Sarandis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Αφου δεν τον αναγνωρίζει μάλλον πρόβλημα σημαίνει.
kostas5579 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Τα δοκίμασα όλα αλλά τίποτα, μπες βγες στο bios, αλλά τίποτα. Ο δίσκος σπινάρει κάνει κλικ κλικ και μετά τζίφος και στη συνέχεια βγαίνει αυτό το μήνυμα σφάλματος στo DOS. Άσε που με τις πολλές προσπάθειες η ψύκτρα πήρε φωτιά! όπως επίσης ζεστάθηκε και το τροφοδοτικό. Είτε έχει πρόβλημα ο σκληρός, ή δεν τον σηκώνει το σύστημά μου είτε λόγω χαμηλών επιδόσεων ή κάποιας ασυμβατότητας με τη μητρική(Asrock 775vm800). Να'στε καλά.
ice25 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 δοκίμασε να βγάλεις τους άλλους δίσκους απο πάνω...και απενεργοποίησε τυχόν sata controler για να δούμε αν παίζει μονο ο δίσκος
kostas5579 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εννοείται πως έχω αφαιρέσει τον άλλο δίσκο και στη θέση του έβαλα τον καινούργιο. Και όλα αυτά εκτός πρίζας. Ο Sata Controller παίζει ρόλο και στους IDE δίσκους? Υπάρχει κάποια επιλογή Sata στο Bios που είναι στο Raid, αν είναι θα την απενεργοποιήσω. Θα το ξαναψάξω.
Αλκης K. Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μπορεις να βρεις εναν αλλο δισκο να τον βαλεις να δεις αν σου κανει τα ιδια ?(θα αφησεις τον παλιο σου οπως ηταν και δεν θα αφαιρεσεις τιποτα απο οτι ειχες συνδεδεμενο)
kostas5579 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Έναν άλλον 500άρι εννοείς? Είχα συνολικά 3 δίσκους κατά καιρούς σ'αυτό το PC(όχι ταυτόχρονα). Έναν 20άρι, εναν 80 και έναν 250 GB. Με κανέναν απ'αυτούς δεν είχα πρόβλημα. Μάλιστα για ένα διάστημα είχα ταυτόχρονα πάνω τον 80 και τον 250. Για IDE δίσκους μιλάμε πάντα. Αρχικά το έκανα όπως το λες σύνδεσα τον 500άρι ως Primary Slave ενώ είχα πάνω τον 250. Πάντα με βάση το manual της μητρικής. Τζίφος. Μετά αφαίρεσα τον 250 και έβαλα μόνο του τον 500, πάλι τα ίδια. 500άρι που να βρω άλλον και να δοκιμάσω!
Αλκης K. Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 βαλε εναν οποιονδηποτε να δουμε αν θα δουλεψει
kostas5579 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Αυτή τη στιγμή απ'τον συγκεκριμένο υπολογιστή γράφω και έχω τον 250GB και μάλιστα WD και αυτός όπως ο 500άρης.
Αλκης K. Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 εχεις εναν δισκο τωρα απο οτι καταλαβα.βαλε και δευτερο (οχι αυτον που δεν σου αναγνωριζει)εναν οποιονδηποτε να δουμε αν τον βλεπει
kostas5579 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Άλκη ναι τον βλέπει τον δεύτερο καί τον 80άρι και τον 20άρι που έχω. Πάντως μόλις πριν λίγο τον είδε τεχνικός τον 500άρι και όντως έχει πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια παιδιά.
Αλκης K. Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 αφου οι αλλοι λειτουργουν αρα λογικα φταιει οντως ο δισκος.ελπιζω να μπορεις να τον επιστρεψεις..να σαι καλα φιλε κωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα