makisg133 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Καλημερα σας,εχω ενα προβλημα στην δουλεια μου σχετικα με τα Δικτυα!Εχουμε ολους τους υπολογιστες μας,περίπου 50..,σε ένα δίκτυο με Windows Server 2003,κ χρειαστηκε να επεκτεινουμε αυτο το δίκτυο με καλωδιο FTP CAT6 περίπου 200 μετρα σε ενα αλλο κτιριο...η μια αλλα ακρη του καλωδιου πέφτει σε πριζακι κ απο εκει με καλώδιο φιξαρισμενο του εμποριου σε ενα switch hub απο το οποιο περνω κ εγω αλλα κ ολοι οι αλλοι υπολογιστες του ορόφου δίκτυο,κ η αλλη ακρη πεφτει σε πριζακι ethernet της legrant....μόλις συνδέω το ίδιο λάπτοπ στο πριζακι της legrant μου λεει οτι εχει περιορισμενη διαθεσιμότητα,μολις το συνδέω στο δικό μου καλώδιο δικτύου,το οποιο παιρνει απο το ίδιο hub συνδέεται κανονικα.....Να σημειώσω οτι οτι ρυθμίσεις για IP χρειάζονται εχουν γίνει ήδη απο πριν αφου το λαπτοπ μου παίρνει αυτόματα την IP του αλλα για να δοκιμάσω τα πάντα προσπάθησα να βάλω την IP μου στο άλλο κτίριο χειροκίνητα αλλα πάλι δεν την παίρνει....Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα