Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρακτικη απο πρακτικη διαφερει,εξαρταται ποιος πληρωνει,που την κανεις(ιδιωτικο τομεα,δημοσιο).Πριν 2 χρονια περιπου που εκανα εγω στο δημοσιο μεσω του ΕΣΠΑ πηρα 760 το διμηνο.Ρωτα καλυτερα την εταιρια που εισαι,δεν ειναι ντροπη να μαθεις τι μισθο θα παιρνεις.

Δημοσ.

Ο αδερφός μου μηχανολόγος 330 παίρνει από ΟΑΕΔ και 70 του δίνει ο εργοδότης(ιδιωτικό ΚΤΕΟ) για να το στρογγυλέψει στα 400.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μιας και δεν κατάλαβα καλά με το εσπά θα παίρνω περισσότερα και αν ναι ποια είναι η διαδικασία ?

Δημοσ.

Θα τα παιρνεις καθε μηνα...

Αυτο μονο..δεν νομιζω πιο πολλα..

Απλα φροντισε να κανεις σε δημοσιο φορεα και σε Δ.Ε.Υ.Α. καλυτερα..

Βασικο μισθο σου δινουν..

Δημοσ.

όχι η σύμβαση δεν λέει τπτ περί ποσού γιατί απλά είναι ντεφάκτο με βάση το νόμο πόσα θα παίρνει κάποιος 0,8*586(Πλέον).

Από ότι έχω καταλάβει θα παίρνω 500κατι 600 παρακατι θα δείξει. Το καλό είναι ότι θα παίρνω μάλλον παραπάνω από το minimum.

Δημοσ.

εμένα στη σύμβαση έγραφε κανονικά το ποσό ανα μήνα από το έσπα και στο συνολικό ποσό για την πρακτική που θα έδινε η εταιρία

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κάνει κάποιος πρακτική στη Κύπρο;Αν ναι, τι γίνεται με το θέμα της ασφάλισης;

Μιας και δεν υπάρχει καθεστώς μερικής ασφάλισης(μόνο ιατρική περίθαλψη)

όπως στο ΙΚΑ για τους πρακτικάριους;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω κανω πρακτικη στην Εθνικη κα πληρωθηκα την Παρασκευη και πηρα μολις 460 Ευρω :angry:

Απογοητευση!

Δημοσ.

ναι οντως... 460 ειναι απο εθνικη... πανε εκεινα τα 700αρια απο τις τραπεζες...

αν και ισως υπαρχει καποιο συμπληρωμα αργοτερα...

αμα ξερει κανεις αλλες τιμες, ας πει!

Δημοσ.

δημοσια υπηρεσια, η μοναδική με εσπα, μόλις τελείωσα, έπαιρνα 340 απο εσπα και 170 απο την υπηρεσια, αυτοι που ξεκινησαν φετος εκει παιρνουν μονο το εσπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...