JohnVani18 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Φοβερό το παιχνίδι, αισθητά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς!
JohnVani18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πέτυχα ένα πολύ ωραίο bug/glitch ή οτι είναι.. Είμαι στον 5ο head to head αγώνα και ξεκινάω απο μια ανηφόρα. Με το που πατάω γκάζι το αμάξι κυλάει προς τα πίσω και μένει εκεί.. Ακόμα και αν δεν πατήσω εγώ γκάζι, στροφάρει μόνο του.. Καμιά ιδέα..? edit : οκ, το βρήκα.. για όποιον επίσης ψάχνεται.. http://www.youtube.com/watch?v=z85vp4xImpw
aliakas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 το game το έχω ευχαριστηθεί και αξίζει για αγορά καμιά σχέση με τα προηγούμενα της σειράς δυστυχώς έχει κάποια bugs και δεν έχει υποστήριξη για multi monitor οπότε περιμένουμε το patch ερώτηση σε όποιον το έχει αγορασμένο υπάρχει κόσμος στο multiplayer ?
Tribal21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν κρατήσω πατημένο στο space κατά την διάρκεια του παιχνιδιού(πχ χρειάζεται σε αγώνες drift),ακούγετε ένα μπιπ!! Και όσο περισσότερο το έχω πατημένο τόσα περισσότερα μπιπ κάνει! Μήπως ξέρει κανείς γιατί και πως διορθώνετε?? Δεν έχω παρατηρήσει να το κάνει με άλλο κουμπί ή σε άλλο παιχνίδι...
qsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 για κοιτα αν σου κανει τον ιδιο ηχο και στα windows , στο desktop πχ δεν ξερω ποιο κουμπι εννοεις γιατι το παιχνιδι το επαιξα με χειριστηριο, αλλα ποτε δε μου εκανε κατι μπιπ αυτο που λες το εχω συναντησει σε πληκτρολογιο , αλλα οχι σε παιχνιδια και οχι σε usb μονο σε ps/2
Tribal21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Για πληκτρολόγιο λέω και εγώ.Το space,το μεγάλο κουμπί ανάμεσα στα 2 alt. Όχι στα windows δεν κάνει τίποτα!! Το δοκίμασα και σε άλλα 2 παιχνίδια(cod,btf) και επίσης δεν κάνει κάτι!! Μόνο στο wrc3 και μόνο με το space! To space είναι το χειρόφρενο στο wrc όπως και στα περισσότερα rally.
qsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 με Xbox controller πάντως δεν είχα αυτό το φαινόμενο
Tribal21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ναι,λογικά κάτι παίζει με το πληκτρολόγιο...
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σε όλα τα μαγαζιά είναι πανάκριβο,χωρίς λόγο.. Και δεν λέει να πέσει η τιμή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα