Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμη καλη αλλα απο εγγυηση ΜΗΔΕΝ....Αν σου χαλασει θα σου δωσουν καμια σαβουρα παλι οπως εκαναν με την 5850 περυσι....Μου χαλασε,την πηγα πισω κ μου εδιναν μια 6770 επειδη λεει ειναι καλυτερη σε χαρακτηριστικα.....

Γιαυτο καλυτερα αγορα απο amazon....

http://www.amazon.co...&pf_rd_i=468294

Καλυτερη υλοποιηση κατα την γνωμη μερικων...Κ εγγυηση AMAZON και οχι οτι ναναι....

+1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eπειδή δεν εχω εμειρία από το amazon (έχω όμως από το κακό service απο το Πλαισιο), πως ακριβώς κινούμαστε?

Τους στελνουμε mail και μετα πληρώνουμε τα μεταφορικά για στείλουμε την κάρτα Αγγλία?

• Moderators
Δημοσ.

Eπειδή δεν εχω εμειρία από το amazon (έχω όμως από το κακό service απο το Πλαισιο), πως ακριβώς κινούμαστε?

Τους στελνουμε mail και μετα πληρώνουμε τα μεταφορικά για στείλουμε την κάρτα Αγγλία?

Τους στελνεις email, αμεσως στελνουν αντικατασταση, εχεις 1 μηνα να στειλεις πισω την παλια, πληρωνεις τα μεταφορικα και μολις φτασει η καρτα, σου τα πληρωνουν στην καρτα με την οποια πληρωσες το προιον.(εκει μπορει να χρειαστει μονο να στειλεις μια φωτογραφια της αποδειξης σου απο το ταχυδρομειο, γιατι το συστημα πιστωνει δικες τους χρεωσεις μεταφορικων, αν τυχει κατι τετοιο στελνεις το email και λυνεται).

Δημοσ.

Ότι παιχνίδια και να παίζεις παντού!!!

(εκτός αν έχεις μείνει στις 17 ίντσες οθόνη και τα 1024χ768)

Thanks....

Την τσίμπησα και εγώ απλά με προβλημάτισαν ρωτώντας με για το τροφοδοτικό μου, το οποίο να πω την αλήθεια ούτε ξέρω τι είναι ...

Εχω full tower κουτί 5ετίας τουλάχιστον.. είναι κάτι που πρέπει να προσέξω;

Δημοσ.

Η τιμη καλη αλλα απο εγγυηση ΜΗΔΕΝ....Αν σου χαλασει θα σου δωσουν καμια σαβουρα παλι οπως εκαναν με την 5850 περυσι....Μου χαλασε,την πηγα πισω κ μου εδιναν μια 6770 επειδη λεει ειναι καλυτερη σε χαρακτηριστικα.....

Γιαυτο καλυτερα αγορα απο amazon....

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004HXW5OU/ref=s9_simh_gw_p147_d0_g147_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=18ZXWBVMCXNCVEDCVZEH&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294

Καλυτερη υλοποιηση κατα την γνωμη μερικων...Κ εγγυηση AMAZON και οχι οτι ναναι....

Μόλις μου θύμισες τον λόγο που για να προτιμήσεις μια καλή προσφορά από το Πλαίσιο θα πρέπει να είναι ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Διότι αν χαλάσει και έχουν ακριβότερη 6850 θα σου δώσουν πιστωτικό και όχι αντίστοιχη κάρτα με αιτιολόγηση ότι η άλλη είναι ακριβότερη. Μάλιστα δεν είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν πιστωτικό στην τιμή αγοράς. Αν τα τελευταία 2-3 κομμάτια φύγουν στο stock ή ως bulk προς π.χ. 60€ θα σου δίνουν πιστωτικό 60€ διότι αυτή είναι η αξία της κάρτας (τελευταία τιμή καταλόγου), ακόμα και αν έχουν άλλες 50 διαφορετικής μάρκας 6850 με τιμές π.χ. 130€ θα επιμένουν ότι η αξία της δικής σου είναι μόλις 60€!!!

Δυστυχώς.

Δημοσ.

Παιδια προσεξτε, υπαρχουν δυο εκδοσεις/συσκευασιες της καρτας με διαφορετικο SKU : 11180-00-20R και 11180-00-40R

Προκειται για ιδιες ακριβως καρτες, απλα στην συσκευασια της 11180-00-40R περιλαμβανεται και καλωδιο HDMI 1.4a με μηκος 1,8m. Αντιθετα η 11180-00-20R δεν το εχει αυτο το καλωδιο.

Αυτη που δινει το πλαισιο ειναι η 11180-00-40R, αλλα καλο ειναι να προσεξετε στη συσκευασια τι SKU γραφει. Υπαρχει περιπτωση να δινει και την 11180-00-20R και την 11180-00-40R στην ιδια τιμη.

Προκειται για πολυ καλη προσφορα και για αρκετα καλη καρτουλα. :D

οντως φιλε η 40R εχει το hdmi

Δημοσ.

Με 480άρι τροφοδοτικο και είχα 2 freeze ως τώρα. Προσοχή. ..

Δεν είναι όλα τα τροφοδοτικά το ίδιο. Βάζω στοίχημα ότι π.χ. το 430W το Corsair θα την αντέχει μια χαρά.

Η κάρτα πάντως θέλει, με βάση την AMD, 500W PSU, αλλά συνήθως οι τιμές αυτές είναι αρκετά άνω των πραγματικών αναγκών του χρήστη. Η AMD και η κάθε AMD δεν ξέρει αν δίπλα στην 6850 ο άλλος θα έχει απλά έναν dual core και έναν δίσκο ή 10 δίσκους και τον 8150FX oc στα 5GHz.

http://www.hardwaresecrets.com/article/AMD-ATI-Chips-Comparison-Table/131/2

Δημοσ.

@iceman δεν παίζει ρόλο πόσα watt αναγράφει στο ταμπελάκι το τροφοδοτικό σου ότι είναι.

Αν είναι noname η γενικότερα μάπα (που αυτό παίζει μάλλον στην προκειμένη περίπτωση) δεν αποδίδει στην πράξη ούτε το 70% αυτών που αναγράφει, ήτοι ~330W και αν, για το 480άρι που έχεις. ;)

Ένα 400άρι ποιοτικό psu όπως το CX430 με 80+ efficiency που προτάθηκε σηκώνει ανετότατα την 6850 και όχι μόνο αυτή αλλά και πιο ενεργοβόρες κάρτες.

Eγώ είχα στο HEC 400W 80+ που διαθέτω ακόμα, προ 2-3 ετών μια ΗD4890 με Ε7400 μετά 8800GT με E8400 στα ~4Ghz, πέρυσι την 6850 dcu με phenom x4 955 στα 3,8Ghz η οποία αντικαταστάθηκε μετά απο μια 5850 Xtreme που παραμένει έως σήμερα. H 4890, 8800, 5850 είναι πιο ενεργοβόρες απο την 6850. Ουδέποτε κόλωσε το psu σε καμμία απο αυτές.

Δημοσ.

@iceman δεν παίζει ρόλο πόσα watt αναγράφει στο ταμπελάκι το τροφοδοτικό σου ότι είναι.

Αν είναι noname η γενικότερα μάπα (που αυτό παίζει μάλλον στην προκειμένη περίπτωση) δεν αποδίδει στην πράξη ούτε το 70% αυτών που αναγράφει, ήτοι ~330W και αν, για το 480άρι που έχεις. ;)

Ένα 400άρι ποιοτικό psu όπως το CX430 με 80+ efficiency που προτάθηκε σηκώνει ανετότατα την 6850 και όχι μόνο αυτή αλλά και πιο ενεργοβόρες κάρτες.

Eγώ είχα στο HEC 400W 80+ που διαθέτω ακόμα, προ 2-3 ετών μια ΗD4890 με Ε7400 μετά 8800GT με E8400 στα ~4Ghz, πέρυσι την 6850 dcu με phenom x4 955 στα 3,8Ghz η οποία αντικαταστάθηκε μετά απο μια 5850 Xtreme που παραμένει έως σήμερα. H 4890, 8800, 5850 είναι πιο ενεργοβόρες απο την 6850. Ουδέποτε κόλωσε το psu σε καμμία απο αυτές.

Ευχαριστώ....

Απ΄ότι είδα πάντως δεν είναι no name το τροφοδοτικό αλλά ειλικρινά κοίταγα να δω τα watt και δεν συγκράτησα τον κατασκευαστή.

Σε κάθε περίπτωση χθες και το Σαββατο δεν είχα κάποιο freeze, οπότε ίσως να ήταν κάτι άλλο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω που την πηρα μια χαρα ειναι εδω και κανα 20ημερο παιχνιδια κομπλε και θερμοκρασιεσ κ ολα....μην ανησυχεισ...αν κατσει στραβη εκατσε οπως στα παντα αλλα απο την αλλη εχεισ 2 χρονια εγγυηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...