Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να λέτε για την πρακτική αν είστε από πανεπιστήμιο ή τει γιατί εκεί διαφέρουν. Η κοπέλα που κάνουμε μαζί πρακτική και είναι από τει πήρε 520. Έχω την εντύπωση εγώ που είμαι από πανεπιστήμιο θα είμαι στα 320. Γνωρίζει κανείς για στάνταρ? Εθνική τράπεζα

Δεν γνωρίζω , εκανα πρακτική από ΤΕΙ το 2009 μέσω ΟΑΕΔ. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στα κεντρικά της Αιόλου ;

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα!! κατ'αρχας να πω ότι στο δημόσιο (προσωπικά που έχω ρωτήσει στο δημόσιο και συγκεκριμένα στην περιφέρεια) τα λεφτά είναι 178,60 νομιζω και αν κάνεις μέσω ΕΣΠΑ είναι 350.

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για την Αγροτική τράπεζα >> είναι δημόσιο ή ιδιωτικό γιατί με τις ιδιωτικοποιήσεις δεν ξέρω τι γίνεται??

Καλα τα λες..τοσα ειναι.

Οσο για την Αγροτικη δεν παιρνουν ατομα για πρακτικη..αλλα και να παρουνε δεν τους πληρωνουν..μου το ειπε γνωστος που ειναι μεσα στην αγροτικη οταν ειχα ρωτησει για μενα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα για την αγροτικη ισχυαν πριν εναν μηνα σιγουρα..δεν χανεις βεβαια να παρεις ενα τηλεφωνο να σιγουρευτεις και εσυ..γιατι δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου.

Μαλιστα μου ειπανε οτι τα παιδια που κανανε ηδη πρακτικη και μετα εγινε οτι εγινε με τις συγχωνευσεις δεν τους πληρωναν μετα..

Δημοσ.

Φιλαρακι τελειωσε πριν κανενα μηνα πρακτικη απο ΤΕΙ στην εθνικη εδω Θεσ/νικη στην ερμου και επαιρνε 527 ευρω το μηνα..αλλα ειχε τρεξιμο..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα εκανα σημερα την αιτηση στο πανεπιστημιο  μου  για 3 μηνη πρακτικη η οποια απο οτι ξερω ειναι επιδοτουμενη απο το εσπα.εγω ενδιαφερομαι να την κανω στην εθνικη τραπεζα..ξερετε αν δινει καποιο μισθο η τραπεζα κ ποσο?

Δημοσ.

απο λογιστικη θα πας για πρακτικη στην εθνικη;

Αν ναι, καλά θα πληρωθεις, μην ανησυχεις! ;)

Δημοσ.

από τει η αγροτική δεν παίρνει για πρακτική μετά από την συγχόνευση της με την πειρεως. η πειρεως ποτέ δεν έπαιρνε

Δημοσ.

Ηταν κοντα στα 650+ πριν τις μειωσεις.

τωρα παιζει ρολο και η ηλικια συμφωνα με τις καινουργιες διαταξεις. καπου στα 25 ειναι το οριο. δεν εχει σχεση αμα εισαι απο τει η αει εφοσον μιλαμε για πρακτικη.

τα 500 ισως τα περνεις αμα εισαι πανω απο το ηλικιακο οριο.

παντως απο δευτερο χερι ξερω οτι σε κατω των 25 εδιναν κοντα 450 ευρω, και ξεπατωνοταν κιολας....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...