naturegodtm Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αυτό που κολλάει;;Στο να κάνεις το usb;; Μπορείς να φορτώσεις το iso με το deamontools και να κάνεις όλα τα βήματα. στο να κάνω τα recovery dvd Δεν έχει τίποτα άλλο;;;; Λογικά από τον εξωτερικό δεν μπορείς να κάνεις εκκίνηση αν δεν κάνεις τα ίδια βήματα που έχει και στον οδηγό στο βήμα 4,οπότε έλεγξε αν κάνει εκκίνηση πριν προχωρήσεις σε φορμάτ. μόνο με αυτο το αρχειάκι δοκίμασα να κάνω factory reset. και να ξαναπεράσω τα windows( τα γερμανικά) απο την αρχή , και πέτυχε . Το έκανα κανοντας boot στο ρεσταρτ απο τον σκληρό που είχε μέσα το .exe recovery. Να ρωτήσω κάτι άλλο ? θα μπορούσα να κάνω recovery partion μόνος μου? να κάνω και ένα με τα αγγλικα windows ας πούμε, να έχω και τα 2. ? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2012 από naturegodtm
naturegodtm Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 δεν την παλέυω άλλο να περιμένω , θα το δοκιμάσω και ο θεός βοηθος thnx σε όλους θα κάνω update to post μου αργότερα. πιστέυω πως πήγε καλά , έβαλα τον εξωτερικό με το exe recovery και το αναγνώρισε κανονικά , δεν προχώρησα βέβαια να το σιγουρέψω αλλά πιστέυω όλα καλά
zouzounakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 εγώ πήρα αυτον που επίσης έχει γερμανικά windows αλλά στο πρώτο boot σου δίνει επιλογή να αλλάξεις την γλώσσα.Επίσης με την τοποθεσία προσθέτει και το ελληνικό keyboard.
naturegodtm Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 εγώ πήρα αυτον που επίσης έχει γερμανικά windows αλλά στο πρώτο boot σου δίνει επιλογή να αλλάξεις την γλώσσα.Επίσης με την τοποθεσία προσθέτει και το ελληνικό keyboard. δεν είχα κάποια επιλογη εγω δυστηχώς . μήπως έχεις windows proffessional?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα