volosfans Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Στη μεταφορά του ευρωπαϊκού κέντρου διανομής της από τη Γερμανία στην Ολλανδία θα προχωρήσει η Microsoft, εξαιτίας των διαφορών της με τη Motorola Mobility Inc σε θέματα ευρεσιτεχνίας. «Θα προτιμούσαμε να διατηρήσουμε το κέντρο διανομής στη Γερμανία, όπου υπάρχει για πολλά χρόνια. Δυστυχώς, οι κίνδυνοι από τη διαμάχη με τη Motorola είναι πολύ υψηλοί», ανέφερε στο Reuters ο εκπρόσωπος της Microsoft Thomas Baumgaertner. Ο ίδιος ανέφερε πως η μεταφορά έχει ήδη ξεκινήσει. Η απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου αναμένεται στις 17 Απριλίου και αφορά τη μήνυση που κατέθεσε η Motorola κατά της Microsoft, για παραβίαση μεταξύ τους συμφωνίας για τη χρήση τεχνολογίας βίντεο σε προϊόντα, όπως τα Windows 7 και την κονσόλα Xbox 360. Στη χειρότερη περίπτωση, το δικαστήριο μπορεί να απαγορεύσει στη Microsoft να διανέμει κάποια από τα μεγαλύτερά της προϊόντα στη Γερμανία, όπως τα Windows 7 και ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι πωλήσεις σε άλλες χώρες τις οποίες προμηθεύει το κέντρο στη Γερμανία. Πηγή: www.hitech-arena.blogspot.com Site: capital.gr
ektor7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Καλα κανει που φευγει! Θα εχει πλακα αν απαγορευσουν τα windows7 στη Γερμανια!
alexandergr Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 f@ck Germany Πρωτάααααθλημαααα, κύυυυυυπελοοοοο!
Razor333 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Και εμεις καθομαστε και ασχολουμαστε με τα παιχνιδια των εταιριων. Ριχτε τα λεφτα στο r&d επιτελους, οχι στους χαρτογιακαδες.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 f@ck Germany Σιγά ρε μαμιά του διαδικτύου. *αλλους πρεπει να fυckώσεις, ξυπνα!
21century Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Άρα οι Γερμανοί θα χάσουν στις εξαγωγές οπότε έρχεται το τέλος τους;
Alex_gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Σιγά ρε μαμιά του διαδικτύου. *αλλους πρεπει να fυckώσεις, ξυπνα! Πριν ανοίξεις το στόμα σου, άνοιξε κανά βιβλίο ιστορίας πρώτα, που θα βγάλουμε και το whorehouse της Ευρώπης λάδι τώρα. Καρφί δε μου καίγεται αν το Ρομποτοσύστημα τους βγάζει τα καλύτερα προϊόντα. Το καλύτερο προϊόν είναι η ανθρωπιά και στο συγκεκριμένο έχουν πιάσει πάτο εδώ και δεκαετίες.
ge-orgio Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Το καλύτερο προϊόν είναι η ανθρωπιά και στο συγκεκριμένο έχουν πιάσει πάτο εδώ και δεκαετίες. Μαλλον τα 'χεις λίγο μπερδεμένα. Σου χρωστάνε οι Γερμανοί ανθρωπιά; Από πότε για να 'χουμε καλό ερώτημα; Τι σχέση έχει η ανθρωπιά με τις επιχειρήσεις; Κουλαρησε δικέ μου και μην τρως κουτόχορτο από τις τηλεοράσεις για τους "πτωχούς πλην τίμιους Έλληνες" και τους "κακούς Γερμανούς"
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Πριν ανοίξεις το στόμα σου, άνοιξε κανά βιβλίο ιστορίας πρώτα, που θα βγάλουμε και το whorehouse της Ευρώπης λάδι τώρα. Καρφί δε μου καίγεται αν το Ρομποτοσύστημα τους βγάζει τα καλύτερα προϊόντα. Το καλύτερο προϊόν είναι η ανθρωπιά και στο συγκεκριμένο έχουν πιάσει πάτο εδώ και δεκαετίες. εσυ καταλαβες πως παω να βγαλω λαδι την Γερμανια. στα τετοια μου την γραφω την Γερμανια. Αυτο που λεω εγω ομως ειναι το εξης: O KYΡΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ. Οταν θα το καταλαβουμε αυτο (που δεν το κοβω να γινεται), εχει καλως.
ektor7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μαλλον τα 'χεις λίγο μπερδεμένα. Σου χρωστάνε οι Γερμανοί ανθρωπιά; Από πότε για να 'χουμε καλό ερώτημα; Τι σχέση έχει η ανθρωπιά με τις επιχειρήσεις; Κουλαρησε δικέ μου και μην τρως κουτόχορτο από τις τηλεοράσεις για τους "πτωχούς πλην τίμιους Έλληνες" και τους "κακούς Γερμανούς" Τουλαχιστον οι "τιμοι Ελληνες" δεν εσφαξαν 500 000+++ αμαχους και γυναικοπαιδα,γερμανους, μεσα σε 3χρονια και ουτε πηραν με το ζορι ενα τεραστιο δανειο ανευ επιστροφης!
