ntinos_21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Λοιπών έχω την Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champ Series και λόγω πιθανής αλλαγής Headset σκέφτομαι να πάρω αυτό το σετακι Asus Xonar Xense To Θέμα μου είναι αν η κάρτα ήχου της asus αποδίδει καλύτερα απο την creative. H Αλήθεια είναι οτι δεν ειμαι ευχαριστημένος απο το support της creative.Σε software επίπεδο δεν είναι και οτι καλύτερο εχω συναντήσει. Απο πλευρά ήχου ομως είναι πολύ καλη
John-lamia Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 σαν πρώην κάτοχος της x-fi και νυν κάτοχος μιας asus d2x μπορώ να σου πω απο προσωπική άποψη οτι η asus ειναι κλάσης ανώτερη κάρτα σε όλους τους τομείς οσο αναφορά απο θεμα τεχνολογίας !! το μονο αρνητικό ειναι οτι η asus θέλει 4πινο απ το τροφοδοτικό για να δουλέψει ενω η x-fi δεν θελει. ακομα και με headset η asus κελαηδάει μεσα στα αυτια σου !!!! ειδικά σε ταινία δίνει ρέστα !!! βασικα για την asus xonar xense που λες οτι θες να παρεις δεν μπορω να σου πω εντυπώσεις γιατι δεν την εχω, παρα ταυτα ομως κατα την γνωμη μου ειναι μια παρατραβηγμένη κινηση απ την μερια σου για την αγωρα της συγκεκριμένης καρτας. καλητερα να παρεις ενα καλο ζευγαρι ακουστικων παρα να στραφεις στη αλλαγη καρτας και μαλιστα στη xense. βασικα ποια η χριση της ? θα ακους μονο απο ακουστικα οτι και να κανεις, δεν εχεις ηχεια η κατι σχετικο ? και αν εχεις με τι ''ακους'' χωρις ακούστηκα ? ηχεια pc, hi-fi..... ?
discoboyminimal Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 να ρωτησω κατι?παιζω dj και εχω την καρτα ηχουν traktor audio 2.στο σπιτι ακουω συχνα και απο την onboard realtek.δεν βρισκω διαφορες στην ποιοτητα...εσεις πωσ βρισκεται τοσο χαοδη διαφορα αναμεσα σε 2 ακριβεσ καρτες ηχου(μη επαγγελματικες)?
screaming_trees Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 να ρωτησω κατι?παιζω dj και εχω την καρτα ηχουν traktor audio 2.στο σπιτι ακουω συχνα και απο την onboard realtek.δεν βρισκω διαφορες στην ποιοτητα...εσεις πωσ βρισκεται τοσο χαοδη διαφορα αναμεσα σε 2 ακριβεσ καρτες ηχου(μη επαγγελματικες)? Τι ηχεια εχεις? Εγω ειχα μια Prelude 7.1 και ηχεια creative gigaworks s750 και οταν εβαλα πανω την Audio Komplete 6 με ενα power amp και 2 bookshelf ηχεια που ειχα ηταν η μερα με τη νυχτα... Τωρα η prelude μαζευει σκονη χεχε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Να υπενθυμίσουμε ότι η Xonar Sense δεν υποστηρίζει DTS... θα ακους μονο απο ακουστικα οτι και να κανεις, δεν εχεις ηχεια η κατι σχετικο ? και αν εχεις με τι ''ακους'' χωρις ακούστηκα ? ηχεια pc, hi-fi..... ? η Xonas Xense έρχεται πακέτο με τα Senheiser PC350 http://www.skroutz.gr/s/439197/Sennheiser-PC-350.html
discoboyminimal Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 εχω ενισχυτη και 2 ηχεια που τα εκανα μονος μου και βγαζουν τρελη ποιοτητα..κρυσταλο.επισης εχω και τα ακουστικα sennheiser hd-25-ii που ειναι για studio monitoring και μονο μ εκεινα καταλαβαινω μια ποοολυυυ μικρη διαφορα στη ποιοτητα,η audio2 ειναι λιγο μπροστα, στ αυτια μου...
ntinos_21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 καλητερα να παρεις ενα καλο ζευγαρι ακουστικων παρα να στραφεις στη αλλαγη καρτας και μαλιστα στη xense. Η xense ερχετε με Sen PC350 ποσο καλυτερα ακουστικα να παρω? Και οταν εννοεις " να στραφεις στη αλλαγη καρτας και μαλιστα στη xense " μιλας με υφος υποτιμητικο? (δεν καταλαβα για αυτο ρωταω)
John-lamia Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 όχι είναι αρκετά καλή κάρτα αλλά είναι πολλά τα χρήματα για μια κάρτα ήχου που είναι φτιαγμένη μόνο για ακουστικα. καλύτερα πάρε μια κάρτα Asus d2x και ένα ζευγάρι καλα ακουστικα. και οποίο λίγα θα δώσεισ και θα μείνεις και ευχαριστημένος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 όχι είναι αρκετά καλή κάρτα αλλά είναι πολλά τα χρήματα για μια κάρτα ήχου που είναι φτιαγμένη μόνο για ακουστικα. καλύτερα πάρε μια κάρτα Asus d2x και ένα ζευγάρι καλα ακουστικα. και οποίο λίγα θα δώσεισ και θα μείνεις και ευχαριστημένος. διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τα posts, η Xonar Xense μέσα στο κουτί της έχει τα Senheiser PC350 (150 euro αν τα αγόραζε μόνα τους), για αυτό κάνει 220 euro... και όχι προφανώς η κάρτα δεν κάνει ούτε είναι φτιαγμένη "μόνο" για ακουστικά...
John-lamia Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τα posts, η Xonar Xense μέσα στο κουτί της έχει τα Senheiser PC350 (150 euro αν τα αγόραζε μόνα τους), για αυτό κάνει 220 euro... και όχι προφανώς η κάρτα δεν κάνει ούτε είναι φτιαγμένη "μόνο" για ακουστικά... δε λεω καλη ειναι αλλα σαν καρτα ειναι ειναι αρκετα πετσοκομενη απέναντι στις αλλες της asus. πληρώνεις τα ακούστηκα αλλα δεν σου εχει DTS οπως είπες και συ ποιο πάνω. και γενικα αυτη η καρτα ειναι περισσότερο στημένη για headsets. η ποιο ισορροπημένη λύση ειναι η d2x, αμα βαλει και ενα 100αρικο να παρει και ακούστηκα θα ειναι ακριβώς μια η αλλη. και εκτος αυτου ειναι αρκετα παρατραβηγμένο το ποσο για headsets.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 είναι περισσότερο για games όχι για headsets επιπλέον από την στιγμή που έχει την Creative που αναφέρει στο 1ο post, γιατί να πάει σε άλλη (πχ D2X) και σε ξεχωριστό headset και να μην πάρει μόνο σκέτο headset? διαφορές δύσκολα θα καταλάβει...
John-lamia Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 είναι περισσότερο για games όχι για headsets επιπλέον από την στιγμή που έχει την Creative που αναφέρει στο 1ο post, γιατί να πάει σε άλλη (πχ D2X) και σε ξεχωριστό headset και να μην πάρει μόνο σκέτο headset? διαφορές δύσκολα θα καταλάβει... σε αυτη την περίπτωση +1 απο μενα. με ενα 50αρικο πιστευω οτι θα μεινει ευχαριστιμενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα