Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω ένα καινούργιο φορητό υπολογιστή με windows 7 και ένα εξίσου καινούργιο πολυμηχάνημα hp officejet 4500 desktop. Ενώ έκανα λοιπόν, εγκατάσταση τα πάντα δεν εκτυπώνει. Σκανάρει, βγάζει κανονικά φωτοαντίγραφα αλλά με την εκτύπωση υπάρχει πρόβλημα. Έχω τσεκάρει ουρά εκτύπωσης και δίνεται κανονικά εντολή από τον υπολογιστή. Επίσης όταν πάω από τις συσκευές-εκτυπωτές να βγάλω δοκιμαστική σελίδα, δεν μου την βγάζει. Το μονό που εκτυπώνει είναι από το πρόγραμμα του hp εκεί που λέει ρυθμίσεις και δοκιμαστική σελίδα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Έκανα απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση αλλά τίποτα δεν έγινε.Τέλος συμπληρωματικά να πω ότι όταν έκανα εγκατάσταση όλες τις φορές μου έβγαζε κάποιους ελληνικούς χαρακτήρες με ειδικούς χαρακτήρες. Παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν ξέρω και πολλά! Ευχαριστω!

Δημοσ.

Διάβασε το εγχειρίδιο,γιατί κανείς δεν κάνει τα ποιο βασικά πλέων;;;

Λογικά θα πρέπει να βάλεις την δοκιμαστική σελίδα που εκτύπωσε να την σαρώσει για να ευθυγραμμιστεί.

Δημοσ.

Αυτα που λες τα εχω κανει ηδη! το θεμα πρεπει να προερχεται απο τους ειδικους χαρακτηρες σε καποια ρυθμιση στον υπολογιστη που δεν βρισκω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...