Προς το περιεχόμενο

Mac Os X Format

dimi.d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, εχω ενα mac book pro 15,4 - εχει 4 χρονια που το πηρα και κολλαει απιστευτα το τελευταιο χρονο. Το λοιπον: εχω δοκιμασει anti-virus onyx κτλ κτλ.. αλλα τιποτα...

Θελω να το κανω format αλλα δεν εχω το cd...δεν υπαρχει, εχει χαθει... τι μπορω να κανω? ευχαριστω εκ τον προτερων.... :D η εκδοση ειναι: Mac OS X Version: 10.5.8 - Processor 2.4GHz Intel Core 2 Duo

Memory 2GB 1067 MHz DDR3

Θα ηθελα μια λυση για format χωρις το CD.

Υποψιν: ειμαι λιγο ασχετος...(λιγο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια, εχω ενα mac book pro 15,4 - εχει 4 χρονια που το πηρα και κολλαει απιστευτα το τελευταιο χρονο. Το λοιπον: εχω δοκιμασει anti-virus onyx κτλ κτλ.. αλλα τιποτα...

Θελω να το κανω format αλλα δεν εχω το cd...δεν υπαρχει, εχει χαθει... τι μπορω να κανω? ευχαριστω εκ τον προτερων.... :D η εκδοση ειναι: Mac OS X Version: 10.5.8 - Processor 2.4GHz Intel Core 2 Duo

Memory 2GB 1067 MHz DDR3

Θα ηθελα μια λυση για format χωρις το CD.

Υποψιν: ειμαι λιγο ασχετος...(λιγο)

Ρίξε και μια ματια σε αυτό: http://support.apple.com/kb/TS2377 πριν κάνεις οτιδηποτε.Ισα που το προλαβαίνεις. Μπορείς να το πας σε ένα εξουσιοδοτημένο service να το ελέγξουν αν είναι όντως αυτό και αν είναι καλοί θα σου δώσουν το dvd με το leopard για να κάνεις format.

Εαν σου πω οτι ΔΕΝ ξερω Αγγλικα πολυ καλα θα γελας... :-) τεσπα θα παω στο service να δουμε τι θα γινει thx :-)

Αν έχεις την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών η Apple σου δίνει την δυνατότητα,αν η κάρτα έχει πρόβλημα(που πίστεψε με έχει),να σου την αλλάξουν τζάμπα μέχρι 4 χρόνια από τοτε που αγοράστηκε καινουργιο.Αν είναι αυτό τοτε και το format να είσαι σίγουρος οτι θα στο κάνουν και αυτό τζάμπα....

Αυτη την καρτα εχω? γενικως το mac απο κατω ειναι ζεστο πολυ...

δεν εχω ουτε αποδειξη αγορας ουτε τιποτα :/ θα το παω εαν ειναι στο κεντρο στην θεσσαλονικη να τον κοιταξουν τι να πω... εχω τρελαθει θα το πεταξω απο το παραθυρο.......

Αυτη την καρτα εχω? γενικως το mac απο κατω ειναι ζεστο πολυ...

δεν εχω ουτε αποδειξη αγορας ουτε τιποτα :/ θα το παω εαν ειναι στο κεντρο στην θεσσαλονικη να τον κοιταξουν τι να πω... εχω τρελαθει θα το πεταξω απο το παραθυρο.......

Πήγαινε δεν χάνεις τίποτα.Εγώ όταν είχα πάει το δικό μου,που ήταν 17" στην Rainbow τότε, το κάνανε τζάμπα.Στο about this mac όταν κάνεις κλικ στο μηλαράκι έχει τα στοιχεία της κάρτας γραφικών.Στο more info...

video card:

nvidia geforce 9400M

nvidia geforce 9400M GT αυτα λεει ρε παλικαρε

Aκυρο τότε....

DVD για φορματ πάντως για το leopard(10.5) δύσκολα θα βρεις πια.Καλύτερα να κοιτάξεις για snow (10.6)

το 4.1 ή 5.1 έχει ο φίλος,

τό είχα κι εγώ με την 8600GTS αν θυμάμαι καλά .Δεν μου έβγαλε ποτέ πρόβλημα απλά είναι πολύ ζεστά μηχανήματα .Θυμάμαι έκαιγε το δικό μου αν ζόριζα την κάρτα με κανενα παιχνιδάκι.

Αν είχε πρόβλημα η κάρτα θα πέταγε artifacts δεν γίνεται ή δεν θα έβλεπε τιποτα οπως μου συνέβει εμένα σε ενα SONY VAIO με την ίδια κάρτα

και την άλλαξαν εκτός εγγύησης και χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Θα σου έλεγα κάνε install τα snow ή οποιο λειτουργικό θέλεις να στρώσει.επίσης ενας καθαρισμός δεν θα έβλαπτε ..

Το λοιπον παλικαρια μου! Μολις εκανα format το MAC μου ,μου εδωσε το CD ενας φιλος που ειχε macbook-pro 1χρονο πιο καινουργιο απο το δικο μου.

Μου εδωσε το cd απο την συσκευη του macbook pro που εχει ΑΛΛΑ η εκδοση που εχει αυτος στο MACBOOK ειναι 10.6.κατι...(Με τα update!) Eβαλα το CD το εκανα reinstall ολα καλα και πιστευα οτι και ΕΓΩ θα εχω την πιο καινουργια εκδοση οπως αυτη που εχει ο φιλος μου (10.6.κατι..) ΑΛΛΑ συνεχιζω να εχω αυτη που ειχα πριν...10.5.8...! ΓΙΑΤΙ δεν εγινε και μενα ρε παλικαρια 10.6.κατι...? ευχαριστω εκ τον προτερων.

Υποψιν: εχω κανει τα update... τι παιζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...