sintalkas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 3 είναι συνήθως σε διώχνουν λίγο πιο μετά που 8α κλείσει το κατάστημα...
JohnyBoy88 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλήμερα σε όλους θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει εγώ κάνω πρακτική από 1/5/2013 - 31/10/2013 τι πόσο πρέπει να πάρω στο τέλος(πρακτική με οαεδ και όχι εσπα)
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 για πρακτικη στο εξωτερικο ξερει κανεις τι παιζει?
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 για πρακτικη στο εξωτερικο ξερει κανεις τι παιζει? Νομιζω παλι σχετιζεται με το προγραμμα erasmous . Ρωτα στην σχολη σου στο γραφειο πρακτικης ασκησης θα σιυ πουν αν εχει βγει κανενα τετοια προγραμμα, μεσω εσπα. Παιρνεις και πιο πολλα λεφτα.
BQI Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 θελω βοη8εια για πρακτικη απο ΤΕΙ 6νη σε δημοσιο .... Στειλτε μ καποιο λινκ να δω ποσα ακριβως 8α περνω ... γτ εχω πληρης αγνοια ... απο το τει ? απο οαεδ ? απο εσπα ? απο το δημοσιο νοσ/μειο ? πλζζ οποιος γνωριζει απο στειλει κατι αλη8ινο κ σιγουρο βαση εγκυκλιο υπουργειου παιδειας
redmanftw Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά τι παίζει με την πρακτικη ασκηση αυτο το διαστημα για τους αποφοιτους τει ; επισης αμα κανει καποιος πρακτικη μεσα στο τει ποσα λεφτα παιρνει; ποσα ειναι δηλαδη αυτα που δινει ο οαεδ τα στανταρ;
koulio1964 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα ειμαι απο δημοσιο ιεκ ιατρικά εργαστηρια και 15 Ιανουαρίου θα κανω αιτηση για την υποχρεωτικη πλεον πρακτική, το 5 εξαμηνο δηλαδη. υπαρχει καποια αμοιβή? ευχαριστώ
mido7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλημέρα σε όλους, εχω ενα προβλημα και θα ηθελα αν μπορειτε να με κατατοπίσετε, το 2014 πραγματοποιησα 6μηνη πρακτηκη ασκηση σε λογιστικο γραφειο στην καβαλα, μαζεψα λοιπον τα απαραιτητα χαριτα για να τα παω στον οαεδ αλλα ο εργοδοτης μου μου ειπε θα τα παει αυτος, μαλλον δεν τα πηγε ποτε, μετα απο ενα χρονο αφου μιλησα με οαεδ μου ειπαν οτι δεν ειχαν λαβει καθολου τα δικαιολογιτικα μου μαζεψα για 2η φορα ολα τα χαρτια τα πηγα εγω ο ιδιος και μετα απο 2 μηνες μπηκαν τα χρηματα στον λογαριασμο του εργοδοτη μου. Μου εβαλε την πρωτη δοση 420 ευρω και μετα απο μια βδομαδα την 2η δοση με το ιδιο ποσο την 3η και τελευταια δοση την περιμενω ακομα, προσπαθω να επικοινωνισω μαζι του τοσο στο γραφειο οσο και στο κινητο του αλλα ματαια. Τι θα μου προτεινατε να κανω? Σας ευχαριστω πολυ
bilya Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλημέρα σε όλους, εχω ενα προβλημα και θα ηθελα αν μπορειτε να με κατατοπίσετε, το 2014 πραγματοποιησα 6μηνη πρακτηκη ασκηση σε λογιστικο γραφειο στην καβαλα, μαζεψα λοιπον τα απαραιτητα χαριτα για να τα παω στον οαεδ αλλα ο εργοδοτης μου μου ειπε θα τα παει αυτος, μαλλον δεν τα πηγε ποτε, μετα απο ενα χρονο αφου μιλησα με οαεδ μου ειπαν οτι δεν ειχαν λαβει καθολου τα δικαιολογιτικα μου μαζεψα για 2η φορα ολα τα χαρτια τα πηγα εγω ο ιδιος και μετα απο 2 μηνες μπηκαν τα χρηματα στον λογαριασμο του εργοδοτη μου. Μου εβαλε την πρωτη δοση 420 ευρω και μετα απο μια βδομαδα την 2η δοση με το ιδιο ποσο την 3η και τελευταια δοση την περιμενω ακομα, προσπαθω να επικοινωνισω μαζι του τοσο στο γραφειο οσο και στο κινητο του αλλα ματαια. Τι θα μου προτεινατε να κανω? Σας ευχαριστω πολυ σορρυ αλλα πως πήρες πτυχίο χωρις χαρτί απο τον ΟΑΕΔ για την πρακτική?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα