nickrapan Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Γεια σε ολους Έχω να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά τα γραφήματα στο matlab... Ξέρω τα βασικά δισδιάστατα και τρισδιάστατα plot comet area κτλ... Η ερώτηση μου είναι η εξής: μπορούμε να δώσουμε στα γραφήματα παραπάνω παραμέτρους? Δηλαδή για παράδειγμα μεταβαλλόμενο πάχος γραμμής ανάλογα με τα δεδομένα?
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ναι. Βασικά η ιδέα είναι ότι ένα γράφημα είναι γραμμές πάνω σε ένα παράθυρο - περιοχή. Τις γραμμές, τους άξονες και ό,τι άλλο μπορείς να το ελέγξεις. Δες στο site της mathworks για διαχείριση γραφημάτων. Αυτό που θα κάνεις θα το κάνεις παίρνοντας μία αναφορά στο παράθυρο αυτό. Το παράθυρο αυτό είναι ένα αντικείμενο με όλες τις παραμέτρους που μπορείς να ελέγξεις. Έπειτα, τις ελέγχεις με τα κλασικά get και set.
kostas_six Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά....δεν ανοίγω άλλο θέμα μιας και το δικό μου αφορά τα γραφικά στη MATLAB.Πρέπει να φτιάξω ένα κινούμενο σχέδιο με for loop και plot.Το θέμα μου είναι ότι στο τέλος θα πρέπει να μου εμφανίζει ένα καρέ την φορά και όχι το ένα καρέ πάνω στο άλλο.Καμιά ιδεά?
insomniaK Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 που δυσκολεύεσαι; http://www.mathworks.com/help/techdoc/ref/avifile.html
jimbakl Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Βασικά αν έχεις καινούργια έκδοση του ματλαβ >2008 , δοκίμασε στο command να γράψεις " mupad " θα σαι βγάλει σε μία παλέτα που είναι ακριβώς για τέτοια πράγματα, και δεν χρειάζεται να ξέρεις τις εντολές... Από τότε που το βρήκα αυτό ΣΩΘΗΚΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα