MetalGearFan Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Αν θεωρεις οτι η ms εχει βοηθησει σε κατι τετοιο,τοτε κανεις μας δεν εχει παρει μυρωδια απο gaming.. Το ποστ σου είναι κάπως ασαφές, φυσικά δεν ξέρω με ποιον μιλάω οπότε δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια πως θα περιμένω τα καινούργια παιχνίδια από τις εταιρίες των Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Black & White, Quake, Unreal, Max payne τα καινούργια Elder Scrolls, Call of Duty όλα αυτά στις κονσόλες, με ελάχιστη εξέλιξη στο gameplay, ενώ η εξέλιξη στα γραφικά των PC έχει επιβραδυνθεί τραγικά, οτιδήποτε γιαπωνέζικο μας το πασάρουν σαν παραξενιά για ιδιαίτερα γούστα και οποιοδήποτε άλλο console genre έχει πεθάνει θα σου έλεγα πως : i dont want to live in that (gaming) world. Έλα όμως που εδώ είμαστε ! Και αν φανμποϊσμοί και λοιπές καφρίλες μας αποτρέπουν ώστε να δούμε πως πριν μερικά χρόνια η MS έτυχε να βγάλει μια κονσόλα που ήταν φτηνιάρικο pc μεταμφιεσμένο και μαζί του να φέρει αυτούσιο pc gaming σαν ανάπτυξη, gameplay, αισθητική μιας και οι pc developers απλά δεν είχαν τίποτα να χάσουν και κανένα συμβιβασμό να κάνουν, τότε...βασικά δεν έχω λόγια... console gaming is dead long live "low settings pc gaming" ίσως ζούσα σε ένα παράλληλο σύμπαν που το console gaming ήταν ξεχωριστό, με καινοτόμο gameplay, πρωτότυπες ιδέες, περίτεχνα σενάρια... H crytek και ο καθε dev σχολιαζει οτι του αρεσει,οπως του αρεσει αναλογα με τα συμφεροντα του προιοντος του.Χρονια γινεται αυτο ειτε λεγεται Νewell ειτε Carmack etc Δεν κριτικάρω την δήλωση του, απλά γιατί μου φαίνεται απόλυτα λογική και αναμενόμενη. Εμάς κριτικάρω που δίνουμε τέτοια βάση σε ένα θέμα που στο χώρο των κονσολών είναι καθαρά δευτερεύον ίσως και κάπως άτοπο, η προσδοκία μου από την Crytek είναι φυσικά να επαναλάβει το τεχνολογικά άλματα των FarCry 1 & Crysis 1.
MetalGearFan Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μία διόρθωση "The best looking shooter ever" ON THE PERSONAL COMPUTER. -Ποικιλία τίτλων στις κονσόλες χάθηκε. -Καινοτόμο gameplay στις κονσόλες άφαντο. -Cutting edge graphic technology στο PC χάθηκε. Αλλά ας κατηγορήσουμε την nintendo που δεν θα μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε Crysis 3 σε low settings και χωρίς ποντίκι, που μας πλασάρει import από το PC & τους PC developers η MS εδώ και 10 σχεδόν χρόνια. Τρομερή συμβολή στο gaming.
mavlok Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Πάντως ποικιλία τίτλων και καινοτόμο gameplay το Wii παρέδωσε αυτή τη γενιά, ειδικά συγκριτικά με τo Xbox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα