Προς το περιεχόμενο

Acer TravelMate 5742G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις ανέβηκε προσφορά στα 350€+Φ.Π.Α., στο FB από Msystems.

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=11871 , ώρα λοιπόν να παίξουμε με αυτό το ωραίο μοντέλο απο την ACER ! Με 15,6'' ,i5,640gb Hard disk,Vga 5470 dedicated,Win 7 pro ! Price για τα μέλη μας : 350€ +φπα !!! Στην ηλεκτρονική σας παραγγελία απλά αναγράψτε στα σχόλια : FBACER Promo !

Καλησπέρα.

Δημοσ.

430.50 ευρω τελικη τιμη δηλαδη.

Όπα, +ΦΠΑ δεν εννοεί τελική τιμή; Εννοώ ότι ο ΦΠΑ είναι ήδη μέσα στη τιμή. Την έχω ξαναπατήσει με το ίδιο πράγμα. :-D

Δημοσ.

Όπα, +ΦΠΑ δεν εννοεί τελική τιμή; Εννοώ ότι ο ΦΠΑ είναι ήδη μέσα στη τιμή. Την έχω ξαναπατήσει με το ίδιο πράγμα. :-D

Αν είχε τον ΦΠΑ στα 350 θα έλεγε "τελική τιμή", "συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ" κοκ...

Δημοσ.

Καλή τιμή! Και μόλις πήρα για τον θείο μου αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902567&sid=1 379 τελική.

Αν και το msystems είναι πολύ καλύτερο, ο θείος μου δεν θα αξιοποιήσει σε καμία περίπτωση τα παραπάνω πράγματα... Μάλλον θα μείνω με αυτό που παράγγειλα...

Δημοσ.

Γιατί το βάζεις στο καλάθι και βάζεις "FBACER Promo !" στα σχόλια πριν την αγορά. Και λογικά αυτοί κανονίζουν να χρεωθείς 430

Δημοσ.

Ναι αυτο δεν το ειδα...Τωρα γιατι δεν το κανουν μια και καλη 430 και θελουν promo κωδικο δεν το καταλαβαινω.

Γιατι ειναι προσφορα μεσω facebook.

Νεες πατεντες.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση, μόνο games 5ετίας... Το τσέκαρα και η κάρτα γραφικών του είναι σε αντίστοιχα επίπεδα με Intel HD 3000...

Δημοσ.

Για 430 μια χαρα ειναι, ειναι και DX11... Αλλα μοντελα σε αυτην την τιμη εχω τελιως ενσωματωμενη... Εχω με πολυ χειροτερη καρτα 310m παιζω crysis σε medium... Σε low-medium ολα θα τα παιζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...