Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πολύ καλή τιμή όντως! 30 ευρώ κάτω από το επόμενο "αξιόπιστο" κατάστημα (Multirama).

ίσως την τσιμπήσω. ευκαιρία να ξαποστείλω την gt220 και να παίξω κανένα παιχνιδάκι.

Δημοσ.

cheers!!

έψαχνα κάτι να συμπληρώσει μια παραγγελία για να γλιτώσω μεταφορικά και να έχω την web τιμή, για άλλο προϊόν.

:mrgreen:

EDIT:

ρε παιδιά το ιστορικό του skoutz.gr που έχει πάει;;;

• Moderators
Δημοσ.

EDIT:

ρε παιδιά το ιστορικό του skoutz.gr που έχει πάει;;;

Δεν εχω καταλαβει που ειναι η "παρα πολυ καλη προσφορα - οποιος προλαβει προλαβε" , απο την στιγμη που στην ιδια τιμη υπαρχει η asus 6850/1GB, μερες υπαρχει θεμα εδω και εδω και καποιες μερες ειναι διαθεσιμη και γιατι και απο ποτε η saphire ειναι καλυτερη απο την asus.

Στην Γερμανια λοιπον η asus ειναι 10-15-20 ευρω ακριβοτερη απο την saphire.

Στην ιδια τιμη που ειναι αυτη η saphire στο πλαισιο, παιρνετε αυτη την asus: http://www.insomnia....850-amazoncouk/

παρτε και ιστορικο τιμων απο Γερμανια αφου του skroutz μας αφησε χρονους.

createchartsgt.asp?pid=1401377&country=DE

Οριστε και της asus

createchartsgt.asp?pid=1484256&country=DE

Δημοσ.

matrix εχεις καποιο δικιο οτι η ASUS στα ιδια λεφτα απο amazon.co.uk ειναι καλυτερη επιλογη,

απλα μερικα παιδια μπορει να μην εμπιστευονται online αγορες ή να μην θελουν να περιμένουν κλπ κλπ..

για Ελλαδα ειναι καλη προσφορα, αν και συντομα μαλλον οι τιμες θα πεσουν και άλλο λογο των νέων καρτων που βγαίνουν...

Δημοσ.

Κλαειν διαφορες....μιλαμε θα εξαφανιστουν τωρα αυτες οι καρτες απο το Πλαισιο!! Οποιος προλαβε,καρτουλα πηρε. Ευχαριστουμε φιλε exploi7ed

Δημοσ.

μολισ γυρισα απο το πλαισιο με την νεα μου καρτα..200κομματια εφερε... η τιμη μια χαρα και ενα + ειναι η εγγυηση 2 χρονια και δεν στελνεισ amazon και δεν μπλεκεις με ταχυδρομεια συσκευασιες κλπ.

πιστευα και πιστευω ειναι μια πολυ τιμια τιμη για την καρτα αυτη και αυτα που προσφερει..αν αναλογιστει κανεισ οτι επομενη τιμη skroutz ειναι 174 ευρω

edit για sapphire παντα εκδοση της 6850

edit 2 thanxs 2

exploi7ed

Δημοσ.

Σε ποιο πλαισιο πηγες? Λογικα θα ειναι η τελευταια φουρνια... ερε cf που εχει να πεσει οποιος εχει ηδη μια ^^

Δημοσ.

Για εντος συνορων καταστημα πολυ καλη τιμη και μετατρεπει την καρτα αυτοματως στο καλυτερο value for money καρτας γραφικων. Ηταν value for money και στα ~130 ευρα, τωρα απλα ειναι μονοδρομος και η επομενη αξιολογη επιλογη καρτα γραφικων ειναι 60 ευρω πανω (6870).

Αντε να πηγαινει και η 6870 στα ~130 σιγα σιγα, να κανω το πολυποθητο cf κι εγω!

Δημοσ.

Δεν ειναι δικαιη η συγκριση.

single gpu > crossfire/sli για αλλους λογους περαν των στεγνων fps.

Οτι με 220 ευρω ομως αποκτας δυνατο crossfire ισχυει. Καποτε ηταν ονειρο απλησιαστο ενα crossfire ακομα και με mid-end καρτες.

Δημοσ.

Σε ποιο πλαισιο πηγες? Λογικα θα ειναι η τελευταια φουρνια... ερε cf που εχει να πεσει οποιος εχει ηδη μια ^^

αργυρουπολη ..

παρε τηλεφωνο στα καταστηματα και κλειστην

ετσι εκανα κ εγω κ σε ενα τεταρτο ημουν εκει και την πηρα

Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ μία και με εταιρικό ΦΠΑ πληρώνω 89 - ενώ στο άμαζον όχι. Μια χαρούλα. Ευχαριστώ τον ts και λεφτά ...τέλος.

Αντε να πηγαινει και η 6870 στα ~130 σιγα σιγα, να κανω το πολυποθητο cf κι εγω!

MIDi ψάξου, cf 6850+ 6870 = 6870+6870 ή έστω με αμελητέες διαφορές όπως είχα διαβάσει εδώ μέσα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...