dali13gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Υπάρχει πληθώρα εφαρμογών, για επεξεργασία φωτογραφίας. Επειδη δεν έχω δει τι κανει η εφαρμογή στο Iphone, τι το παραπάνω προσφέρει σε σχέση με τις άλλες;; Το Instagram δεν είναι εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, είναι social network. Είναι παράξενο, πάντως, πόσο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι και βγαίνει και κράζει (δεν αναφέρομαι σε σένα) άλλη μια φορά το iPhone και το iOS. Το τι έχω διαβάσει στα διάφορα blog που αναφέρουν την είδηση, δεν περιγράφεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimt Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον dali13gr. Δεν είναι πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (τζάμπα το κατέβασα). Επηρεάστηκα κι εγώ με τα γραφόμενα. Όχι πως δεν επεξεργάζεται εικόνες, αλλά το κάνει αποκλειστικά (από ότι κατάλαβα) με σκοπό να το κατεβάσεις σε facebook κλπ. . Αν κάνω λάθος πείτε το μου. Πάντως εγώ δεν χρειαζόμουν κάτι τέτοιο, για άλλους μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Το περίμενα πολύ καιρό!!Το έχω εγκαταστήσει από εχθές και είναι απλά κορυφή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amanitis Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Πολύ καλή εφαρμογή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει την ίδια επιτυχία που έχει και στο iphone καθώς εμείς στο android έχουμε πολλές επιλογές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλα και στο iOS έχεις και Αλες επιλογές το ότι διαλεξαμε αυτο είναι γιατι είναι το κοριφαιο στη κατηγορία του! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakius Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Πολύ καλή εφαρμογή αλλά όπως έγινε install έτσι έγινε και unistall!!! Είμαστε σοβαροί;17,5 ΜΒ χωρίς επιλογή για μετακίνηση στην SD ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Είμαστε σοβαροί;17,5 ΜΒ χωρίς επιλογή για μετακίνηση στην SD ; Στο σημερινό update (γιατί είναι καθημερινά πλέον) μπήκε και αυτό το feature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ωραια, μεσα σε ολα τα update ηταν και η υποστιριξη για το archos43 μακαρι να εχουν βαλει επιλογη μετακινισης γιατι δεν βλεπω να χωραει σε εμενα .. edit: και που λεει οτι ειναι συβατο δεν το εγκαθιστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Στα blackberry παίζει ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα