Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε δει την απαγωγη με τον mel gibson;Σιγουρα καποιοι απο σας την εχετε δει.Ταινιαρα ε;Προσωπικα την εχω δει πανω απο 5 φορες.Ομως οσες φορες κι αν τη δω υπαρχει κατι που δε καταλαβαινω στη ταινια.Κατι μεσα στο σεναριο που μοιαζει ψευτικο.Και γι αυτο εγγραψα εδω για να μου πειτε και εσεις την αποψη σας.

Βρισκομαστε στο σημειο οπου το παιδι εχει βρεθει,και ο gary sinice βρισκεται στο σπιτι του mel gibson για να εισπραξει την αμοιβη ως ο υποτιθεμενος ηρωας που εξιχνιασε την υποθεση και βρηκε τους απαγωγεις.Φυσικα θυμαστε οτι καποια στιγμη ο tom mullen καταλαβαινει οτι απεναντι του δεν εχει εναν ηρωα ,αλλα τον απαγωγεα του παιδιου του και μετα απο "συμφωνια" κανονιζουν να πανε στην τραπεζα να παρει ο sinice το ποσο της αμοιβης και μετα να παρει καποιο τζετ και να φυγει μακρια σε αλλη πολη.Και εδω ακριβως ειναι αυτο που δε καταλαβαινω.Αν υποθεσουμε οτι ολα πηγαιναν καλα,o sinice επαιρνε τα λεφτα χωρις να καταλαβει κατι η αστυνομια η το fbi,και στη συνεχεια επαιρνε καποιο τζετ και εφευγε στην αλλη ακρη της γης.Τι πιθανοτητες ειχε να μην τον ανακαλυψουν ακομα κι αν πετυχαινε κατι τετοιο;Εννοω πως αφου θα εφευγε με αεροπλανο,ολοι θα ηξεραν που πηγαινει αφου ο προορισμος της πτησης θα ηταν γνωστος (επικοινωνια πιλοτου-πυργου ελεγχου) και ακομα κι αν εφτανε στον προορισμο του η θα τον περιμενε αστυνομια στο αερδρομιο που θα προσγειωνοταν η θα ζουσε μια ζωη σαν κυνηγημενος αφου φωτογραφιες του θα ειχαν δωθει στη δημοσιοτητα.Εγω πιστευω πως ολα τελειωσαν με το που ο mel gibson καταλαβε με ποιον εχει να κανει.Εσεις τι λετε;Ειναι λογικο αυτο που λεω;

Δημοσ.

ποτε δεν μου εχει περασει στο μυαλο αυτο που λες.υποθετω θα το ειχε σχεδιασει χωρις να τον βρουνε πχ αν πηγαινε μεξικο ή κατι τετοιο ποιος θα τον επιανε?ασχετο αλλα νομιζω την εχει ο σταρ το βραδυ.

Δημοσ.
Εσεις τι λετε;

Ε, ναι, δεν είναι και πολύ καλή ταινία.

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως ολα τελειωσαν με το που ο mel gibson καταλαβε με ποιον εχει να κανει.Εσεις τι λετε;Ειναι λογικο αυτο που λεω;

Εντάξει δεν είναι και Τσακ Νορις ο Mel Gibson για να τελειώνουν όλα με το που κατάλαβαινει με ποιον έχει να κάνει... Όπως και να χει στο 95% των περιπετειών με ληστείες/απαγωγές/τρομοκράτες κτλ οι ληστές/απαγωγείς/τρομοκράτες παντα σχεδιάζουν να διαφύγουν με κάποια πτήση κάπου μακριά. Το κακό είναι ότι ποτέ δε τα έχουν καταφέρει ώστε να μάθουμε κι εμείς αν είναι λογική η απορία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...