Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτη τη μητρικη τι ραμ να βαλω? Εχει πανω μια 256 και ελεγα απλα να βαλω και αλλο dimmακι 1-2 gb ram. Mπορει να μπει στην κενη θεση ενα dimmακι και αν ναι πρεπει να ειναι 2 ιδια ή μπορω να βαλω αλλο ενα οτι να ναι ddr2 μεχρι 800mhz? Πρεπει κατι ακομα να κοιταξω?

Δημοσ.
Δημοσ.

Επειδη πολλοι εχουν προβληματα με τις ram o σωστος τροπος για να βρεις ram για την μητρικη σου , ειναι να μπεις στην σελιδα του κατασκευαστη να δεις ποιες ram ειναι τεσταρισμενες / συμβατες για την μητρικη σου (εφοσον υπαρχουν ακομα στο εμποριο) ...

Ο καλυτερος τροπος ειναι να παρεις το manual της μητρικη σου και να πας σε ενα καταστημα της επιλογης σου , να αγορασεις απο εκει τις ram που θελεις / κανουν για την μητρικη σου , και πριν φυγεις απο το καταστημα ρωτας τον υπαλληλο να σου πει τι θα κανεις αν εχεις προβλημα με την εγκατασταση των ram ...

Δημοσ.

Τελικα το dimmακι που εχει ειναι 512. Οχι οτι δεν θα βαλω αλλες απλα το λεω μιας και πριν ειπα οτι ειναι 256.

Μανουαλ δεν εχω αλλα εχω μπει στο σιτε της μητρικης να δω ποιες λεει οτι υποστηριζει. Απο το λινκ που εχω βαλει πιο πανω λεει:

2 x240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR2 1066(O.C.)/800/667 Non-ECC,Un-buffered Memory

Dual Channel memory architecture

Please refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL.

Αρα τι ραμ να διαλεξω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...