Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας σημερα ηρθε ο τεχνικος και μου αλλαξε την γραμμη απο isdn σε pstn τωρα επειδη δεν εχω τηλεφωνικες μπριζες στο σπιτι λογω παλαιας πλημμυρας. ερχεται utp καλωδιο απο εξω σε αυτο το στρογγυλο και φευγει μετα απλο τληεφωνικο τωρα το θεμα ειναι πως θα συνδεσω την adsl να βαλω φιλτρα?

Δημοσ.

Το τηλεφωνικό καταλήγει σε RJ11 clip? Αν ναι πάρε ένα splitter θηλυκό σε δύο θηλυκά. Κάτι σαν Αυτό. Αλλιώς πες τον ηλεκτρολόγο να σου πατσάρει ένα.

Δημοσ.

Το τηλεφωνικό καταλήγει σε RJ11 clip? Αν ναι πάρε ένα splitter θηλυκό σε δύο θηλυκά. Κάτι σαν Αυτό. Αλλιώς πες τον ηλεκτρολόγο να σου πατσάρει ένα.

το λινκ δεν δουλευει, εχει rj11 clio

Δημοσ.

παιδια θελω να εχω και δυο συσκευες duplex ο τεχνικος του ΟΤΕ μου εβαλε το καλωδιο απο τον τοιχο πισω στην υποδοχη line του τηλεφωνου και συνδεσε αλλο ενα καλωδιο απο την υποδοχη exit τηλεφωνου στην υποδοχη του δευτερου τηλεφωνου (φορητο) οποτε δεν χρειαζεται τηλεφωνικο ταφ. μονο που το τουτ τουτ δεν ειναι καθαρο ειναι βραχνο σαν να εχει παρασιτα ενω μολις ανοιξει η γραμμη ειναι μια χαρα. τι παιζει?

Δημοσ.

θα πρεπει να εχεις βαλει και splitter pots αμα εχεις adsl.το βραχνο δεν νομιζω οτι ειναι θεμα οπως το λες

απο εκει και περα για να μπει το adsl θελει splitter και το βαζεις στο adsl.

Δημοσ.

εγω βασικα εκανα την αλλαγη για να κερδισω σε συγχρονισμο μιας και η δευτερη γραμμη δεν με ενοιαζε πλεον ποσο θα κερδισω? κατι offtopic

λοιπον παιδια παιρνω προχθες το βραδυ στο 13888 και ηταω μετατροπη της isdn σε pstn μου ειπε το παιδι παρε την πεμπτη στους τεχνικους να κλεισεις ραντεβου για να γινει η μετατροπη χθες το πρωι χωρις να κανω τιποτα ηρθε ο τεχνικος και μου εκανε την αλλαγη. ηθελα να ακυρωσω την αλλαγη και δεν προλαβα απιστευτο
Δημοσ.

δεν καταλαβα αυτο το κολπο που εκανε o τεχνικος του ΟΤΕ που συνδεσε το καλωδιο του δευτερου τηλεφωνου με την θυρα exit του πρωτου και ετσι εχω duplex πλεον η θυρα exit παιζει αυτον τον ρολο?

Δημοσ.

εγω βασικα εκανα την αλλαγη για να κερδισω σε συγχρονισμο μιας και η δευτερη γραμμη δεν με ενοιαζε πλεον ποσο θα κερδισω? κατι offtopic

γενικως κερδιζεις.το ποσο εξαρτατε απο πολλα.συνηθως δεν ειναι κατι το τρελλο.συνηθως.θα το δεις στην πραξη

για τον φιλο που εκανες quote που δεν προλαβε να ακυρωσει την καταργηση ειναι λογικο.ο οτε τις δικες του γραμμες θα κοιταξει.και για τον οτε να γυρισει την γραμμη απο annex b σε annex a ειναι 10 λεπτα δουλεια αφου ο τεχνικος θα ερθει σπιτι σου θα παρει τηλ στον κατανεμητη θα σου αλλαξουν ενα ραζιμ στον γενικο κατανεμητη για να σε βαλουν στο νεο οριο και εισαι κομπλε.μετα ειναι το γραφειοκρατικο κομματι να δωθει στην πορτα που εισαι το νουμερο σου.

δεν καταλαβα αυτο το κολπο που εκανε o τεχνικος του ΟΤΕ που συνδεσε το καλωδιο του δευτερου τηλεφωνου με την θυρα exit του πρωτου και ετσι εχω duplex πλεον η θυρα exit παιζει αυτον τον ρολο?

δεν ειναι καποιο κολπο

τα fax και τα 56 k modem συνηθως ειχαν δυο υποδοχες.η μια ηταν το Line για να μπει η γραμμη απο τον τοιχο και η δευτερη υποδοχη Phone h exit ηταν για να συνδεσεις οτι αλλο ηθελες.αντι να βαλεις διακλαδωτη δηλαδη στον τοιχο απο την μια συσκευη περνας στην αλλη.αυτο γινεται και στους συναγερμους για να δωσεις μετα τον συναγερμο μετα γραμμη στο υπολοιπο το σπιτι.τωρα με το adsl δεν πετυχαινει παντα βεβαια.εξαρτατε και απο αλλα πραγματα.στο φαξ εχει και phone για να μπορεις να βαλεις και τηλεφωνο διοτι πολλες φορες τα fax δεν εχουν ακουστικο για να μιλησεις αμα θες να το κανεις τηλεφωνο οποτε με μια υποδοχη Phone βαζεις ενα τηλ πανω και εισαι κομπλε.συν οτι βαζεις ενα φιλτρο μονο στην αρχικη πριζα πριν παει πχ στο φαξ και μετα ολα ειναι φιλτραρισμενα και μπορεις απο την πρωτη να πας στην δευτερη συσκευη και αμα εχει και η δευτερη εξοδο οπως τα μηχανηματα πιστωτικων να πας στην τριτη κτλ.σαν τα scsi παλια

Δημοσ.

το quote το ειχα γραψει εγω σε αλλο θεμα. τωρα μαλλον θα χρειαστω διακλαδωτη(τηλεφωνικο ταφ) το θεμα ειναι οτι οσες φορες εχω δει σε συγγενεις διακλαδωτην απλα δεν κουμπωνε καλα και εβγαινε ολη την ωρα με αποτελεσμα πολλες φορες να μην εχουν τηλεεφωνο και να ψαχνονται τι φταιει βλακεια ρωταω αλλα υπαρχχει τροπος να το στερεωσω καπως?

Δημοσ.

αν θες διακλαδωτη υπαρχουν 2-3 ειδη.πριν πω τα 2 -3 ειδη να πω οτι μπορεις να το αφησεις οπως το εκανε ο οτε που ειναι μια χαρα και ειναι σωστο.

αν θες διακλαδωτη για αλλο λογο υπαρχει

α.διακλαδωτης με ενα αρσενικο και 2 θυληκα.αν η πριζα ειναι πλαγια Px legrand δεν κανει και θα βγαινει.

β.διακλαδωτης με ενα αρσενικο και 2 θυληκα με την διαφορα οτι το αρσενικο ειναι καλωδιο με λιγο επεκταση οποτε δεν εχεις θεμα και μπαινει μια χαρα.

γ.διακλαδωτης με ενα θυληκο και 2 θυληκα απο την αλλη.στην μια πλευρα με το θυληκο βαζεις εσυ καλωδιο οσο θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...