therock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Enas filos mou re pedia exei ton parapano ektipoti kai parousiazei kati provlimatakia.Kai thelo na vro tous drivers tou gia xp alla den vriskonte,exo vri gia ola ta ipolipa litourgiak sistimata.Kseri kanis pou mpotrronna vro tous drivers gia ta xp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 3 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2003 Εγώ πάντως που έχω βάλει των W2K δεν έχει κανένα πρόβλημα και παίζει και δυκτιακά. Τι πρόβλημα παρουσιάζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 3 Ιουνίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2003 Kateuasa tous odigous apo to internet kai douleuoun alla me ta xromata mou kanei kati perierga, den mou bgazei panta to mauro. Anti gia mauro mou bgazei prasino merikes fores ktl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 3 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2003 Δεν νομίζω όρι φταίνε οι drivers. Δοκίμασες να αλλάξεις μελάνι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.