Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εχω κατεβασει το DriverMax και μου βρηκε οτι χρειαζονται update 12 drivers.Ομως επειδη ειμαι free user εχω περιορισμο να κατεβαζω 2 drivers την ημερα.Την 1 μερα κατεβαζω 2 και τους εγκαθιστω και μου γραφει drivers installed μερα και ωρα.Ολα καλα ως εδω,την επομενη ομως κατεβαζω αλλους 2 και οταν τους εγκατεστησα,οι προηγουμενοι 2 ενω ηταν εγκατεστημενοι τωρα γραφει απο κατω ready to install!! Τι συμβαινει; Μηπως πρεπει να περιμενω να κατεβασω και τους 12 να τους επιλεξω ολους μαζι και να τους εγκαταστησω; Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει.Ευχαριστω
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 με είχε πιάσει πριν 10 χρόνια αυτή η μανία με τις τελευταίες εκδόσεις.
CMD Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Καλό είναι για τους drivers αν σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιείς το Driver Sweeper για να γίνεται σωστή εγκατάσταση.
karrapaoki Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 εγω χρησιμοποιω το slimdrivers εδω και καιρο.....ειναι free και οτι καλυτερο απο οσα εχω δοκιμασει.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 εγω χρησιμοποιω το slimdrivers εδω και καιρο.....ειναι free και οτι καλυτερο απο οσα εχω δοκιμασει. Οντως!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Aν α) Οι drivers που έχεις δουλεύουν απροβλημάτιστα β) Οι καινούριοι δεν περιλαμβάνουν κάποια συγκεκριμένη αλλαγή που σε ενδιαφέρει μην τους αλλάζεις. Μόνο αστάθεια θα καταφέρεις να προκαλέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα