pavlos0160 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Καλησπερα....Πηγα σημερα στην Πειραιως να βγαλω για χρεωστικη για να κανω αγορες μεσω PayPal, μου λεν πρεπει να εχεις ενα βιβλιαριο καταθεσεων στην τραπεζα μας, λεω οκ αφου υπεγραψα 7-8 χαρτια μου δωσαν και την καρτα εβαλα και 50ευρω μεσα ολα οκ....Το θεμα ειναι για ποιο λογο να χρησιμοποιησω PayPal αφου μπορω κατεφθειαν με αυτην την καρτα να κανω αγορες??
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Καλησπερα....Πηγα σημερα στην Πειραιως να βγαλω για χρεωστικη για να κανω αγορες μεσω PayPal, μου λεν πρεπει να εχεις ενα βιβλιαριο καταθεσεων στην τραπεζα μας, λεω οκ αφου υπεγραψα 7-8 χαρτια μου δωσαν και την καρτα εβαλα και 50ευρω μεσα ολα οκ....Το θεμα ειναι για ποιο λογο να χρησιμοποιησω PayPal αφου μπορω κατεφθειαν με αυτην την καρτα να κανω αγορες?? Γιατί είναι ασφαλές το PayPal: Διότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας μας είναι το ίδιο το PayPal. Ο παραλήπτης το μόνο που κάνει είναι να παραλαμβάνει τα χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς καρτών. Επίσης όλες οι σελίδες του είναι κρυπτογραφημένες, πράμα που σημαίνει πως κανένας σατανικός χάκερ δεν μπορεί να υποκλέψει τα στοιχεία μας. Πηγή και λοιπες χρήσιμες απαντησεις: http://teomaragakis.wordpress.com/2007/02/27/paypal/
pavlos0160 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Αν μπω στο PayPal λεει: 1)Add or Edit Bank Account και 2)Add or Edit Credit Card...εγω ποιο απο τα δυο πρεπει να πατησω??
SpirtouLisS Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Αν μπω στο PayPal λεει: 1)Add or Edit Bank Account και 2)Add or Edit Credit Card...εγω ποιο απο τα δυο πρεπει να πατησω?? το add-edit credit card πατας. προσθετεις τον αριθμο της καρτας σου και θα χρειαστει να την κανεις και verify*. για καθε καινουργια καρτα που προσθετεις θα χρειαστει verify. αν προσθεσεις παραπανω απο μια καρτα παντα πρεπει να επιλεξεις μια ως κύρια ''primary'' και σε αυτην θα γινονται ολες οι συναλλαγες. *θα σου τραβηξει καπου 2 ευρω και αυτη η συνναλαγη θα φανει με ενα συγκεκριμενο κωδικο μετα απο μερικες μερες στο ιστορικο της καρτας (το βλεπεις και απο ATM). αυτο τον κωδικο θα τον εισαγεις στο paypal και θα γινει verify, και αυτοματα επιστρεφονται ξανα πισω στη καρτα τα χρηματα που σου ειχε αρχικα τραβηξει
pavlos0160 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 το add-edit credit card πατας. προσθετεις τον αριθμο της καρτας σου και θα χρειαστει να την κανεις και verify*. για καθε καινουργια καρτα που προσθετεις θα χρειαστει verify. αν προσθεσεις παραπανω απο μια καρτα παντα πρεπει να επιλεξεις μια ως κύρια ''primary'' και σε αυτην θα γινονται ολες οι συνναλαγες. *θα σου τραβηξει καπου 2 ευρω και αυτη η συνναλαγη θα φανει με ενα συγκεκριμενο κωδικο μετα απο μερικες μερες στο ιστορικο της καρτας (το βλεπεις και απο ATM). αυτο τον κωδικο θα τον εισαγεις στο paypal και θα γινει verify, και αυτοματα επιστρεφονται ξανα πισω στη καρτα τα χρηματα που σου ειχε αρχικα τραβηξει πατησα το Add or Edit Credit Card εβαλα το κωδικο της καρτας πατησα Add Card και μου λεει αυτο: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. τι παιζει??
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 πατησα το Add or Edit Credit Card εβαλα το κωδικο της καρτας πατησα Add Card και μου λεει αυτο: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. τι παιζει?? pavlo θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματια στις τελευταίες σελίδες του παρακατω. Θα σου λυθουν πολλές απορίες (και απορίες που θα εχεις σύντομα) http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/
g_alkis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Περίμενε μια μέρα να "ενεργοποιηθεί" η κάρτα. Και κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ έχουν απαντηθεί πολλές φορές αυτά που ρωτάς.
pavlos0160 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Με αυτην την καρτα μπορω οταν κανω αγορες να παταω VISA και να μου περνουν τα λεφτα απευθειας??
SpirtouLisS Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Με αυτην την καρτα μπορω οταν κανω αγορες να παταω VISA και να μου περνουν τα λεφτα απευθειας?? αν εμπιστευεσαι το σαιτ που κανεις αγορα ναι. για παραπανω ασφαλεια ( ασφαλεια που πληρωνεις οταν φορτιζεις και εκφορτιζεις την προπληρωμενη) θα εφτιαχνα μια προπληρωμενη μεσω winbank και αντι για VISA θα πατουσα MASTERCARD στα εκαστοτε σαιτ. αν την καρτα της πειραιως την εχεις μονο για ηλεκτρονικες συναλλαγες και δεν ειναι καποιος κυριως λογαριασμος σου εννοειτε δεν υπαρχει λογος να πληρωνεις κερατιατικα για προπληρωμενη
pavlos0160 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ωραια την πηρε την χρεωστικη το paypal αλλα τωρα ζηταει εναν 4ψηφιο αριθμο που μπορω να τον βρω αυτον??
Ioannis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Παιδια θελω να μεταφερω χρηματα απο paypal σε τραπεζα.ποια τραπεζα δεν κραταει προμηθεια? εχω ακουσει για την attica bank. την εχει δοκιμασει κανεις?
vergogc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Για να μην ανοιγω νεο θεμα, ειπα να ρωτησω εδω! Γνωριζει κανεις πως γινεται να μεταφερω χρηματα που εχω στο Paypal πισω στην καρτα μου? Ο λογαριασμος μου ειναι συνδεδεμενος με χρεωστικη πειραιως
moxalis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Με μια απλή αναζήτηση είτε στο forum είτε στο ίδιο το paypal θα λυθούν αμεσως οι απορίες σας, εχουν χιλιοαπαντηθει αυτα τα πραγματα κ αναφέρονται κ στο paypal ξεκάθαρα. Αποστολή από το LG-P920 με τη χρήση Insomnia App
nikolaos p. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Κι εγώ σήμερα έβγαλα χρεωστική στην Πειραιώς και το paypal μου βγάζει το ίδιο μήνυμα με τον pavlos0160. Άρα θα πρέπει να περιμένω μία ημέρα να ενεργοποιηθεί η κάρτα, σωστά?
torq Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 βασικά δε περιμένεις να ενεργοποιηθεί. περιμένεις να περαστεί στο σύστημα η χρέωση που έκανε το paypal. ~1.5€ αν έχεις ebanking θα δεις τον κωδικό εκεί. μπορεί να πάρει 2 μέρες μέχρι να εμφανιστεί η κίνηση. αν δεν έχεις ebank επικοινωνείς με τράπεζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα