tetod17 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Πως μπορώ να συγχρωνήσω το email είτε ειναι στο outlook των windows η των office ετσι ώστε να κατεβάζω τα ίδια μηνύματα σε 2 ή και περισσότερους υπολογιστές και να μην κατεβάζω τα μισα απο εδω και τα μισα απο εκει Μπορω να κάνω κάποιου ειδους συγχρονισμό και να έχουν όλοι οι υπολογιστές όλα τα μηνύματα
CMD Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 γιατί με το outlook σε κάθε λογαριασμό αν πατήσεις αποστολή/λήψη δεν τα παίρνει;
tetod17 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ναι τα κατεβάζει αλλα εγω θέλω τα έχουν και οι 2 υπολογιστες πχ αν απο τις 8:00 μεχρι τις 10:00 κατεβάσω απο το ενα pc τα mail αν πάω στο αλλο θα μου κατβάσει οτι βρει απο τις 10:00 και μετα γιατι τα αλλα θα τα εχει κατεβασει το αλλο pc και θα εχω τα μισα εδω και τα αλλα μισα αλλου herold τι ειναι το ΙΜΑΡ αν μπορεις να γίνεις λιγο ποιο αναλυτικός ευχαριστω για τις απαντήσεις
psapikas Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μπορείς να επιλέξεις να παραμένουν τα email στον server μέχρι: είτε να τα διαγράψεις εσύ από τον client σου είτε να διαγραφούν αφού περάσουν Χ ημέρες από τον server
tetod17 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 δεν βρήκα κατι μέσα στις επιλογές του outlook των office
makfil Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Το πρόβλημα που περιγράφεις δε λύνεται με τον τρόπο που θα ήθελες, γιατί το outlook δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις το pc που θέλεις να παίρνεις, τελικά, τα μηνύματά σου, οπότε στο outlook θα ρυθμίσεις να τα διαγράφει από τον server ενώ στο άλλο θα ρυθμίσεις να κρατάει ένα αντίγραφο στον serve. Οι ρυθμίσεις αυτές βρίσκονται στο Ρυθμίσεις λογαριασμού/Αλλαγή/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Για προχωρημένους/Διατήρηση αντιγράφου στον διακομιστή μηνυμάτων δικτύου και ανάλογα τσεκάρεις το κουτάκι.
tetod17 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 makfil στο outlook των windows ή στο outlook των office
makfil Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Αυτό των Windows λέγεται Outlook Express και εκείνο του Office λέγεται Outlook. Η διαδικασία που ανέφερα εφαρμόζεται σε καθένα από αυτά τα προγράμματα και νομίζω ότι μπορεί να εφαρμοστεί και στα δύο, σε διαφορετικά pc.
herold Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δε γνωρίζω από Outlook. Στο Thunderbird, εφόσον η υπηρεσία σου (Yahoo Mai, Gmail κλπ) είναι ρυθμισμένη να λειτουργεί με IMAP και όχι με POP3, τα email παραμένουν συγχρονισμένα χωρίς κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση σε αυτό. Αρκεί να γίνει η ρύθμιση αυτή να γίνει στις επιλογές που συνήθως βρίσκονται στα settings στη σελίδα του webmail. herold τι ειναι το ΙΜΑΡ αν μπορεις να γίνεις λιγο ποιο αναλυτικός https://www.google.gr/search?q=imap https://support.google.com/mail/bin/static.py?hl=en&ts=1668960&page=ts.cs http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=el&answer=78892 Συν Αθηνά και χείρα κίνει - να με συγχωρείς.
tetod17 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Εφάρμοσα αυτο που έγραψε ο makfil σε όλους τους υπολογιστές και το πρόβλημα λύθηκε Και πάλι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα