Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μόλις μου ήρθε ενα acer 3830 13.3 ,To γερμανικό πληκτρολόγιο δεν με πειράζει , αλλα όλα στα windows είναι στα γερμανικά είναι home premioum . Καμιά ιδεα?

Επεξ/σία από naturegodtm
Δημοσ.

Factory restore

με το που το ανοιξα το installation guide ήταν στα γερμανικά , άρα λογικά είναι γερμανικα windows . τι εννοείς factory restore ? πάλι στα γερμανικα θα είναι λογικά

Δημοσ.

εμπα ιντερνετ και ψαξε για language pack καπως ετσι να στα κανει ολα ελληνικο interface!

Αποστολή από το γαλαξία1 με τη χρήση Insomnia App 2.0

Δημοσ.

με το που το ανοιξα το installation guide ήταν στα γερμανικά , άρα λογικά είναι γερμανικα windows . τι εννοείς factory restore ? πάλι στα γερμανικα θα είναι λογικά

Οταν κανεις factory restore επιλεγεις γλωσσα. Ψαξε στο internet για το πως θα το κανεις.

Δημοσ.

Οταν κανεις factory restore επιλεγεις γλωσσα. Ψαξε στο internet για το πως θα το κανεις.

επελεξα γλώσσα αγγλικα , αλλα τα windows είναι γερμανικά. :( και αποσο το έψαξα μονο σε ultimate kai πάνω γίνεται αλλάγή language pack , άρα είμαι σε αδιέξοδο

Δημοσ.

Υπάρχει ένα προγραμμα (λέγεται vistalizator ή κάπως έτσι)που μπορεις να αλλάξεις γλώσσα σε διάφορες εκδοσεις και κάτω της ultimate αλλά περιστασιακά εχουν αναφερθεί προβλήματα με windows updates.

Εγώ θα έκανα κάτι άλλο. Θα έβρισκα μια untouched έκδοση απο τα 7 home premium αγγλικά και θα προσπαθούσα να τα κάνω εγκατάσταση με το windows serial. To serial βρίσκεται σε κάποιο αυτοκόλλητο στην κατω πλευρά ή πίσω απο την μπαταρία. Αν κάνεις κάτι τετοιο ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ τo recovery partition (εκτος αν εχεις φτιαξει πρωτα τα recovery media).

Δημοσ.

Υπάρχει ένα προγραμμα (λέγεται vistalizator ή κάπως έτσι)που μπορεις να αλλάξεις γλώσσα σε διάφορες εκδοσεις και κάτω της ultimate αλλά περιστασιακά εχουν αναφερθεί προβλήματα με windows updates.

Εγώ θα έκανα κάτι άλλο. Θα έβρισκα μια untouched έκδοση απο τα 7 home premium αγγλικά και θα προσπαθούσα να τα κάνω εγκατάσταση με το windows serial. To serial βρίσκεται σε κάποιο αυτοκόλλητο στην κατω πλευρά ή πίσω απο την μπαταρία. Αν κάνεις κάτι τετοιο ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ τo recovery partition (εκτος αν εχεις φτιαξει πρωτα τα recovery media).

thnx! ,το θέμα είνι πως όλα είναι στα γερμανικα και είναι pain in the ass με google translator και αν καταλάβω.κάτι με recovery έκανα σε ένα εξωτερικό αλλα το αρχειάκι που δημιουργήθηκε ήταν μικροο. πως γίνεται να κάνω καινούργιο install χωρίς να πειράξω το revovery?

Δημοσ.

thnx! ,το θέμα είνι πως όλα είναι στα γερμανικα και είναι pain in the ass με google translator και αν καταλάβω.κάτι με recovery έκανα σε ένα εξωτερικό αλλα το αρχειάκι που δημιουργήθηκε ήταν μικροο. πως γίνεται να κάνω καινούργιο install χωρίς να πειράξω το revovery?

Ο υπολογιστής σου πρέπει να εχει 3 partitions

Ένα κάπου 100ΜΒ που ανήκει στα windows

Ένα κάπου 10-15GB που ειναι το recovery

Ενα που ειναι το υπολοιπο του δίσου που ειναι τα εγκατεστημενα windows

Όταν κάνεις boot και ξεκινησεις την εγκατασταση των windows, λες στο πρόγραμμα να κάνει την εγκατασταση στο μεγάλο κομματι (εκει που ειναι τωρα εγκατεστημενα τα windows).

Έτσι δεν πειράζεις τα partitions. Αν δεν εχεις αλλο υπολογιστή βάλε το vistalizator που σου ειπα νωρίτερα, τουλάχιστον να εχεις αγγλικά για να δεις τι θα κάνεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής σου πρέπει να εχει 3 partitions

Ένα κάπου 100ΜΒ που ανήκει στα windows

Ένα κάπου 10-15GB που ειναι το recovery

Ενα που ειναι το υπολοιπο του δίσου που ειναι τα εγκατεστημενα windows

Όταν κάνεις boot και ξεκινησεις την εγκατασταση των windows, λες στο πρόγραμμα να κάνει την εγκατασταση στο μεγάλο κομματι (εκει που ειναι τωρα εγκατεστημενα τα windows).

Έτσι δεν πειράζεις τα partitions. Αν δεν εχεις αλλο υπολογιστή βάλε το vistalizator που σου ειπα νωρίτερα, τουλάχιστον να εχεις αγγλικά για να δεις τι θα κάνεις

άμα βάλω vistalizator θα μπορώ να το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις? σημερα το πήρα μόλις δεν θελω να πειράξω κάτι σε περιπτωση που μου γίνει τπτ να το επιστρέψω πχ.

Κατι αλλο , το recovery εγω το δημιουργώ , η είναι εγκατεστημένο? :o

οταν μπένω μέσα στο υπολογιστή βλέπω εναν σκληρο μόνο , φαντάζομαι πως το recovery είναι hidden partition?

θα ειχειρήσω να το φέρω στο factory state μπας και έχει επιλογή για άλλη γλώσσα . Δεν το πολυκατέχω

φοιτητής πληροφορικήςείμαι τρομάρα μου . Μπορώ να βρω δωρεάν image .απλα απ'οτι καταλαβα μου λες , όταν θα δω τα partitions να επιλέξω αυτο μετα πολλά gb να κάνω delete . και σε περιπτωση που θέλω να το επαναφέρω στα γερμανικα το κάνω restore . σωστα ? :)

Δημοσ.

άμα βάλω vistalizator θα μπορώ να το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις? σημερα το πήρα μόλις δεν θελω να πειράξω κάτι σε περιπτωση που μου γίνει τπτ να το επιστρέψω πχ.

τι σημαίνει τπτ; Λαρισαίος είσαι;

το vistali ειναι ενα προγραμμα σαν ολα τα αλλα. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσότερο.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία recovery επαναφέρεις τα windows οπως τα άνοιξες την πρωτη φορα. Παρθενα. factory state

Κατι αλλο , το recovery εγω το δημιουργώ , η είναι εγκατεστημένο? :o

οταν μπένω μέσα στο υπολογιστή βλέπω εναν σκληρο μόνο , φαντάζομαι πως το recovery είναι hidden partition?

Το recovery partition υπάρχει απο το εργοστάσιο. Εσυ δε δημιουργείς. Μόνο το σβήνεις (αν υπάρχει σοβαρός λόγος).

Ναι ειναι κρυφό για να μην το σκαλίζουν οι άσχετοι. Μπορεις να το δεις απο τη διαχείριση δίσκων.

θα ειχειρήσω να το φέρω στο factory state μπας και έχει επιλογή για άλλη γλώσσα . Δεν το πολυκατέχω

Κάνε ένα recovery για να δεις ποσο ευκολη και πρακτική ειναι η διαδικασία. Για αλλαγή γλώσσας δεν το βλέπω γιατί αν υπήρχε επιλογη συνήθως γινεται την πρωτη φορα που ανοιγει ο υπολογιστης. Επιμενω όμως να το δοκιμάσεις. Είναι εμπειρία.

φοιτητής πληροφορικήςείμαι τρομάρα μου . Μπορώ να βρω δωρεάν image .απλα απ'οτι καταλαβα μου λες , όταν θα δω τα partitions να επιλέξω αυτο μετα πολλά gb να κάνω delete . και σε περιπτωση που θέλω να το επαναφέρω στα γερμανικα το κάνω restore . σωστα ? :)

Εσυ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ/ΑΛΛΑΞΕΙΣ PARTITIONS ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Φαντάσου ενα διαμερισμα οπου τα partitions ειναι οι τοιχοι που χωριζουν τα δωματια. Εσυ δεν θα γκρεμίσεις τοιχους, απλώς θα πεις στον καινουργιο κατοικο-windows οτι θα μπει και θα μεινει στο καθιστικο. Κάνεις διαμορφωση-format στο μεγαλο partition (μεσα απο το προγαμμα εγκαταστασης). Τα αλλα δωματια δεν τα σκαλιζεις. Η διαμορφωση-format εχει το ρόλο βαψίματος του δωματιου για να σβηστουν ίχνη απο παλιά χρήση.

... όταν θα δω τα partitions να επιλέξω αυτο μετα πολλά gb να κάνω delete . και σε περιπτωση που θέλω να το επαναφέρω στα γερμανικα το κάνω restore . σωστα ? :)

Φτιάξε πρώτα τα recovery media-dvd και βάλε τα στην άκρη. Καλυτερα να τα εχεις, δεν κανουν κακο.

Μετα ξεκίνα την εγκατασταση των windows απο το νεο dvd (προσεχε να ειναι ιδια εκδοση με αυτα που λεει στο χαρτακι).

Αν δεχτει τον κωδικο, ολα καλα.

Αν δεν δεχτει τον κωδικο, κανεις recovery-restore είτε απο το recovery partition ή απο τα recovery dvd και τα αγαπημενα σου γερμανικα θα ειναι παλι μπροστα σου

Δημοσ.

όλα καλα το έκανα το factory restore. χρησιμοποίησα έναν εξωτερικό σκληρο όπου δημιούργησα ενα exe για recovery. Αρα το exe θα έχει καποιες οδηγίες για το restore που είναι στο hidden partition (σωστά?). Φαντάζομαι με κάποιο τρόπο θα γίνεται να βάλω τα media-dvd μέσα σε εξωτερικό σκληρο δίοτι δεν έχω optical drive.

δοκίμασα να κάνω και upgrade anytime , αλλά δεν γίνεται μετάβαση σε άλλη γλώσσα.

σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου . παω να κατεβάσω το image των windows 7 pro . θα τα βάλω σε ενα usb φαντάζομαι με κάποιο εργαλείο ξέρεις κανα καλό?

χαχα όχι δεν είμαι Λαρισέος ,μπακαλιστής είμαι ,τπτ =τιποτα :P

update : ανοιξα comand line , πατησα diskpart , list volume και όντως έχει εναν 100 mb

εναν 680 gb και έναν 18gb .

άμα κάνω στον 680 gb τα windows , τα 100 mb τι θα απογίνουν?

-τα revovery dvd είναι αναγκαία εφόσον υπάρχει ο 18gb?

update 2: βρήκα αυτο http://www.sevenforums.com/hardware-devices/167519-format-partition-c-damages-hidden-partition.html

λέει κάποιος "To launch recovery from the hidden partition, you need to either choose a special option at boot (or press a particular key combo) or start erecovery from inside windows. For the former, there needs to be a pointer in the mbr which is wiped out when you format C: , for the latter you need the acer erecovery suite which comes installed by default but will be lost when you format C: and install windows afresh.

So what you need to do is make a set of recovery disks- these are like the recovery partition on bootable media. After that go ahead with whatever you want to, if you want to revert to factory later on, boot from the recovery disks and let them finish."

άμα καταλαβα καλά λένε πως άμα κάνω fresh install ston 680 θα χαλάσω τη λειτουργία του recover . isay το έχεις κάνει ? είσαι σιγουρος?

Δημοσ.

Το απλά φορμάτ δεν πειράζει το mbr,αν σβήσεις όμως τα διαμερίσματα ενδέχεται να το σβήσεις,αλλά επειδή ο διάολος έχει πολλά ποδάρια κάνε ό,τι μπορείς για να εξασφαλιστείς.

1.άλλο premium άλλο profesional κατέβασε την σωστή έκδοση.

2.Καλό είναι να πάρεις αντίγραφο από το mbr

3.εδώ έχει λεπτομερής οδηγίες για το πως να κάνεις εγκατάσταση των 7 από usb http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/

Δημοσ.

Το απλά φορμάτ δεν πειράζει το mbr,αν σβήσεις όμως τα διαμερίσματα ενδέχεται να το σβήσεις,αλλά επειδή ο διάολος έχει πολλά ποδάρια κάνε ό,τι μπορείς για να εξασφαλιστείς.

1.άλλο premium άλλο profesional κατέβασε την σωστή έκδοση.

2.Καλό είναι να πάρεις αντίγραφο από το mbr

όπως είπα και πάνω δεν έχω optican drive.

αυτο που έκανα είναι :να ανοίξα το recovery manager , ΄πηγα σε μία επιλογή για recover. εκει στα γερμανικά λογάκια έλεγε κάτι για 4 dvds και στην ίδια σείρά κάτι για usb flash("legen sie eine leere dvd disk ein ordner schließen sie einen usb flash datentrager an ,um ihre daten zu sichern"). όταν συνδεσα τον εξωτερικό σκληρο με προχώρησε στα επόμενα βήματα . αρα έκανα ουσιαστικά τα recovery disks . στον εξωτερικό έχει ενα exe 512 kb :o ? λογικά αυτο περιέχει το αντιγραφο mbr?

Δημοσ.
όπως είπα και πάνω δεν έχω optican drive.

Αυτό που κολλάει;;Στο να κάνεις το usb;;

Μπορείς να φορτώσεις το iso με το deamontools και να κάνεις όλα τα βήματα.

στον εξωτερικό έχει ενα exe 512 kb

Δεν έχει τίποτα άλλο;;;;

Λογικά από τον εξωτερικό δεν μπορείς να κάνεις εκκίνηση αν δεν κάνεις τα ίδια βήματα που έχει και στον οδηγό στο βήμα 4,οπότε έλεγξε αν κάνει εκκίνηση πριν προχωρήσεις σε φορμάτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...