Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν εκτυπωτή συνδεδεμένο στο router, το router πάει σε ένα switch που μοιράζει σε 2 pc Internet ενσύρματα...επίσης δίνει ασύρματα σε ένα laptop, το laptop βλέπει κανονικά τον εκτυπωτή στο δίκτυο αλλά τα pc μου που είναι με καλώδια, όχι!!!.. :( τι παίζει γιατί δεν βρήκα κάτι στο router?.

Router:Draytek Vigor 2710n

Printer:HP Deskjet 6980

Όταν μπήκα στην HP για drivers μου λέει πως τα Windows θα το βρουν μόνα τους δεν έχουν να μου δώσουν κάτι...αλλά ειδικά στο ένα το pc δεν μπορεί να βρει τον εκτυπωτή ούτε καν με USB καλώδιο..ενώ στον άλλο τον βρίσκει...δεν βγάζω ούτε και με αυτό άκρη...και με αφορμή αυτό είπα να τον συνδέσω στο router μπας και το λύσω...

Δημοσ.

δώσε στον εκτυπωτή σου static για να μην έχεις προβλήματα. Αν όλοι είναι στο ίδιο subnet θα τον βλέπουν

Δημοσ.

Να στε καλά παίδες..ο οδηγός βοήθησε αρκετά tsakonas ευχαριστώ φίλε.

Θα το πεδέψω αύριο και θα σας πω....το μόνο που μπερδεύομαι είναι ότι από ότι κατάλαβα εκεί βάζει τον εκτυπωτή επάνω στο pc ενώ εγώ τον έχω επάνω στο router...μήπως φταίει το ότι απο το router πάει σε switch και μετά καταλήγει η γραμμή στα pc?.

Δημοσ.

όχι, μη μπερδεύεσαι, πάλι στο switch θα είναι, στο δίκτυο, απλά το βάζει σαν TCP/IP port και κάνει direct print στο port αυτό είναι πολύ πιο σταθερό και γρήγορο από το να ψάχνει στο δίκτυο.

(κάτι σαν απευθείας φυσική σύνδεση όπως νομίζεις αλλα με TCP/IP μέσω δικτύου)

βλακειούλες των windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...