arsenal Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Καλημέρα σε ολους.Μου γεννηθηκε η εξης απορια σχετικα με το downloading οταν κατεβάζουμε τραγούδια,ταινιες κτλ στην ουσια "παρανομούμαι"?Υπάρχει καποιος σχετικος νομος να το απογορεύει?ειτε στην χώρα μας ειτε σε άλλες
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Καλημέρα σε ολους.Μου γεννηθηκε η εξης απορια σχετικα με το downloading οταν κατεβάζουμε τραγούδια,ταινιες κτλ στην ουσια "παρανομούμαι"?Υπάρχει καποιος σχετικος νομος να το απογορεύει?ειτε στην χώρα μας ειτε σε άλλες Σε όλες τις χώρες υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν την πνευματική ιδιοκτησία. Αν εσύ ή η πηγή των μεταφορτώσεων δεν καταβάλετε πνευματικά δικαιώματα, τοτε η απολαβή είναι παράβαση. Ο βασικός νόμος ειναι ο 2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93) καθώς και οι τροποποιήσεις του σύμφωνα με το άρθρο 8 του νόμου 2557/1997 (ΦΕΚ Α'271/1997) Πρακτικά τι γίνεται; Της εκδιδομένης γυναικός!
ravend Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 όταν όμως στις διαφημίσεις παρόχων internet γενικότερα αναφέρεται ο όρος "κατέβασμα" δεν αφήνουν να εννοηθεί το κατέβασμα ταινιών και αρχείων γενικότερα?θα μου πείτε πως με το κατέβασμα λογικά εννοούν προιόντα για τα οποία έχουμε πληρώσει,αλλά στον μέσο καταναλωτή "κατέβασμα= τσαμπέ,torrent κτλ" ποτέ δεν μου έκατσε καλά η συγκεκριμένη αναφορά,αφήνει πολύ στον αέρα την όλη έννοια του κατεβάσματος.
atrias Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 υπάρχουν ένα σωρό πράγματα να κατεβάσει κανείς αν θέλει που είναι απόλυτα νόμιμο το κατέβασμά τους http://wiki.vuze.com/w/Legal_torrent_sites
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα