Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Γινεται να συνδεσω μια prepaid της πειραιως, αντι για χρεωστικη ή πιστωτικη, με λογαριασμο paypal??
VagosM Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Για σας θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ έχω κάνει κάποιες αγορές και σήμερα έναν αναλυτική κίνηση και μου έβγαλε Λογιστικό υπολοίπου και Διαθέσιμο υπόλοιπο αν προσθέσω το διαθέσιμο με το ποσό τον αγορών μου βγαίνει το λογιστικό υπόλοιπό το θέμα μου είναι αν χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ στο λογαριασμό στο paypal μου λεί ότι complited και οτι shipted άρα δεν χρειάζεται να κάνω κάποια κίνηση τα λεφτά λογικά τα πήραν οι πωλητές ? το μόνο που κάνω είναι άνοιξα λογαριασμό και συνδεσα με paypal την κάρτα δεν χρειάζεται να κάνω κάτι με την τράπεζα άλλο ?
georgia6575 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Θυμάστε σε πόσες μέρες στέλενει το paypal τον 4ψηφιο αριθμό επιβεβαίωσης της κάρτας?
eddie1996 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Θυμάστε σε πόσες μέρες στέλενει το paypal τον 4ψηφιο αριθμό επιβεβαίωσης της κάρτας? άμεσα εκδίδεται παίρνοντας τλφ στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου και στον δίνουν επιτόπου!
georgia6575 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 άμεσα εκδίδεται παίρνοντας τλφ στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου και στον δίνουν επιτόπου! Δυστυχώς δεν είναι έτσι χρειάζεται 1-2 μέρες αυτό το ήξερα απο αλλές επιβεβαιώσεις καρτών που εχω κανει αλλά αυτή την φορά επειδή άλλαξα κάρτα και τράπεζα μου κάνει εντύπωση ότι έχω προσθέσει την κάρτα στις 9/1/2015 και μέχει και σήμερα 14/1/2015 δεν τον εχουν στίλει ακόμα.Εχω πάρει άπειρες φορές την εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας αλλα τίποτα θα το έβλεπα και απο το internet banking αλλά ουτε εκεί τίποτα.Τέλοσπάντων θα περιμένω εξάλλου δεν μπορώ να κάνω και κατι άλλο.
eddie1996 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δυστυχώς δεν είναι έτσι χρειάζεται 1-2 μέρες αυτό το ήξερα απο αλλές επιβεβαιώσεις καρτών που εχω κανει αλλά αυτή την φορά επειδή άλλαξα κάρτα και τράπεζα μου κάνει εντύπωση ότι έχω προσθέσει την κάρτα στις 9/1/2015 και μέχει και σήμερα 14/1/2015 δεν τον εχουν στίλει ακόμα.Εχω πάρει άπειρες φορές την εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας αλλα τίποτα θα το έβλεπα και απο το internet banking αλλά ουτε εκεί τίποτα.Τέλοσπάντων θα περιμένω εξάλλου δεν μπορώ να κάνω και κατι άλλο. Σε ποια τράπεζα είσαι?
bobley Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα....Πηγα σημερα στην Πειραιως να βγαλω για χρεωστικη για να κανω αγορες μεσω PayPal, μου λεν πρεπει να εχεις ενα βιβλιαριο καταθεσεων στην τραπεζα μας, λεω οκ αφου υπεγραψα 7-8 χαρτια μου δωσαν και την καρτα εβαλα και 50ευρω μεσα ολα οκ....Το θεμα ειναι για ποιο λογο να χρησιμοποιησω PayPal αφου μπορω κατεφθειαν με αυτην την καρτα να κανω αγορες?? Φίλε σου ζήτησαν μήπως εκαθαριστικο εφοριας και χαρτί έναρξης επαγγέλματος από την εφορία για την prepaid; γιατί Εμένα πριν λίγο καιρό μου τα είχανε ζητήσει...
charmed_86 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα! Έχω φτιάξει λογαριασμό στο paypal για να κάνω αγορά από ξένο site και ήθελα να ρωτήσω (είμαι λίγο άσχετη είναι η αλήθεια) τι κάρτα να δηλώσω; χρεωστική ή πιστωτική (ή δεν παίζει ρόλο στην προμήθεια); Επειδή οι τιμές είναι σε $, τι με συμβουλεύετε να κάνω για να μην υπάρξει μεγάλη προμήθεια; Υπάρχει τρόπος να συγκρίνω κάθε φορά αν με συμφέρει από paypal ή από την κάρτα απευθείας (εννοώ η μετατροπή να γίνεται από paypal ή τράπεζα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Agathoklis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 www.insomnia.gr/topic/471924-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-όριο-για-να-μην-πληρώσ/
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα! Έχω φτιάξει λογαριασμό στο paypal για να κάνω αγορά από ξένο site και ήθελα να ρωτήσω (είμαι λίγο άσχετη είναι η αλήθεια) τι κάρτα να δηλώσω; χρεωστική ή πιστωτική (ή δεν παίζει ρόλο στην προμήθεια); Επειδή οι τιμές είναι σε $, τι με συμβουλεύετε να κάνω για να μην υπάρξει μεγάλη προμήθεια; Υπάρχει τρόπος να συγκρίνω κάθε φορά αν με συμφέρει από paypal ή από την κάρτα απευθείας (εννοώ η μετατροπή να γίνεται από paypal ή τράπεζα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το θέμα δεν είναι το είδος της κάρτας αλλά αν θα μπορέσει να περάσει αυτή η κάρτα για αγορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα