περίπτωση, μου στείλανε δευτερη φορά το είδος και έφτασαν την ίδια μερα (κάποιος τα εξυνε στο ταχυδρομείο). Ενημέρωσα το amazon για το θέμα και τους έστειλα πίσω το δεύτερο είδος και μου πληρώσανε τα μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...