Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχουν 3 ίδια συμφωνητικά, τα οποία τα παίρνεις έτοιμα από τη σχολή. Ο εργοδότης συμπληρώνει τα στοιχεία του και το ποσό, όλα τα υπόλοιπα είναι συμπληρωμένα στη φόρμα. Τέλος, υπογράφονται και από τους 3 σας (εσύ, εργοδότης και σχολή).

Επεξ/σία από thanasis00
Δημοσ.

αν η πρακτικη γινει πχ  στην εθνικη τραπεζα..ποιος το υπογραφει?ο διευθυντης του καταστηματος?

Δημοσ.

Ναι ... Με αυτον πρεπει να τα κανονισεις ολα...

Με απλα λογια ολα τα χαρτια γινονται με αυτον που διαχειριζεται τα παντα...και βαζει την υπογραφη του..

Δημοσ.

α γιατι ελεγα μηπως τ υπογραφει καποιος απο τ κεντρικα στην αθηνα..γιατι εγω θελω στην επαρχια και λεω πως θα βγαζουμε ακρη ετσι

Δημοσ.

υπάρχουν 3 ίδια συμφωνητικά, τα οποία τα παίρνεις έτοιμα από τη σχολή. Ο εργοδότης συμπληρώνει τα στοιχεία του και το ποσό, όλα τα υπόλοιπα είναι συμπληρωμένα στη φόρμα. Τέλος, τα υπογράφεται και από τους 3 σας (εσύ, εργοδότης και σχολή).

φίλε μου έχω τελειώσει πρακτική και θα ήθελα να ρωτήσω αν κρατάω εγώ κανένα συμφωνητικό ή τα κρατά όλα η τράπεζα και το ΤΕΙ.Γιατί εγώ δεν πήρα συμφωνητικό στα χέρια μου...

Δημοσ.

φίλε μου έχω τελειώσει πρακτική και θα ήθελα να ρωτήσω αν κρατάω εγώ κανένα συμφωνητικό ή τα κρατά όλα η τράπεζα και το ΤΕΙ.Γιατί εγώ δεν πήρα συμφωνητικό στα χέρια μου...

αυτά τα 3 συμφωνητικά που ανέφερα, είναι για όλους. Κρατάτε από ένα εσύ, η σχολή και ο εργοδότης.

Δημοσ.

1 αντίγραφο πρέπει να έχεις εσύ και επίσης η τράπεζα να σου δώσει μία " Βεβαίωση προυπηρεσίας " . Από το ΤΕΙ θα σου ζητήσουν σίγουρα τη βεβαίωση αυτή και το βιβλίο πρακτικής ( για σιγουριά ρώτα το τμήμα σου τι ακριβώς ζητάνε για την περάτωση της πρακτικής ).

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να κάνω την πρακτική μου άσκηση στην Εθνική Τράπεζα, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο είναι καθαρά οι αποδοχές τον μήνα. Είμαι φοιτητής ΤΕΙ, τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής.

Υ.Γ.  Σε περίπου ένα μήνα κλείνω τα 23, αν αυτό παιζει ρόλο στον υπολογισμό των αποδοχών, από ότι είδα σε όλη τη συζήτησή σας παραπάνω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να κάνω την πρακτική μου άσκηση στην Εθνική Τράπεζα, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο είναι καθαρά οι αποδοχές τον μήνα. Είμαι φοιτητής ΤΕΙ, τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής.

Υ.Γ.  Σε περίπου ένα μήνα κλείνω τα 23, αν αυτό παιζει ρόλο στον υπολογισμό των αποδοχών, από ότι είδα σε όλη τη συζήτησή σας παραπάνω.

Ευχαριστώ.

Με τη ΕΓΣΕΕ πάνε οι αποδοχές απλά για το αν στους κάτω των 25 γίνεται η μείωση καλύτερα να ρωτήσεις στην τράπεζα ( εκτός αν ξέρει κάποιος εδώ να σου απαντήσει standard ) , το τμήμα προσωπικού είναι στην Αιόλου , στην Αθήνα, αν δε το βρεις από google θα το βρεις στη λίστα με τις εταιρείες που δέχονται πρακτικάριους από το τμήμα σου . Καλύτερα ρώτα εκεί για σίγουρα, τα μισθολογικά αλλάζουν πολύ γρήγορα πλέον !

Αν ήσουν με ΕΓΣΕΕ χωρίς να κάνεις πρακτική θα έπαιρνες γύρω στα 400 καθαρά ( γίνεται και παρακράτηση φόρου, δεν ξέρω στις νέες μισθοδοσίες πώς αντανακλάται η αλλαγή αυτή και αν έχουν παρακράτηση οι πρακτικάριοι ).Σίγουρα όχι παραπάνω από τις αποδοχές που αναφέρθηκαν μία σελίδα πριν .

• Like 1
Δημοσ.

Με τη ΕΓΣΕΕ πάνε οι αποδοχές απλά για το αν στους κάτω των 25 γίνεται η μείωση καλύτερα να ρωτήσεις στην τράπεζα ( εκτός αν ξέρει κάποιος εδώ να σου απαντήσει standard ) , το τμήμα προσωπικού είναι στην Αιόλου , στην Αθήνα, αν δε το βρεις από google θα το βρεις στη λίστα με τις εταιρείες που δέχονται πρακτικάριους από το τμήμα σου . Καλύτερα ρώτα εκεί για σίγουρα, τα μισθολογικά αλλάζουν πολύ γρήγορα πλέον !

Αν ήσουν με ΕΓΣΕΕ χωρίς να κάνεις πρακτική θα έπαιρνες γύρω στα 400 καθαρά ( γίνεται και παρακράτηση φόρου, δεν ξέρω στις νέες μισθοδοσίες πώς αντανακλάται η αλλαγή αυτή και αν έχουν παρακράτηση οι πρακτικάριοι ).Σίγουρα όχι παραπάνω από τις αποδοχές που αναφέρθηκαν μία σελίδα πριν .

Ok Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου και τις απαντήσεις σου. Όντως με δεδομένη την κατάσταση γενικά όλα αλλάζουν και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αν είναι μεταξύ 400 - 500 € και πάλι ικανοποιημένος είμαι. Για να δούμε τελικά τι θα γίνει. Και πάλι ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ 1Η ΜΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ?Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΔΙΑΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ?ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ?

Δημοσ.

1)μην ξανατολμησει κανα ψαρι απο σας να γραψει με caps lock! :mad:

2)απο τη σχολη σου δεν σου εχουν πει?στη συμβαση σου δεν λεει τιποτα?αυτα για το μισθο επρεπε να τα εχετε μιλησει απο πριν.ναι νομιζω τα παιρνει πισω οτι σε εχει πληρωσει.για τα ενσημα στα κολλαει και στο τελος παραδιδεις μια κατασταση απο τη δουλεια σου ή απο το ικα οτι εχουν οντως μπει.

παρε ενα τηλ στη σχολη  να σου πουν και αν μπορουν να παρουν ενα τηλ τοην εργοδοτη σου να του εξηγησουν τις διαδικασιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...