Alex_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μαλλον τα 'χεις λίγο μπερδεμένα. Σου χρωστάνε οι Γερμανοί ανθρωπιά; Από πότε για να 'χουμε καλό ερώτημα; Τι σχέση έχει η ανθρωπιά με τις επιχειρήσεις; Κουλαρησε δικέ μου και μην τρως κουτόχορτο από τις τηλεοράσεις για τους "πτωχούς πλην τίμιους Έλληνες" και τους "κακούς Γερμανούς" Δεν έχω μπερδέψει τίποτα. Εσύ είσαι ο μπερδεμένος φιλαράκο. Κουτόχορτο τρώνε οι μη έχοντες γνώση και συμμόρφωση. Τις τηλεοράσεις τις έχω κλείσει εδώ και καιρό χαίρομαι που έχω εσένα να με ενημερώνεις. Η επιχειρηματικότητα χωρίς "ανθρωπιά" έφερε την σημερινή κατάσταση, σε σημείο να διαχωρίζουμε αυτά τα δύο. Ποιος ο λόγος για τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης αν πρώτα απ' όλα δεν βελτιώνουν το βιωτικό επίπεδο; Τουλαχιστον οι "τιμοι Ελληνες" δεν εσφαξαν 500 000+++ αμαχους και γυναικοπαιδα,γερμανους, μεσα σε 3χρονια και ουτε πηραν με το ζορι ενα τεραστιο δανειο ανευ επιστροφης! Μου φαίνεται οι "Νεολαίοι" έχουν χάσει τη μπάλα, οι Γερμανοί όταν έφυγαν από δω άφησαν καμένη γη μεταφορικά και κυριολεκτικά. Τις αποζημιώσεις τις μοιράστηκαν 10 το πολύ κράτη και εμείς πήραμε ψίχουλα παρ' ότι είχαμε πρωταρχικό ρόλο στην έκβαση του πολέμου. Εκτός αυτού το ανοικοδόμησαν το μπουρδέλο κιόλας. Anyway ιστορία στο Insomnia δεν...
Alexkass Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ε ρε βούρδουλα που θέλουν μερικοί... δεν ξέρουν τίποτα για την γερμανία και όμως ξέρουν ότι οι έλληνες ήταν πάντα άγιοι και σωστοί... σας αξίζει ο καμμένος ... λυπηρό αλλά έτσι είναι. στο θέμα μας τώρα: στο πανεπιστήμιο που δουλεύουν σε όλα τα εργαστήρια τα 7άρια τι θα κάνουν? γιατί προσωπικά σαν το matlab δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εκτός και αν το γυρίσουν σε mac
ektor7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) ε ρε βούρδουλα που θέλουν μερικοί... δεν ξέρουν τίποτα για την γερμανία και όμως ξέρουν ότι οι έλληνες ήταν πάντα άγιοι και σωστοί... σας αξίζει ο καμμένος ... λυπηρό αλλά έτσι είναι. Σαν Κυπριος,δεν εχω κατι με τους Γερμανους!Ποτε δε πατησαν το ποδι τους στο νησι,ουτε κανουν κουμαντο στη χωρα μου!Οποταν αν νομιζεις,οτι για ολα φταιτε εσεις κ τα καλα παιδια ειναι οι Γερμανοι φιλοι σας,τοτε παω πασο! It's not my proplem! στο θέμα μας τώρα: στο πανεπιστήμιο που δουλεύουν σε όλα τα εργαστήρια τα 7άρια τι θα κάνουν? γιατί προσωπικά σαν το matlab δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εκτός και αν το γυρίσουν σε mac Το θεμα δεν ειναι τα πανεπιστημια,αλλα ο απλος κοσμος κ οι επιχειρησεις,που δε διαθετει ή δε θελει να διαθεσει,μια μικρη περιουσια για τα προιοντα της Apple και ουτε εχει την ορεξη να ψαχνεται σε διαφορες linux διανομες! Και για να ετοιμαζεται ολοκληρη MS,να μετακομησει το κεντρο της,στην ευρωπη,μαλλον θα ξερει πολυ καλα τι εχουν σκοπο οι Γερμανοι μαζι με τα γερμανικα δικαστηρια,να κανουν! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2012 από ektor7
dancer Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 οταν θα απρακαλανε σε λιγα χρονακια οι γερμανοι για επιχειρηματικοτητα ομως θα δειτε τι ωραιες αποφασεις θα βγαζουν τα δικατηρια τους. Το χρημα κυβερναει παντου, απλως καποιοι το παιζουνε τωρα μεγαλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα